Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - JL dibina biedrību, kas uzmanītu "tautas tiesību" ievērošanu

Lai "glābtu valsti" partija Jaunais laiks (JL) dibinās biedrību “Par tautas tiesībām” (PTT). Biedrības mērķis būs atgādināt un skaidrot, kam pieder valsts suverēnā vara, lai novērstu sabiedrības neticību valdības ietekmējamībai.JL biedrības nepieciešamību skaidro ar pašreizējo cilvēku uzticības krīzi politiskajai elitei. Līdz ar to PTT uzdevums būs stiprināt Satversmē noteiktās tautas tiesības lemt par savu un savas valsts likteni un uzraudzīt to īstenošanu, informē JL pārstāvji.

“Lai gan biedrība vēl nav reģistrēta, cilvēki ir aicināti jau iesaistīties tās veidošanā,” Dienai stāstīja JL sabiedrisko attiecību konsultante Laila Timrota. Viņa paskaidroja, ka biedrība tiek dibināta, jo daudzi nevēlas iesaistīties politiskās partijās, bet politiskajām partijām ir sarežģīti piesaistīt viedokļu līderus, kas vēlas palikt politiski neitrāli, bet šajā gadījumā piedalīties aicināts ikviens, neatkarīgi no politiskās piederības.

Principā PTT aicināti iesaistīties arī citu partiju biedri, kuriem ir svarīgas demokrātiskās vērtības. “Nav jāapvienojas partijai, bet ikvienam,” PTT ideju pamatoja L.Timrota.

Pagaidām nav zināms, kas varētu kļūt par jaunās nevalstiskās organizācijas līderi.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas