Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta ar AUDIO - Krievija pārliecina par enerģijas piegāžu drošību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sesks
s
Opā, vai tad mūsu politiķiem atmiņa tik īsa? Krievija ne vienu reizi vien ir izmantojusi 'pauzes' saimniecībā, lai ietekmētu Latviju politiski. Un nedz Latviju vienīgo. Tā kā Riekstiņš, Godmanis un vēl kādi citi jūtas pārliecināti tikai tāpēc, ka viņu pēcpuses jau ir iztirgotas krievijas lācimķepainim un viņi nemaz citu dziesmu dziedāt nevar. Tā teikt: kā maizi ēd, tā dziesmu dziedi..
Illis
I
Pamācieties tik drusku latviski, paklusām, bet pietiekami ātri dabūjiet pārsvaru balsstiesīgo vidū, un [b]"buģet sovsem drugaja situacija čerez dva goda."[/b]
ZBL
Z
Piemērs ar naftas piegāžu pārtraukšanu Mažeiķiem liek uztvert Krievijas paziņojumus ar vieglu ironiju.
Zigurds
Z
Putina -Šrēdera plāns gāze pa jūru, nozīmē, ka šie kungi mūs jau iekļāvuši savā jaunimpērijā. Krievi NEKAD NAV pildījuši savus līgumus un solījumus. Un tagad atsūtījuši vienu funkcionāru čakarēt latviešus pa jaunam. Un tie, kas sapirka zemi Dobelē, ir pēdējie idioti. Jo nekāda atzarojuma no jūras gāzes vada nebūs. Gazes glabātavas jau sen ir sarunātas Vācijā. Tie, kretīni, kuri "kordinē"Latvijas enerģētiku, par savu nodevību no krieviem dabūs 3 pirkstu kombināciju. Jo šie mēsli jau ir iemīti zemē. Vienīgais glābiņš ir kodolstacija Liepājā vai Ventspilī, saglabājot Ignalīnas variantu. Kaut kur var izlīdzēties ar šķeldu, bet NEKAD ar gāzi vai oglēm. Vai tad mūsu valdošie kretīni nesaprot, ka ir XXI gadu simtenis un fosiliju degvielas beigas jau saredamas. Ja arī tās kādu laiku vēl varēs dabūt Ziemeļpola - tad cik tas maksās?
he
h
Krieviem taču nevar ticēt nevienam vārdam - visi to zin, bet tēlo, ka nezin.
Tā ja
T
Krievi ir labi "makšķernieki"- pagaidīs,kad uzcels TEC-2 un Lietuva savu TEC, pārējai Eiropai gāzi pigādās pa jūras trubu,tad varēs piecirst un būsim uz āķa.Ja Krievijai nebūtu tāda nodoma nevajadzētu vilkt gāzesvadu pa jūru apejot Baltijas valstis un Poliju.
FFF
F
Krieviem drošība ir tikai tiktāl cik tie ir kopā ar vēlkādu,kuru varētu sākt pažēlot ziepju vārīšanas gadījumā.
FFF
F
Kā. jums liekas? Ja Latvija ļaus uzbvēt to gāzes ģenerātōru neieguldot ne kapeikas un uzreiz sākumā pateiks; "ja būs jebkādi izlēcieni ar gāzes piegādēm ģenerātōrs tiks automātiski nacionalizēts un noandelēts", vai Kremlim būs kur palēkāt?
protams
p
Nu ja, ka mēs uzskatām Krieviju par drošu partneri. Bet vai vispār drīkstam ko pretī teikt? Kā tik nedabūjam pa galvu, labāk paklusēsim kā parasti. Ir jau Polija, kas mūsu vietā pabļaustīsies vai kāds cits, ne tik bailīgs un piekāpīgs.
PaPa
P
Drošība kā nepārtrauktība...Nekad nav pārtrauktas gāzes piegāde politiski motivēta. Ir pieprasījums, būs piedāvājums...Ko cepjas?
klans
k
GAZPROMa pārstāvis jau PASKAIDROJA, ka gāzes piegādes jaunajai TEC-2 tiks garantētas, ja TEC-2 piederēs Krievijai. Te nu Jums drošība. Taču ceru, katas netraucēs mūsu viedajai valdībai arī šeit pārdoties krieviem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Audio no preses konferences

 
 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas