Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

papildināta - airBaltic varētu izstāties no LDDK, jo tā atbalstīja pensiju samazinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krista
k
Fliks domā par pensiju, kas jau arī viņam tuvojas.Tāpēc arī tāds paziņojums..Varam diskutēt par viņa algas lieluma samērīgumu, taču lielo algu īpašnieki, samaksājot soc.nodroš.fondā ievērojamus līdzekļus, uzturējuši lielu baru paensionāru.Kā te viens saka - pļurkšķu, kam dzīvē nav paveicies.
Berta
B
Pareizi uzķēri. Bet tautai ir jāmācas no savām kļūdām.
puika
p
Izskatās, ka Šlesers sāk nākošo vēlēšanu kampaņu. Vai pensionāri atkal uzķersies uz populistu izgājieniem?
Sviests
S
Tad vēlreizīti - kā tur Flik īsti ir ar to aldziņu? Un vai arī izvelc savu nēzdodziņu katru reizi, kad iedomājies cik tautai grūti?
opis
o
tas ir gan farizejs , viņam tokš vienalga , cik tiem penšiem maksā.
Normunds
N
Vajadzēja, mīlīši, vairāk balsot par SCP, tad šitādiem kā Fliks un viņa patrons Šlesers, mute ātri aizvērtos.
Zini, ko
Z
Jā, šie dati bliež kā pa pieri katram pensionāram, kurš uztur šo parazītu. Latvija ļoti mīl krāpniekus un ir gatava tos salasīt vai pa pus-pasauli.
Zini, ko
Z
Mums no Tevis pilnīgi vemt gribas. Phē!
aija
a
Precizeshu, Fliks sanem nevis 14 000 menesi, bet 29 000 Ls menesi pec Neka Personiga iegutajiem dokumentiem. Taka nezcik pensionarus varetu uzturet, vel jo vairak tapec, ka kluva zinams, ka nodoklus jau 10 gadus nav maksajis ne Latvijai, ne Vacijai
aija
a
Varbut vajag sakt ar to, ka Fliks no savas algas sak maksat nodoklus un vispar atsakas no negodigi lielas alga pirms krit citiem kragaa. Divkosiba!!!
Fredis.7
F
Protama,protams vajag palidzet celt un spodrinat spalvas draugiem no pirmas partijas,tikai ceru ka visi atceresies ka ja sis reformas,un samazinajumi butu veikti laika,kad premjers bija Godmanis,tad tas nebutu tagad tik sapigas,un neizmirsisim cik ilgi Slesera partija bija valdiba.
balelins
b
Flikam pilniga taisniba! VALSTI NAUDA IR PAPILNAM, MES VEL ARVIEN BUVEJAM GAISMAS PILIS IEREDNU SKAITS VEL ARVIEN IR SAUSALIGI LIELS, MES METAM NAUDU VEJA BUVEJOT DAZADAS VEJA UN BIOMASAS EELEKTROSTACIJAS UN TA TALAK UN TA JOPROJAM... PENSIJU NOCIRPSANA NEBIJA VAJADZIGA.. VAJAG CIRPT VALDIBAS APPETITI! SIET FLIKAM PILNIGA TAISNIBA! BET ES PERSONIGI DOMAJU KA VALSTI JA SAMAZINATU VALDIBAS TERINUS VARETU PAT.. PAAUGSTINAT PENSIONARU PENSIJAS!!!!!
ace
a
A kāpēc 500 pašu noteikto 140 m/enesī lai iztiek no uzkrājumiem līdz valsts atdzīvosies.
Āreče
Ā
Kaimiņos dzīvojošais santehniķis Vaļera, paužot savu neapmierinātību ar valdības lēmumu un ar to saistītajām gaidāmajām strukturālajām izmaiņām savā dzērienu kartē , nolēma svētdien nepiedalīties savu čomu rīkotajā dzeršanā Ziedoņdārzā svētdien, tā vietā saskrāpēt pagalmā esošajai automašīnai GAZ-53a durvis, atskrūvēt elektrības staba releju un sadot pa muti savai sociālajai partnerei Zojai. Pēc sabiedriskā sektora algotņu - policistu ierašanās Vaļera plāno iepūst visās piedāvātajās trubiņās un skaļi gānīties, bet pēc tam atsaukt savu dalību Eiropas Savienībā līdz atskurbšanai.
Maita!
M
Vai Flikam visi zobi mutē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas