Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Ābiķi varētu izslēgt no Tautas partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tādi esam
t
Urra Abikim! Tiesam prieks par vinu!Vinam jalepojas par to,ka vinu izslegs no nekaunigas,meligas ,nelietigas TP! +++ KĀDS NAIVUMS NO JŪSU PUSES! Ābiķis jūt, ka tuvojas vēlēšanas un saprot, ka no Tautas partijas vairs Saeimā iekšā netiks. Tieši pateicoties tādiem aprobežotiem muldoņām ābiķiem Šķele ir visu laiku varējis diktēt noteikumus.Jāšaubās, vai tiem "nevainīgajiem " Tautas partijas biedriem, kas visu sapratuši, bet klusējot pieļāvuši,KO TAUTAS PARTIJA DARA UN KĀ APZAGUSI VALSTI ATSEVIŠĶU PERSONU INTERESĒS, ir tāda lieta kā sirdsapziņa
Arturs M
A
Ābiķis ir viltīgs žmuriks,es šim klaunam vairs neticu!Viņš vienkārši neko vairs citu nemāk,bet tikt saeimā gribās,kur viņš bij agrāk pirms Krauklis sāka ķērkt?!
Miķelis
M
Cepuri nost,pmlk!Bet, redzat,ir "Letiņi","Clash"u.c.,kas ir tik naivi vai aprobežoti....
Dispčers Kļavinsh
D
Kāpēc vispār Saeimā vajadzīgi 100 deputāti? Pietiktu ar vienu deputātu no katras partijas, kas balso par visiem partijas biedriem vārdā.
ibo
i
Dibinot Tautas Partiju , Šķēle strikti teica , ka pārbēdzējus no citām partijām neņems . Ābiķis un Lagzdiņš bija pārbēdzēji un saeimas vēlēšanu listē bija LOKOMOTĪVJU KOMANDĀ !!!!!! NERAIZĒSIMIES ! Abi šie kungi zinās ar ko nodarboties .
Skaistule
S
Ievēl taču deputātus, ne frakciju vai partiju! Tagad skaidri redzams, ka deputāts nav nekas - nulle. Ir tikai Muižniece, Krauklis un mākoņstūmēji.
šausmas
š
ābiķis visus šos gadus ir padzīvojies pa Saeimi. Pietiek. Ne ekonomists, ne politiķis. Nekas.
drakons
d
Neredzu nekādu problēmu. Ābiķim ir lieliska iespēja iestāties PiSā un turpināt savu bezjēdzīgo politisko karjeru.
dzintarjūra
d
Es jau reiz, Jums, Dzintara kungs, rakstīju, ka tie pareizie (T)ītara (P)irdiena Mareki centīsies izēst Jūs no savas lūzeriskās blices. Pagāja pāris dienas, un iemesls šim darbiņam atradās, un arī pirmais knābējs atrasts visatbilstošākais- krauklis. Bet, Dzintara kungs, par šo nesatraucieties ne brīdi un topiet par neatkarīgo deputātu. Kas var būt labāks par šo statusu? Nekas!
Andrew
A
spiežu Jūsu godīgo roku..patesi labi uzrakstīts!
lno
l
Treknais TP mau-ku jājējs _______________________ Ļoti tēlaini...Vai piešus arī uzvelk pirms izjādes?
ha-ha!
h
Tautas partijas (TP) Saeimas frakcijas priekšsēdētājas vietnieks Vents Armands Krauklis rosinās izslēgt no partijas deputātu Dzintaru Ābiķi (TP) par atbalstu nekustamā īpašuma nodokļa grozījumiem. --------------------------------------------- ----------- Treknais TP mau-ku jājējs redz slēgs no partijas Ābiķi par NEPAKLUASĪBU? ha-ha-ha! TP jo tālāk jo kļūst SMIEKLĪGĀKA ...
Dainis
D
Visu cieņu Ābiķa kungam, kurš prot arī loģiski domāt un spriest pats! Daļa cilvēku acīmredzot prot tikai attiecīgu podziņu nospiest pēc vadoņa parādīta īkšķa. Turaties! Godprātīgi cilvēki Latvijas valstij ir vairāk vajadzīgi.
pacients
p
Vai TP valde, pirms pieņemt lēmumu, pajautāja Ābiķa viedokli? Kurš tad ir ievēlēts Saeimā - Ābiķis vai TP valde ar Lībani Šķēli priekšgalā? Ļoti neviennozīmīgi, ja pat ne pretlikumīgi, ka partijas valde var mēģināt ietekmēt Saeimas deputātu. Tad jau varbūt arī kāda uzņēmuma padome var pieņemt lēmumu, ka Ābiķim jābalso tieši tā, un ne savādāk? Vai šeit neož pēc santāžas, nacionālās drošības apdraudējuma vai korupcijas?
Mr. X
M
Krauklis ar katru dienu saak liidzinaaties paarbarotam uzpuustam tiitaram. Buutu labaak savu bardaku Valkaa sakaartojis. Un galu galaa Saeima jau nav nekaads Bumerangs, kur var patrinkskinaat un laisties prom.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas