Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Circene: tiesībsarga amatam nepiesakās deputātu liekulības dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Benis
B
Dzied circenītis aizkrāsnē...
jurka
j
jā, no vienas puses organizācijai ieteikuma spēks, no otras puses visi kliedz, ka šie nevar iedot kādam bietē. Profesionālim tas ir saprotams, un jebkurš, kuru tur iesēdinās, tabūs tikai samazgas virsū, kurš tad to grib.
jumors
j
Šķiet gluži skaidrs, kāpēc profesionāļiem šis darbs nav iekārojams. Situācijā, kurā esam patlaban, likumība un tiesiskums zaudē jēgu, jo cilvēku likumi netiek līdzi naudas likumu diktātam. Un te likumsargs var kļūt par tukšu skaņu, ko neviens sevi cienošs profesionālis nevēlas piedzīvot. Prātīgākais atcelt posteni un funkcijas atdot sabiedriskās dzīves organizācijām.
kularos
k
runajot, ka ta, kura sēžot ēnā, esot A.Kovaļevska. Šeit arī sakrīt ar Circenes teikto: “Tie ir juristi, augstskolu pasniedzēji, cilvēki ar pieredzi cilvēktiesību jomā,” stāsta deputāte." Ir tikai viens minuss, ko zaļo viedie noteitki ņems vērā - "sorosīdu stāsts biogrāfijā".
ja
j
tā viš i, līdz parodijai šī valts smieklīga. Tad kāda jēga vispār balsojumam, ka tik atkāti tirgojas. Aiziet zaļie un jeģinstva uz pirti, iedzer al, paper viens otr, sarunā kandidātu un pasak prezidentam, lai izsludina, priekš kam šitas blagans ar balsošanu.
ha
h
Ja, Vinīti vareetu apmainiit ar Apsiiti vietaam :D
M. Baarda
M
Jocīgi, kādēļ gan tik ļoti jābaidās no aizklāta balsojuma. Tikpat labi var sacīt, ka cilvēki vispār nevienam darbam nepiesakās darba devēju liekulības dēļ, jo lielā daļa gadījumu, taču kautkāda valde vai kautkas tamlīdzīgs, kāds personu loks viņus slēgtā balsojumā vērtē. Un ko tad paši deputātu kandidāti nebaidās no slēgtā balsojuma - vēlēšanām... Dumi, ka parlamentā jēga tikai izvirzīt un tad apspriest un tad balsot par lietām, kas jau kuluāros saskaņotas
stulbi
s
Deputāts un liekulība!?Nav ko teikt par šādu īpašību nopietnam valsts darbiniekam.....
Dārznieks
D
Patreizējā situācijā labākais kandidāts Tiesībsarga amatam būtu KNAB Vilnītis.
Kurmītis
K
Tas bija tev, circenīt ... :)
Kurmītis
K
Ai, jai, jai, jai .. nu kā mtad tā ? Jauna Saiema ... par 60% atjaunojusies ... ar vislielāko jebkad „tiesisko un godīgo” pārstāvniecību .. un tikai 3 mēnešus pēc ievēlēšanas – jau „deputātu liekulības” pārņemta ??? Vai tik ar to nebūs domāti kāreize V ientīobas dputātiņi, ko ? Jo tik traki kā viņi – melojuši, krāpušies, netīras rebes kruķījuši, solījuši piena upes un ķīseļa krastus pirms vēlēšanām un rupji uzmetuši vēlētājus – pēc ... tiešām līdz šim nevienā Saeimā tādu sivēnu tik daudz nav bijis ... Circenei retā reize, kad jāsaka – taisnība ! ... :)))
Grūms
G
Iedrukā Circenīt jebkuru uzvārdu Delfos un pieraksti klāt ka viņš būs tiesībsarga posteņa kandidāts,un tūlīt šis cilvēks būs zaglis,korumpants,noziedznieks,dzimumorgāns vai kāds lops vai zvērs.Un vēl,uzmini kas iemācīja pogu spaidītājus šitā maukt?Ak nezini?Nu tie tak jūsu partijas aizstāvji,līdzjūtēji un podlaižas!Negribat ticēt?Bet kad lasījāt ka prezidents ir ""zaglers,zaglis,kukuļņēmājs'',premjers Kalvītis''resnā cūka,kura jākauj'',tieslietu ministrs Segliņš''dzimumorgāns''tad gan klusējāt,bet tagad gribat dabūt normālu cilvēku tiesībsarga amatam?Nu paldies,meklējiet savās aprindās,jo jūsu cilvēki ir balti un pūkaini!
palicējs
p
kad Latvijā klaji , vairākārt, tika pārkāts Satversmes 96 pants;,,Ikvienam ir tiesības uz privātās dzīves, mājokļa un korespondences neaizskaramību,,
palicējs
p
Ne tiesibsargs , ne ST , ne Saema neiejaucās , kad
nnn2
n
ev Ingrīd,cik tev ,iespējams,Leonīds samaksāja un kā,ka tu biji ar sirdi un dvēseli pa mērsraga atdalīšanos no Rojas,pat Rojas pusi vēl nemaz neuzklausot

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas