Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - ASV sola bezvīzu režīmu ar Latviju jau šogad

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Heheheh
H
Oma - "Vai tad sis ASV prasiba nav pretruna ar ES cilveku tiesibam?" Eiropas Savienība būtu sev piešķīrusi cilvēktiesības ierasties ASV pēc saviem noteikumiem??? ES tak var ieskrieties ar savām tiesībām, lai tik sēž mājās un raksta savus tiesību manuāļus.
diagnoze
d
Kāds var jēdzīgi pateikt,ko tas dos vidējam latvietim?kāpēc tāds ļembasts par lietu,kas skar daļu no biezā gala,bet nekādi neiespaido pārējos?
t
t
cool
:)
:
Beidzot piepildiisies daudzu cilveeku sapnis-Jauno gadu sagaidiit Nujorkaa:):)
DChiu
D
NO 18 NOVEMBRA BEZVIIZU REZHIIMS AR ASV! ZINAATAAJS
edzabeen
e
Varbūt vajag palūkoties apkārt pirms sāk lamāties, ka esam atkal apdalīti. Katra valsts var noteikt savus ieceļošanas noteikumus, un ja nepatīk - nebrauc. No 2009. gada 12. decembra ESTA kļūs obligāta visām 27 (cerams, ka drīz vismaz 28) bezvīzu režīma dalībvalstīm, ieskaitot UK, Vāciju etc. Manuprāt 72h pirms izlidošanas aizpildīt anketu internetā ir krietni vienkāršāk nekā pieteikties vīzai. Turklāt - bez maksas.
XXL
X
Oresnikovs ka tads intrigu tantuks, slepj no savas valsts, tautas informaciju, ir jasaka ta , ka ta ka kakis savus s...s slepj puku dobe un tads ir Latvijas Arlietu ministrs?
ome
o
.......Lai ieceļotu ASV bez vīzas, pirms ceļojuma būs jāsaņem apstiprinājums no Elektroniskās ceļošanas atļaujas sistēmas (ESTA)....... Vai tada tas vairs skaitas bezvizu rezims, ja ir japras vel atlauja no kaut kads elektronisks celosanas aulaujas sistemas? Vai Latvijas valsts ieredni, AM ambili ari dod tadu elektronisku atlauju, apstiprinajumu pirms ASV pilsoni iecelo Latvija? Par ko tad priecaties, ja sada sistema saglabajas, tas tacu atgadija ka padomju laiku cekas (KGB) kontroles, uzraudzibas sistemu, vienkarsi pretigi. Kartejo reizi Arlietu ministrija ir izgazusies, ka vienmer neko nav spejiga civilizeti, tiesiski nokartot lidz galam. Vai tad sis ASV prasiba nav pretruna ar ES cilveku tiesibam?
sdiena
s
tomēr viņš atteicās izpauZt konkrētu datumu, lol
Oskars
O
VARU LIKT ĶĪLĀ GALVU,bet tur RINDĀM lidos KRIEVI .(daudzi ar nelegālajām PASĒM )

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas