Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Kārtējā pensiju lietā ST lemj par labu pensionāriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
junga
j
Ministrijā vajadzētu pašiem parūpēties par likumīgu procedūru ieviešanu, nevis tērēt valsts naudu tiesvedībām. Ja tā turpināst rūpēties par saviem karavīriem, dzenot vecos bez pensijas bezdarbniekos - būs vien jātiesājas!
roters
r
Arī izdienas laiku pagarinot uz 15 gadiem bars karavīru atvaļinoties MAKSIMĀLĀ VECUMA dēļ - vairs nevarēs sasniegt izdienas pensiju, jo nebūs nodienēti tikko ieviestie obligātie 15 gadi!!! Tiesiskā paļāvība arī te ir nobrucināta. Sākām dienēt - varējām sasniegt. .. tagad - savos 48 gados vairs nē, jo pietrūkst dažu mēnešu vai citiem pat DIENU!!!
Ilze
I
Nu pensionāri jau nav vaqinīgi, par valsts izzagšanu, meklejiet vainīgos.
ssd
s
...šie pensionāri nav nekādi pensionāri,tās ir nevajadzīgas un pat kaitīgas dažu kastu privilēģijas uz citu rēķina.....kaut kādas sen likvidētu miliču pensijas,absurds.Nākamgad droši var optimizējot izmaksas,šos maksājumus likvidēt......
marfa
m
baletdejottaji ar sanem, un ja nemaldos, tad jau 30 gados! vai gribat pateikt, ka arii 65 vareetu uz skatuves dejot?
sieksta latviešiem
s
šajā portālā izlasīju, ka Krūmane no FKTK ienākumos guvusi 190000 Ls!!!! Kādi te vel komentāri!!! Kāpēc citiem šajā valstī algu par savu darbu un godīgi pēc likuma nopelnīto pensiju vienkārši brutāli samazina vai atņem??????? kad beidzot Latvijā iestāsies taisnības un godīguma laiki??
ss
s
izdienas pensiju saņem arī magoņu sargi, jāatceļ tas blefs, pensionāri atradušies
Vetis
V
Izdienas pensijas saņem policisti,ugunsdzēsēji,prokurori, SAB darbinieki,karavīri. Ja nemaldos arī tiesneši un prokurori. Tas ir, tie ,kas reāli riskē ar savām dzīvībām. Riskē cīnoties ar slepkavām,izvarotājiem,zagļiem,ugunsgrēkiem.Sargājot mūsu valsti.Atmīnējot un spridzinot bīstamos spridzekļus. Nevar to salīdzināt ar skolotāja un ārsta darbu.Bīstamības ziņā.Nenormētās darba dienas ilguma ziņā.Dzīvības riska ziņā. Kļusti tu par policistu,ugunsdzēsēju,karavīru vai tiesību sargājošo personu un arī tu varēsi saņemt izdienas pensiju,kliedzēj! Nauda jāmeklē ne jau pie pensionāriem,izdienas pensionāriem. Tā jāmeklē bezdievīgi uzpustajos ierēdņu aparātos. Ministrijās,padomēs,aģentūrās,komisijās.... ... Es minēju un minēšu ,kā piemēru Veselības ministriju,kur aiz garlaicības un stulbuma ierēdņi dzenā vienu izziņu 3-5 mēnešu garumā. Un tādu nekauņu tur 600. Tas līdzinās tam daudzumam,kas NBS sastāvā soļoja pēdējā 18. novenmbra svētku parādē. Un tādas armijas apmēra vienības ir 13! Lūk,kur ir nauda. Ja vēl salīdzina tautas nacionālā varoņa- NEO datus par algu apmēriem,tad tālāk nav ko paskaidrot! Latvieši,nestrīdaties savā starpā. To no mums ļoti gaida mūsu īstie ienaidnieki. Valsts apzadzēji. Tautas asinsūcēji!
Sniper'sEye
S
JēLīši, vienīgi JēLīši... Vadonis iemācīja nicināt un apsmiet Satversmi un nu jau viss JēLīšu koris dzied līdzi! Nez kādēl tie paši JēLīši dzied, va tai pašai valstij, kas pensionāriem negrib maksāt viņu jau nopelnīto, vajag nodokļus ne tikai rīt, bet arī jau šodien? Un tādu valdību mums jāatbalsta?! Tādu JL, tādu Vienotību?! Izpildvaras funkcijas he-he piemin? JL izpilvarnieks/partijas reketieris Jaunups-Leen-s a/s Latvijas Valsts Mežiem pērnruden izsita un RePsihs ar finansu ministra parakstu apstiprināja Ls 140 000 "ziedojumu" sētas basketbolam, "Nothing Special" dēla laivām pietika ar Ls 30 000 gadā... Un Jaunais Laiks te žagojas par valstiskumu? Cik reizrs šie bandītēni rijīgāki, alkatīgāki par jebkuru TP: pat oranžie zaga mazāk un nemeloja tik atklāti, vismaz publiski pret Satversmi neizteicās.
aaa
a
PENSIJA nemaksat deputatiem, jo tie tur izskatās, ka strādās kāmēr nenomirs
He he...
H
Jā tu jau tikai JL stabulē bazūnē. Un LR Satversme tev pie pakaļas... Ķurķī jau sen vajadzēja sēdēt JL einītim par Satversmes apsmiešanu! Nejēgas un ciniķi, kuri necīnās ar cēloņiem, bet imitē darbību pārkāpjot Valsts pamatlikumu.
dzeris
d
ST mums ir valdības un FM vietā, būtu labi ja tā varētu norādīt arī naudas avotus. Stipri netālredzīgi uzmesties par visu "nabadzīgo" aizstāvjiem, ko darīs, kad vienkārši nebūs naudas pat tādām pensijām? Tādu absurdu neesmu dzirdējis nekur, kad ST uzņemtos izpildvaras f - jas un jauktos budžetā.
Econ
E
Izklausīsies varbūt ciniski, bet šadā veidā peč ne tik ilga laika šajā valstī paliks tikai pensionāri, tikai nebūs vairs no kā tās pensijas maksāt.
Ērglis
Ē
Kā jau teicu, ST iestaigās taciņu un par to močīs kā gribēs un kad vien gribēs. Katrā ziņā ST spriedums nesniedz atbildes, no kādas naudas mēs barosim savus sirmgalvjus. Var pārmest valdībai, bet atgriešanās pie status quo nav risinājums.
padomā
p
tava trīsklasu intuīcija tevi pievīla man līdz pensijai apmēram gadi 40 vēl jāpastrādā Ha Ha.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas