Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Eksperti: Šlesera "buldozera" taktika varētu iedarboties uz vēlētājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Nu tak nemūžam par viņu nevēlēšu. Lai ir necer!!!
Tontone
T
Domāju, ka ir masas, uz kurām viņš diemžēl var gan iedarboties.
:D
:
Uz sevi paskataties. Ar ko varat kaut savās acīs palepoties? Vai esat mūžā ko kreatīvu radījuši vai tikai citu teikto atkārtojuši? vai citu teikto par savu uzdevuši? Pat neapzinoties, ka atkārtojiet citu domas. Es ar radošo darbu naudu pelnu un nesliktu. Tipiskais slesherisms. Visi kuri nedabon apzagt tautu nevar savas acis lepoties. Ja es butu Sleshers es aiz kauna pakartos. Un Sleshers lielais kreativais raditajs??? Latvija ir gandriz iznicinata. Igaunija pec gadiem 15 bus Somijas limenis. Mums vajadzetu apmainit Slesheru pret kadu Igauni, bet protams Igauni nav tik stulbi. Un ko tad tu tik kreativu un radoshu dari? Ar videjo izglitibu taka Sleshers pie siles esi ticis un varens juties?
Bezdarbnieks
B
Man ticība vēl tikai SC!
vilis
v
Par latviesu balsim ta ka butu skaidrs.Slesers manuprat pamata merke uz krievu auditorijas balsim.Visa cita piekritu "veletajam".
mugabe
m
Šleseru uz Zimbabvi!
Mr. Dust
M
Iedarbojas, iedarbojas. Vēl tagad, ik pa brīdim aizskrienu pavemt.
FAQ
F
nav skaidrs, kapec vienas pr agenturas viedoklis paradas divreiz? kas LV par maz PR agenturu? Butu treso uzprasijushi Porter Novelli direktoram Nordam! Stulbie Dienas zurnalisti iebaroti ar PRAE
Jurate
J
Bija laiks kad čekista Lešinska dēls žīds Ainars Lešinskis viesnīcā Latvija izklaidēja vecos izvirtuļus--puisis pelnīja savus pirmos rublīšus.Grūti jau viņam bija nopelnīt ar savu pēcpusi lielo rubuli.Būtībā jau rīdziniekiem vajadzēja par Rīgas mēru iemērot žīdu Šleseru Lešinski,tad beidzot Rīga būtu gatava.
nu nu
n
It kā nepietiktu ar Jūrmalgeitu... Pabrauciet pa Latvijas baismīgajiem ceļiem - tas ir īstais Šlesers! Krištopana laikā vēl pa kādam ceļam uztaisīja, Šlesera laikā - tikai tos ar Eiropas naudu, kur nevar visu uzreiz nozagt.
Paija
P
Sorry par drukas kļūdām.
Paija
P
Nepavisam neesmu Šlesera fane. Bet. Jāatzīst, ka par viņu varētu balsot daudzi vienkaršie cilvēki. Sofera ģimene noteikti balsos un arī citi vienkāršie ļāudis varētu balsot par viņu. Jo. Šlesers iekartoja darbā trūcīga šofera dēlu. Šlesers paātrināja ( vai kā savādāk, īsti nezinu) šoferim dzīvokļa saņēmšanu. Un tā bija . Reāla palīdzība vienkāršiem cilvēkiem. Parasti augstie politiķi RIEBUMĀ novēršas no vienkāršu cilvēku sadzīves sliktajiem apstākļiem un problēmām . Pie šiem sliktajiem sadzīves apstākļiem daudzos gadījumos NAV VAINOJAMI PAŠI vienkāršie cilvēki. Vienkārši tāda ir realitāte, kas nestradā vienkāršo cilvēku labā. Un cilvēki dēļ šī apstakļa vien nobalsos par Šleseru. Esmu pārliecināta, ja , piemēram, pie Āboltiņas vai Segliņa kā deputātiem aizietu nabaga večiņa ar kādu savu smagu problēmu, Āboltiņa vai Segliņš ar viņu nerunātu, riebumā novērstos un labakajā gadījumā aizsūtītu trīs mājas tālāk - pie sekretārēm. Daudzi politiķi izturas nicīgi pret tautu, aizmirsdami, ka tauta tos ievēl. Par Šleseru, protams, pati nebalsošu.
veletajs
v
Kadu Rigas meru esam pelnijusi, tadu ari dabusim (iebalsosim). Nemaz nebrinisos, ja tik tiesam Sleseru
Smalkais stils
S
Ainara programma------$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ (sev)
Jurate
J
Šlesera ciniskā nekaunība ,izlaupot valsti un ne drusciņ par to nekaunoties,skaidri norāda,ka Diena un Delna no valsts lietām nejēdz neko.Pagājušo gadu uztaisīja tik briesmīgu trādi -rīdi pie Saeimas,ko nosauca par širmīšrevolūciju.Diena un Delna aicināja aizstāvēt čaklo Loskutovu,kuru kāds briesmonis Kalvītis gribēja aprīt. Ja Loskutovs KNAB būtu iedibinājis kaut mazāko kārtību ,tad šodien Dienai nebūtu jāatmasko Šleserbandas astoņkājis,kas tautai izsūc pēdējās asinis.Dienai un Delnai sen bija laiks atzīt,ka pērn liedēt cilvēkus pie Saeimas bija pretvalstiska rīcība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas