Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Gerhardam šobrīd nav iespējas izvērtēt Andrējevas rīcību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Skaties, neatslābinies tik tālu, ka sāc muldēt arī reālajā dzīvē. Tā var notikt ar tiem, kas nekad nav pa īstam saspringuši.
who cares
w
;) Tu būtu tas tiesību dalītājs un ņēmējs? Atslābinies un ķer baudu!
purn's
p
Andrējevu jāpārceļ darbā uz Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekciju, par cik viņa pazīst drēbi, Gerhardu, savukārt, vajadzētu ieslaitīt Godmaņa 10%!
hurry
h
Būtu ļoti jauki, ja Andrējevas kundze pati uzrakstītu atlūgumu, pamatojot to ar to, ka skandāls, kurā viņa iesaistīta met ēnu uz valsts institūciju, kurā viņa strādā. Tas man tāds sapnis, kurš, droši vien, nepiepildīsies.
anšlāgs
a
baigais vērtētājs, smieklīgi. it kā no Gerharda kaut kas būtu atkarīgs. vai spēlmane paliks savā šajā krēslā tak lems tie, kas viņu tur iebīdīja.
no purva
n
patiesā neiespējamībā, Kaspars G.
loni
l
Gerhardam veiksmīgs iznāciens no purva
@
@
Līdz ar pārcentību pie katra raksta par šo tēmu tu pazaudēji tiesības citos rakstos runāt vismaz par morāli.
who cares
w
Būtībā Gerhardam šo pasākumu vispār nevajadzēja komentēt un Lapsu pasūtīt tālāk.
Kabula
K
protams, ka vairāk tas ir ētiskas dabas jautājums.. bet ir jēdziens "zaudēt darba devēja uzticību".. lai pārbauda parādsaistību izcelsmi, nozīmē med. ekspertīzi un noskaidro, sirgst vai nesirgst Vaļa ar atkarību, un, ja izrādās ka sirgst, var sākt runāt arī par tiesiskiem aspektiem..
Padoms Kasparam
P
No rita Gerharda kungs aizbraucat uz darbu,iedzerat tasi rita kafijas un stundas laikaa izverteejat vai tik nopietnu amatu kaadu ienem Andrejeva var veikt persona ar azartspeelu atkariibu.Domaaju ka atbilde ilgi nebuutu jadomaa.
instruments
i
Pielaide valsts noslēpumam nevar būt instruments, lai izrēķinātos ar kādu amatpersonu.
Onjons
O
tās ir diskusijas "jābūtībā" un par morali.. bet tiesiski vai administratīvi nav nekāda pamata kaut ko pasākt.. iepriekšējās diskusijas bija un palika ažiotāža..
Atkarība nav savienojama
A
Dažu profesiju pārstāvjiem sabiedrība maksā lielas algas. Parasti tas ir saistīts ar nepieciešamību pēc īpašas uzticības. Plašāk zināmās profesijas - notāri, advokāti, revidenti, kontrolieri, deputāti, ministri u.c. SPRK ir institūcija, kuras lēmumiem ir milzīga ietekme un tos ir grūti kontrolēt. Tāpēc šiem cilvēkiem sabiedrība maksā ļoti lielas algas. Tomēr azartspēļu gadijumā šīs sabiedrības upuris ir veltīgs, jo vajadzības nekontrolējami pieaug - par to liecina gan daudzās piemaksas, gan arī jau šalīdzinoši lielās algas pacelšana vēl augstākā līmenī.
Onjons
O
arī smēķēšana ir atkarība.. kamēr nenopīpē plaušas un aknas.. tāpat arī ar jebkuru atkarīu, kamēr nevar pierādīt kaitejumu (šinī kontekstā sabiedrībai)..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas