Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Godmanis paliek amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
ja kādreiz Godmaņa vārdā nosauks kādu kuģi, tad to nogremdēt nebūs iespējams.
klāra
k
Tas ir bezmugurkaulnieks,bet ne prezidents,jā ....kad Vairiņa bija pie varas ,tad gan bija Latvijai prezidents,viņai bija teikšana un saprašana.,ne tā kā šitam ieliktenim.
puķe
p
tiešām visi piesūkušies pie saviem amatiem kā dēles,no malas raugoties redzam tik liela ir varas un naudas kāre,vai jums galvā ir iegājusi doma ka kādu dienu varat palikt bez naudas kapeikas un tad jūs būsiet nulle
Viskas
V
Te nu mes redzam ka Zatlers ir ists aploksnu prezidents. Korumpets lidz matu saknem! Un tads vel parstav Latviju arzemes! Nonsens! Un KAUNS!
dore
d
Ko jūs cepaties.No paša sākuma bija skaidrs,ka tas no Zatlera puses ir teātris!
LVD
L
Šodien jebkurš, kam ir svarīga Latvijas nākotne attīstībā , var aizstāt Godmani! JEBKURŠ!!! Un , ne tikai var , bet kliedzoši vajag! Jo , vai kādam vēl ir naivas ilūzijas ,ka Godmanis ir sazin kāds tur patriots vai vēl nezin kas? Viņš ir latviešu tautas ienaidnieks nr.1 !!! Tik perfekti izlaupīt valsti , jā , to prot tikai žīds, Vosa ārlaulības dēliņa Šlesera pavadībā, un to visu apvij Kargina, latviešu nīdēja, teiksmainais oreols.. Eh, kur ir mūsu strēlnieki..? Zem velēnas, kur nu kurais.. Jaunieši, Latvijas armijas kareivji - neesiet vienaldzīgi pret savas valsts nākotni!!! Esiet patrioti, jo ziniet, piepeši var pienākt brīdis, kad tieši jūsu rokas un ieroči būs nepieciešami, lai aizstāvētu Latvijas valsti no iznīcināšanas! Sekojiet līdzi visu politisko un ekonomisko notikumu attīstībai valstī! Domājiet! Un esiet gatavi tam ,ka būs jāattīra valsts no bijušās PSRS čekas paliekām , un jāsargā savas, nacionālas Latvijas valsts jaunā valdība, kas patiesi rūpēsies par pilsoni un mūsu pēcnācējiem!
Joahims
J
Prezident! Jūs šodien manās acīs arī esat zaudējis manu uzticību. Citēju, Prezident, skan nepārliecinoši, es teikšu skarbāk, muļķīgi. Visu valdību darbā toni noteica valdošo partiju koālīcijas politbiroji, kopēja tandēma ar premjēru. Prezident, gribu atgādināt, ka valdībai atkāpjoties neveidojas "melnais caurums". Visu dienestu darbs turpinās, un lēmumi tiek pieņemti, kas ir saistoši, līdz pat jaunās valdības apstiprināšanai un turpmāk. Visu laiku piesaukt SVF, ka kaut kādu "bubuli" priekš bērniem, ir smieklīgi. SVF tas bizness. Šī organizācija un citas no tā pastāv. Tādi kā mēs viņiem esam viņu asinrites komponents. Šīs organizācijas ir kā maitas putni, jo vairāk puvekļu, jo viņi ir treknāki. Viņi var diktēt tikai viņiem pieņēmamus noteikumus. Šīs organizācijas nav labdarības iestādes. Tie ir "iemaukti" , kurus cieši uzlika LAtvijai kā valstij, uz ilgiem gadiem. Mēs paši esam pārdevuši sevi un savus bērnus un valsti "naudas maisu" vērdzībā. Ļoti muļķīgi vainu uzvelt pasaules ekonomiskajai krīzei, lielākā vaina ir mūsu pašu baleļiņu pretvalstiskajā darbībā, kas to veicināja un pieļāva. Latvijai ir nepieciešama politiskās sistēmas reorganizācija. Ja tā nenotiks, atkārtosies vēsturē minētie notikumi. Vai Latvija, ka valsts to pārdzīvos?
Zanii
Z
Tas jau sen bija skaidrs, ka šitās žurkas kuģi nekad nepametīs... Naivi ticēt, ka tauta var atlaist valdību... Tā ir tikai prese, kas vieš cerību cilvēkos...bet patiesībā prese pati atkarīga no politiķu makiem...Žēl, bet laikam labākus valdību nesagaidīt, vecie padomju laika funkcionāri - Godmanis vēl darbosies un ceps naudu, apzogot cilvēkus....
oskars
o
Ir zudusi jebkura cerība un tas vairs nav smieklīgi. Jāskatās patiesībai acīs. Latvijai ir pusslims uz autoritārismu tendēts premjers un divkosīgs, politiski analfabētisks un pilnīgi lemt nespējīgs prezidents. Un vēl kooalīcija, kas visu šo cirku diriģē. Plus krīze, ar kuru šie zēni attaisno visas savas cūcības un idiotismus. Šķiet sliktākā situācijā Latvija bija tikai 40. gadā, bet arī diezin vai!!!
kukainis
k
Zatler, politikā Tu esi nullle. Kā nebija kauna lielīties, ka esi pārliecinājis Godmani, ka viņš ir kļūdījies? Godmanis šajā mazajā vēstures epizodītē tiešām izrādījās goda vīrs, kad bija jāstāv blakus tukšajai mucai Zatleram (nez' kur Lilitiņa bija paslēpusies?) un jāklausās, cik aplokšņvīriņš gudrs... Nebūt nepiekrītu visam, ko Godmanis darījis un dara, taču Zatler - par Tevi tiešām kauns!!!!
DD1
D
Valstii pilniigs haoss. Nabaga nabaga Latvija ar shaadiem "vadonjiem", kas manevree no viena bezjeedziiga pazinjojuma liidz otram, bet kopumaa turas pie varas un naudas ar zobiem un nagiem.
xxxx
x
atkal Rīgā viesojas Maskavas cirks! Konferansjē jau skaļi pieteica Ultimate show ! Pieredzējuši cirka mākslinieki ņem jūsu naudu, liek cepurē un tad rāda, ka cepure tukša! Un neviens nekad neuzminēs kur tā varēja palikt. Pagarinātās izrādes būs arī pēc 31. marta nākamo divu gadu garumā. Visi paspēs noskatīties kā pazūd nauda, cerības un zeme zem kājām. Izrādes beigās konferansjē izslēgs gaismu tuneļa galā un izeja būs jāmeklē taustoties uz laimi.
anakins
a
Valdi, un kas tu peec taa esi?
zzzz
z
Zatlers ataisnoja uz viņu zoodarzā liktās TP cerības.
Berta
B
Urbanovičam taisnība, jo šamējam ir pamats baidīties. 2007. gada 31. maijā bandīti zināja, ko dara.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Zatlers ar Godmani runā jau ceturto stundu, TP gaidot skatās hokeju

TP vēlas no Zatlera dzirdēt uzticības apstiprinājumu premjeram

TP piedāvā samazināt ministriju skaitu līdz 11

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas