Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - FOTO: Šveices futbola līdzjutēji noliedz vainu policista piekaušanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KSI
K
nu nezinu gan... Šveicieši neizskatās pēc huligāniem, bet Broms gan. Ja Broms māk kaut ko angliski pavaicāt (izņemot bitch, fuck, utml), tad ... cepuri nost. Lai piedod man cietušais, ja maldos - paužu tik savas pirmā mirkļa sajūtas, kas balstītas uz pieredzi ar mūsu «policiju», it sevišķi municipālo Un šveicieši malači - noalgojuši Rusanovu. Ka tik šīs Rusanova izmaksas kādam pēc tam nav jākompensē :)
jasis
j
Lektora kgs, nu ko , lai saka... šeit nu absolūti bija nevietā piesaukt policijas taktiku! Šeit savas valsts nevienaldzīgs pilsonis piegāja un aizrādīja par nepieļaujamām cūcībām sabiedriskā vietā! Par to gaišā dienas laikā viņam uzbruka un nodarīja miesas bojājumus. Jājautā vai jums vispār morāli ētiskās vērtības vispār kaut ko nozīmē, un, vai policistiem iemācīsiet paiet garām acīmredzamiem pārkāpumiem vai noziedzīgiem nodarījumiem? Policists ir nodevis zvērestu, un ne jau tikai viņš ir policists darba laikā, tā ir policista sūtība iesaistīties nevis paiet garām! Un ar goda sajūtu atceraties vismaz Policijas akadēmijas vienu no bijušajiem vadošajiem mācību spēkiem, kurš arī reiz nespēja noskatīties uz huligānismu tramvajā, kaut arī pats pēc tam nonāca slimnīcā. Mums katram pilsonim(ne tikai policistam)arī turpmāk būtu jāiejaucas gadījumos, ja tiek traucēts sabiedriskais miers. Un, ja kāds arī tad mums uzbrūk, tad mēs ceram uz taisnīgu sodu, taisnīgā tiesā! Citādi domājošiem droši vien labāk iet ar līkumu, bet tad arī klusēt un samierināties.
nebiju klāt
n
...bet, kad pirms pāris gadiem pzšvaldības policijai vairākkārt zvanīju lūgdama, lai palīdz apklusināt pārdzērušos krogus viesu aurus, kas, kamēr dzertuve nebija pārtaisīta par "laimētavu", turpinājās vai katru vakaru, saņēmu vien bezpalīdzīgas atrunas par trūkstošu skaļuma mērīšanas tehniku un ieteikumu palietot nomierinošas zālītes. Tad drošsirži, kaut formās un ekipēti bija par slinku, lai ierastos un vienkārši ar savu klātbūtni pārstrukturētu žūpuļu izpausmes formas. Izrādās, pat tik daudz šamo cunftes brāļiem trūkst gudrības, lai būdami bez formas, piezvanītu saviem dienesta biedriem, kas vecpilsēta spieto bariem. Pašam nagi niezēja, rietumnieki taču, nevis kāda tur vietējā tante! Lai šveiciešiem izdodas aizstāvēt savu viedokli! Tāpat jau daudz nepatikšanu un tēriņu!
Oskars
O
Kāpēc nav minēts, cik promiles bija A.Bromam?
@
@
Policista attieksme pret valsti un nesavtīgums izraisa cieņu. Paspiežu roku viņam virtuāli. Tiesa. Kāda tiesa?
sirmais
s
Tas tik ir viens varens milzis,saņem sitienu ar pudeli pa galvu un sitinus ar kulaku sejā, visu tomēr redz un saprot ko katrs dara. Vienkārši supermens . Tikai nevajag tiesāties,tur pasakas par milžiem parasti negrib dzirdēt.
Teodora
T
Rietumnieki vienkārši ņirgājas par mums. Latvieši viņiem ir apmīšanas vērti.
biju klāt
b
biju klāt, kad šie tikko bija aizturēti. Nobijušies, apmulsuši, nemaz pēc huligāniem neizskatījās. Teica, ka domājuši, ka tas cietušais bijis kāds no šveiciešiem, kas gribējis šos āzēt
borcinsh
b
....kaut ka smiekliigi iznaak ....- nekur pasaulee tik nedribas pachurat ka pie "Laimas" un "Mildas" Riigaa....un obligati - arzemniekam ! kaut kada - UFO zone ... ( interesanti ari - kadas "promilos" var izmerit policista sveshvalodu zinashanu ??? )
t
t
kad 1x kāds mildai liks uz paša galvvidus, tikai tad mūsējie bālelīši attapsies kā slānīt šitos streindžerus
lops
l
WTF, atkal? Kas tas par bulshitu? Vai tad nevar atskaldiit tos idiotus ari pie reizes. Shit!
nv
n
pareizi. galvenais visu noliegt, tad šī glumā Latvijas tiesa attaisnos. Precedenti jau bija. Nožēlojāmi, patiesībā. es atbalstu policista rīcību.
kāda sodanauda
k
kastrēt churātājus! un palaist atpakļ uz šveici vai no kurienes viņi tur tādi ar neizturīgiem pūšļiem
Lektors
L
Skaidrs ir vines, ka pašvaldības polciisti nav apmācīti pietiekošā līmeni un neprot profesionāli rīkoties. Katru reizi viņi saņem pa pakaļu, jo bāžās pa vienam tur, kur to darīt nevar. Strādāju par lektoru Policijas Akadēmijā un Policijas koledžā un zinu, ka Valsts policjā tā nerīkojas. Bet pašval'dibas polciisti nav apmācīti un atbildība jāprasa no vadības un Rīgas domes vadītājiem.
Arturs
A
Mūsu pašvaldības policisti jau nesajēdz ,ko dara un metas virsū tiem ārvalstniekiem, kā no bada izrāvušies suņi. Nu nevar tā uzvesties! Beigu beigās kam negadās iedzert un arī, ja nav tualetes Rīgas centrā, pačurāt. Bet par to sist cilvēkus un tad bļaut pa visu pasauli, ka vainīgie ir ārvalstu turisti - ir nekaunība. Saeimā arī atdzina, ka pašvaldības polciisti ir kā zvēri, kad metas virsū cilvēkime svētku dienās, ja neizkar karogu. Un tad vēl grib cieņu baudīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas