Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

papildināta - Ar aizdevējiem pārspriež pensiju reformu; TP sarunas uzskata par bezjēdzīgām un nepiedalās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Kalvītis galveno ir izdarījis. Tagad darītājiem atlicis vien melot, izlikties, nomelnot, blefot - tuvojas vēlēšanas. Visparadoksālākais šajā teātrī tas, ka atradīsies pensionāri, kuri balsos par TP.
Nožēlojami
N
Būtu zemiski un ciniski atlikt pensijas piemaksas cilvēkiem, kuriem ir nožēlojami zemas pensijas.
Zīle
Z
A tu viņu piebaroji? Nosalis zēns.
Hmm
H
Štrunts par Trekno Partiju, KUR pazudis "zvirbulēns" ??? Vairākas dienas nav manīts...
Strupais
S
Tu jau esi pilnīgi debīls palicis aiz sava naida pret Tautas partiju .................................................... ............................................................ ............ nu kātad, pilnīgi debīls palicis pēc saulaina, oranža žesta tautai no Tautas partijas, parādīta no Saeima loga....
Slaidais
S
Tu jau esi pilnīgi debīls palicis aiz sava naida pret Tautas partiju.
muulaps
m
Dombrovski, atsakies no aizdevuma un lai TP tad domaa ko darit!
Vau, cik patīkami!
V
Tauta saturies! Nu smuki... Valsts prezidentam, premjerministram un Saeimas priekšsēdētājam par dienesta automašīnu izmantošanu personīgajās vajadzībās nodokļi nebūs jāmaksā. Tas izriet no Finanšu ministrijā tapušajiem noteikumiem par kārtību, kādā ar nodokļiem apliek labumu par darba devējam piederošas automašīnas izmantošanu personiskajām vajadzībām. Proti, noteikumos ir iekļauts punkts, kas noteic, ka tie netiek attiecināti uz Valsts prezidenta, Ministru prezidenta un Saeimas priekšsēdētāja automobiļiem, kā arī automašīnām, kuras saskaņā ar normatīvajiem aktiem pavada minētās amatpersonas. Finanšu ministrijas Nodokļu politikas departamenta direktore Daina Robežniece iepriekš gan apgalvoja, ka nodokļi par dienesta automašīnu izmantošanu personiskām vajadzībām būs jāmaksā gan Valsts prezidentam gan premjeram.
Laiks
L
TP jau visa šī ķeza jau sākumā likās Nasing spešel, tā kā arī tiek turpināts tādā pašā garā! Tik liekas, ka neviens ekonomikas eksperts ārvalstīs nespēj izprast TP domu "ģenialitāti" - visi nez kāpēc komentē, ka iepriekšējo gadu negausīgā politika ir iemesls tam, kāpēc šodienas valdībai ir tik smagi lēmumi jāpieņem! Un ja TP pēc drošības likumu grozījumu mēģinājumiem un līdzīgiem gadījumiem var šodien klukstēt par diskusijas trūkumu - nu klau, tas jau ir galīgi pa lēto!
Balagānovs
B
a ko teepisti tur dariis, naakošajaa saeimaa viņi saprot , ka netiks , kam velti laiku šķiest???
Kiki
K
Jopčik - škrobis uz tiem, kas TP tik lielā skaitā sabalsoja šajā Saeimā - nu cik var šo teātri izturēt - bet nu diemžēl viņu ir tik daudz, ka neko darīt - jāpiecieš. Klauni tādi - kad TP valdības ar kādu ir konsultējušās, kas tā par retoriku tagad ???
!
!
Kā cilvēks, kam darba laikā jāatrodas darba vietā un jāpilda pienākumus, var atļauties neierasties uz darba tikšanos? Dombrovskim jāpārskata koalīcijas pienākumu saraksts, ja tajā vēl nav pateikts nekas par koleģiālismu. TP sevi parāda kā parazītus.
Duraks
D
Es par tautas partiju.
kārlīc
k
TP vai nu lai iet un strādā, vai tinās! Noriebusies tā pozēšana un muļķu vēlētāju ķeršana. ja negrib strādāt, lai vācās ārā no valdības.
DD1
D
Sabotieri!!! Cilveeki, esiet modri, neuzkjerieties atkal uz ierindas biedra plikaas makshkjeres vai, Dievs nedod, uz Shlesera totaalaa blefa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas