Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Apsver iespēju Godmaņa demisijas pieprasījumu skatīt ārkārtas sēdē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Smieklīgi.
S
Ko jūs te visi plēšaties,labāk pataupiet savus nervus,neviens jau mums neprasīs,ko mēs gribam.
Krisam
K
Riebjas lasīt tavus Godmaņa slavinājumus! Piekar viņa bildi sev pie sienas kā ikonu , nometies ceļos un slavini vienatnē.
Terorists
T
Opozīcijas novārdzināta un šķiras cīņā nenorūdītā.Nu tie stulbie smiekliņi pazuduši,jo nu vairs ar citu galvu nevar dzīvot jādzīvo ar savējo,bet pašai tā prātiņa tā mazāk.Vienu vārdu sakot-AGRĀ RŪSA.
otto
o
Kas šai noticis ?Izskatās briesmīgi! Vai slima ,vai ?
Fricis alex
F
Rāznas ezers taču nav latvijas valsts
haika
h
Kuģis iet uz grunti, daži no slīkstošajiem demonstrē modes un principus un pieprasa jaunu kapteini, nevis domā, kā palīdzēt kuģi glābt!! Kur ir prātiņš palicis???? Varbūt tomēr ir vērts izpeldēt krastā un tad meklēt citu kapteini un kuģi salabot kārtīgi?
Vēlētājs
V
dariet taču kaut ko ātrāk-katra diena mūs dzen pretī bezdibenim-vajag normālu, strādāt varošu valdību!
bbb
b
Tur jau ir tā lieta,ka patreizējie ļoti baidās no nākošajiem,jo nejūtas kristālskaidri.
LVD
L
Viens prātīgs cilvēks visā tajā jezgā , kurš patiesi redz , ko dara Godmanis.. Jā , starp citu, ja Godmanis uz brīdi , - teiksim ,kaut vai uz divām nedēļām negaidīti "pazustu" , protams , tas ir ļoti rūpīgi jāorganizē, tad , pilnīgi iespējams, visi melnie darījumi nāktu gaismā.. Un ,vai tas nav tas, kas mums šodien ir visvairāk nepieciešams - uzzināt, kas mūs un kādā veidā apzog, un cik lielā mērā? Galu galā visi šie procesi uz tautu attiecas vistiešākajā mērā , un mums ir jāuzzin, kas tiek darīts aiz pilsoņu muguras.. Par Latviju!!!
vajprats
v
tadai valdibai nav tiesibas ne mirkli ilgak darboties.par Ingunu Sudrabu,butu labi,ja valdibaa ieklautu ari Gridex vaditaju Kirovu Lipmanu,vina uznemuma cilvekus nealaiz no darba -tatad ir gudrs saimnieks.
riņķī apkārt
r
Te jāpiekrīt Brigmanim - kādēļ tad JL neatbalsta ideju par ārkārtas vēlēšanām? Šajos apstākļos, kad Saeima paliks tā pati - nevis Godmanim jādemisionē, bet Godmanim ir jāatlaiž šī valdība un jāsastāda jauna - neievērojot nekādas sasodītas partiju proporcijas. Ministru krēslos jāsasēdina beidzot cilvēki, kuri spētu arī strādāt un tad nebūtu jālasa raksti par to, ka līdz ieradās premjers - ministra Rozes un viņa svītas tikšanās ar zemniekiem līdzinājās sliktai preses konferencei. JL diemžēl izvēlējās to vieglāko, ko var šobrīd darīt - duļķot ūdeni, tā vietā lai nāktu ar konkrētu plānu nevis vīziju, kas tad notiks pēc Godmaņa gāšanas.
Irma
I
Man personīgi ir ticība Godmanim,tas taču jūtams ,ka tas cilvēks strādā no sirds,taču jāsaprot,ka nav tik viegli iziet no krīzes,kā arī pieņemt sāpīgus lēmumus. Lai viņam veicas,laai pietiek spēka,jo viņš ļoti cenšas un ļoti mīl savu Latviju.,tas ir acīmredzams.
mumis
m
ārprāc cik sūdīgi šī vobla izskatās!
korupcija
k
bet cik Godmanis ir nelikumiibas sasatraadaajis buudams bankas amatoes , 2. liimeņa pensiju fonds ar pad**sts amerikas finanšu piramiidaas , arii kukuļus klasiski ievaacis ar lielo portfeli apkaart vandiidamies , un tad ir ceriibas ka šis izvilks valsti??? viņš tai velkaas steerbelee lau pašu neiegruuž bedree...
alex
a
Es neuzstāju uz savu patiesību, bet Einārs Repše tiešām savā laikā cīnījās ar šo kliķi.Dažam tas nepatika - sāka murgot par MARSIEŠIEM. Nožēlojami.Cilvēks jau tad domāja par VALSTI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Premjera sarunas ar Jauno laiku par ienākšanu koalīcijā būs izšķirošas


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas