Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - FOTO: Latvijai Korupcijas uztveres indekss pasliktinājies; tas norāda uz korupcijas problēmas nopietnību Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gūsts
G
Latvija vienkārši vairs necīnās pret korupciju, bet tikai muļļājas ar visādiem Vilnīšiem un Jaundžeikariem
Dr.xy
D
Vai korupcijas indeksa ir ari pierekinata krievu mafijas un kremla naudas plusma uz Latviju,lai nopirktu politikus,bankierus ( PAREX)un "uznemeju" partiju PLL? Ja indeksa si nauda ir fikseta, tad jau Latvija nemaz nav tik slikta vieta.
who cares
w
:) tas ir tieši tas, ko es teicu - "īpaši kritiska attieksme", kas, protams, ir labi, ja no tā ir vēl kāds labums, izņemot vispārēju depresīvu noskaņojumu
zahars
z
Pirms visām vēlēšanām tiek "atklātas" daudzas lietas melnā PR ietvaros. Arī šis indekss svārstās līdzi!
zelta tilts
z
Korupcijassimbols.Betkapec nevienu nesauc pie realas atbildibas ar mantas konfiskaciju un sedesanu cietumaa??? Sos trukstosos 17 miljonus varetu panemt no tiem, kas tos iebaza savas kabatas.
Nez
N
Korupcija Rīgas domē un dārgākais tilts pasaulē - tā arī tukša dir Un daudzie "velobraudzēji" dzērāji iepretim mazākam skaitam dzērājšoferu? No augšas līdz apakšai sapuvuši esam.
who cares
w
Cita lieta, ka rezultāti izskatās "valīdi" (aka līdzīgās valstis)...
who cares
w
Tā jau nu gan ir nedaudz diršana. Es saprotu, ka faktisko korpuciju izmērīt ir pagrūti, bet "uztveri" tomēr ietekmē arī dažnedažādi vietējai kultūrai raksturīgi faktori, piem., mazvērtības komplekss, īpaši kritiska attieksme u. tml.
jojo
j
Nu, 4.3, nu un kas no tāda indeksa??? Kas man un tantei Preiļos no šitā? Bezmērķīgs pasākums, tukša zīmēšanās
nu
n
Sveika, lellīt! Tu jau arī no tā tuklo gala. Vai pohas izgulēji?
!
!
SIA Melotība pārņem A/S Tuklie gadi akcijas. Būtība mainās maz.
nu
n
nemuldi te. Ne nu tu balsoji, nekā, tev jau vēl pasītes nav. Un valsts kasi tak izlaupīja Kalvītis un CO, ko tu te piesauc Vienotību? Saimnieks lika ap*irst Vienotību? Un korupciju apkaro KNĀBIS, bērniņ.
Es ticu tikai Dievam
E
Nezinu kapēc man Jūms jāskaidro. Policija korump'ēa Valdība korump[ēta Katra politskā partija korumpēta Rīgas Dome korumpēta. Prokurori korumpeti, Tiesneši korumpēti Valsts uzņemumi korumpēti Jūrmala korumpēta Tva vecmama korumpēti Ko tu sagaidi no šīs valsts? Latvijā es ticu tikai Dievam
Ir OK!
I
Iedomāsimies, kas notiktu, ja šis korupcijas indekss Latvijā būtu ļoti mazs. Tad taču (ak šausmas!) tāda Voika nevienam nebūtu vajadzīga!? Man šī Voika atgādina Zurofu ar viņa mūžam dzīvo holokaustu, krš taču ir šī Zurofa barotājs. Tāpat, kā Voiku baro korupcija.
Nekas nav mainijies
N
Latvija ir tāda neglābjama korumpēta atpalikusi čechistu valsts. Kristovskis un viņa vienotības biedri nevienu vārdu nav minējuši par korupcijas apkarošanu un Valsts Kases izlaupīsšanu. Kaut gan es balsoju par Kristovski un Vienot;ibu, man jau tagad ir aizdomas Viīni nav neko labāki kā pārejies, un ir tik pilni ar mēsliem ka viņu acis ir brūnas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas