Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Atrod vēl vienu zīdaiņa līķi; situāciju vērtē kā ārkārtēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KC
K
Katrā lielākā Latvijas slimnīcā var izveidot Glābējsilīti - ne jau par 10 000 kā Rīgā, bet ļoti vienkāršu - durtiņas, gultiņa un primitīva brīdinājuma sistēma dežurmāsai. Ja netaisa ar lielu pompu, var iekļauties pāris simtos. Domāju, ka tādam projektam atrastos arī uzņēmēji, kas samaksu pat neprasītu!
Pax tibi
P
Ko nozīmē- negribēti ieņemts ? It kā te nebūtu runa par cilvēku, bet...nezin ko. CILVĒKS IEŅEMTS ! Cilvēks ! Un ir pilnīgi VIENALGA, KAD VIŅU NOGALINA - pirms vai pēc dzemdībām- TĀ IR SLEPKAVĪBA ! Un tik ilgi, kamēr cilvēkiem ""skalos smadzenes"' stāstot, ka bērniņu mātes ķermenī ir legāli noslepkavot,- mazo upuru skaits tikai vairosies. Palasiet jaunākos zinātnes pētījumus par bērna attīstību mātes ķermenī !!! Tieši šos faktus masu mēdiji varētu publicēt un reklamēt masīvi un aktīvi- nu vismaz tikpat, cik tie popularizē sex un atbalsta sexa industriju. Tad jaunās, neizglītotās sievietes padomās,. pirms laidīsies gadījuma sex sakaros, un arī vīrieši padomās. Jo- ne jau visi ir dzērāji un deģenerāti, kas kopojas kā truši tikai tāpēc, ka sex industrija reklamē sex kā reliģiju, visatļautību un bezatbildību kā dzīves normu.
jkāda
j
Kāpēc šī sieviete nevarēja izdarīt abortu ,ja jau bērns bija negribēti ieņemts. Lūk sekas liekulīgajai baznīcas un dažu ārstu propogandai ,ka aortus nedrīkst taisīt.
t
t
Te vistiešāk izpaužas bezdievības sekas. Svētums kā jēdziens tiek dzēsts no tautas apziņas.Masīvā seksa propoganda, - kur liela atbildība jāuzņemas masu mēdijiem un tiem, kuriem uzticēta atbildība, -šī gadiem ieilgusī absurdā propoganda šodien mums atklāj pirmos rūgtos augļus. Man vienalga- vai tie ir ""papardes ziedi"' vai ""zirgāboli"', kuri uzdodas par patiesības sludinātājiem- katram jāuzņemas atbildība par bērnu un jauniešu tikumības graušanu un visatļautības sludināšanu. Ja jau legāli atļauts nogalināt bērniņu mātes miesās, tad kāpēc to nedrīkst darīt pēc bērniņa piedzimšanas ? Kas šodien paskaidros jauniešiem šo atšķirību? Visur, kur vien skaties- sex, sex, sex- kā elkdievība Latvijā. Nevienā citā zemē kaut ko tādu tu neredzēsi. Katrā sevi cienošā valstī ir noteiktas savas robežas- ko drīkst, ko nedrīkst. Tikai ne Latvijā. Jou Tube var noklausīties Jāņa Rožkalna uzrunu "'Kam pieder Latvija?"" Šo ierakst iesaku katram noskatīties un uzdot vēl un vēlreiz šo jautājumu. Varbūt tur mēs atradīsim atbildes- kāpēc Latvijā notiek tā, kā notiek.
mammaDaba
m
kādā dzīvoklī ledusskapī tika atrasts miris jaundzimušais. izklausās kaut kā nepareizi. atrod mežā, bet šaubos, vai atrod mājās, ledusskapī... Lai gan - abos gadījumos tas ir baiss atradums...
visatļautība
v
Ar Indijas graustu rajoniem varbūt nav jāsalīdzina, jo tur tomēr ir siltāk. Bet citādi- mīlie, kas to nav redzējis, kā Latvijas laukos dzīvo ļoti daudz cilvēku, tas arī to nevar iedomāties. Kad kādam gadās ieraudzīt, iestājas kultūršoks uz ilgāku laiku. Bet ne vienmēr šiem cilvēkiem trūkst vecāku instinkta- 'tā varētu pat būt kāda garīga slimība. Sapratne, par to, kas labs, kas ļauns , arī dziļi mežos mēdz atšķirties. Un ko Jūs runājat par kādiem padomju laika cilvēkiem- šī bērna māte visdrīzāk ir dzimusi brīvā Latvijā. Kad mācīja bērniem, ka nav jāuzklausa skolotāji, ka jāaizstāv savas tiesības, ka bērnam neviens nedrīkst aizrādīt, ka viss ir atļauts- bērnam,ne pieaugušajam. Un tad šiem bērniem pašiem dzimst bērni, bet viss taču ir atļauts- man.
Ka ta?
K
Un kur zidaina fateris ir? Sievieti- visi varoni nosodit, un spermas donoru- ne. Jo visi zina, ka daudzi viriesi pec apaugloshanas aizmuk jo , redz, nevelas uznemties atbildibu par bernu. Kur tos lauku rajonos bazt, nevelanos bernus? Ta jau nav Riga kur var aizskriet un nogruzt bernu baby boxaa, laukos cilvekiem nav naudas maizei, kur nu vel vilciena biletei. Beigti zidaini--Latvijas dzives norma, LAI NEMOCAS ILGI un nemoca citus.
loģiski
l
partijas ir novedušas valsti klīdz kliņķim, ielikteņi turpina uzbaroties (prēmijas atļautas), bet sociālā palīdzība ir Āfrikas līmenī (tur gan ir siltāks)
galvas dakteris
g
Kaartiigam padomju komjaunietim pie visa imperialjizms un sionjizms vainiigi.
uhh
u
jēziņ, kā tu tagad centies attaisnot to slepkavību... visos iespējamos veidos. un atkal, es tev nepiekrītu - slepkavība nav labākais risinājums. viņa varēja pateikt, ka tas ir draudzenes sīkais, kura aizbraukusi uz Īriju... varēja jebko samelot!
lauķis
l
Vēlreiz, bērni raud. Līdz Rīgai cik stundas brauciena? Vai arī pagastos ir baby boxi?
wov
w
Latvija skiet ir vieniga ES valsts, kur jau sistematiski tiek nogalinati berni. Tas tikai liecina par arkarteju pagrimumu un launumu, par cilveku absolutu degradaciju. Iespejams tie ir tie padomju laika lauku iedzivotaji, kuri dzer kamer nomirst. Un nodoklu maksatajiem ir jamaksa viniem pensijas, lai butu ko nodzert... Pec tik daudz bernu slepkavibam, varbut valsts saks domat, ka ne visas pasvaldibas spej sis lietas kontrolet vieteja limeni, un tiesi tas dzerajmajas ir jaunfome par iespejam
Dīvaini
D
Nu, re, vēl vienai sievietei SVĒTAIS gars bērnu iepūtis, un nu viņa tikusi no tā ...vaļā... Nogribējušamajies TĒVIŅA gan pie bērna taisīšanas nebija klāt, vai ne?
Mazās dvēselītes...
M
Simtiem sieviešu būtu laimīgas tikt pie bērniņa. Man rados arī viena tāda ir. Ārstējas jau gadiem, nez cik naudas iztērēts, neskaitāmi dakteri izstaigāti, bet kā nav tā nav. Izmisums. Bet te... Pat iedomāties nevaru, kā kaut kas TĀDS ir iespējams. Izvarošana, dzērums, personības deģenerācija, bērna tēva izteikts noliegums vai aiziešana, iztikas līdzekļu nepietiekamība, līdzcilvēku atbalsta trūkums - KAS? Nezinu, vai tas ir iespējams pilsētās, bet laukos taču visi par visiem visu zina. Kā bāriņtiesas nezināja? Un tuvākie kaimiņi?
niknais
n
"Latvijai pāri ir gājuši vairāki kari, smagas krīzes un visos šajos laikos ir dzimuši bērni un cilvēkiem ir pieticis gribas un prāta šos bērnus izaudzināt un nepamest ceļa malā ietītus plēvēs." --------------------- Tikai nevajag, draugs, tikai nevajag!! Kāds naivums Jūsu vecumā!... Visos laikos ir bijušas sievietes, kas pa kluso nogalināja nevēlamos ārlaulības bērnus - gan sabiedrības nosodījuma, gan nabadzības dēļ. Kaut kad viduslaikos vācu baroni Latvijā pat bija spiesti pieņemt īpašus likumus "pret bērnu nozūmēšanu" (it īpaši pēckara un pēcmēra laikos), jo baidījās, ka paliks pārāk maz zemnieku, kas viņu labā strādās...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas