Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - KNAB Vaškeviču aizturējis par 50 000 eiro kukuļdošanu VID amatpersonai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pareģis
p
Eižens Finks „Latvijas brīvība tiks atgūta un tā uzplauks, kad valsti vadīs sieviete." Šis slavenais pareģojums izteikts jau pēckara Rīgā: „Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tā tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautas, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs viss tas pats sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības. Tad es nevaru pateikt, kā tas iznāks. Bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ. Būs milzīgs pasaules spiediens, krievi un visi svešie dabūs braukt prom."
naivais
n
Neko nesaprotu- ne no raksta, ne komentāriem. Kāpēc visi vienmēr grib šaut, dedzināt, likt cietumā Vaškevicu? Viņam derētu laisties uz kādu siltāku zemi.
Jukums
J
Tiešām laba ziņa - ceru, ka sēdēs par visiem saviem grēkiem.
āāā
ā
Toties tev jo labāk,kā advocatam piķis nāks griezdamies,pestot šo no ķurķa,ko ziemā ēstu ,ja nevienu netupinātu,zāli?
advocat
a
To, ka šajā valstī daudz kas tiek risināts ar inscinētiem " kriminālnoziegumiem " sen nav nekāds jaunums. Aizturētajam izturību pret kārtējo šakāļu uzbrukumu.
Orange
O
beidzot viena laba ziņa
KLM
K
ar intelektu stipri virs vidējā ................................................... ................... Anton, tas skatoties ar ko salīdzina - ja ar kurmi, tad esat nošāvis greizi - kurmis akls dzīvnieciņš, un, cik zināms, ar fotografēšanu nenodarbojās, vienīgi savā aklumā sagrauzt kādam kurpju auklas - to viņš var, bet tas tikai gadījumā, ja intelekta līmenis nav zemāks par vidējo.
Antons
A
Vai tu to par Kurmīti? "panika mūdžu midzenī ne pa jokam:) Galveno irsēju cīņā palaiduši, klabina kā sajucis" Viņš starp citu ir cienījams cilvēks ar intelektu stipri virs vidējā. Tādas kā tu fotogrāfam nav cienīgas pat kurpju auklas atraisīt, kur nu vēl sasiet!!!!
Antons
A
Diezgan baigi.Godīgs cilvēks un viņa labais vārds tiek novazāts, par to kādam jāatbild! Ja Vaškevičs ir ko noziedzies pēc likuma, lūdzu! Lieciet pieradījumus galdā! Be ja ne, mīļie draugi, atlaidiet viņu un vairāk pirkstus klāt neduriet. Apbrīnoju viņa pacietību...
puaro
p
Nu re, tāpēc jau svētdienas Nekā personīga sižets par vecu Strīķes privāto foto iesniegšanu Saeimas drošības komitejai- ''nenotveramais'' juta, ka mēsli briest, taisīja ''mīksto'' piezemēšanās iespēju, redzēs, kas no tā sanāks un kuri ''čiekuri galvenie'' vēl šajā jezgā iezīmēsies, neba vaškevičs viens rosījās
KLM
K
Man prieks, ka tu neesi Vasjka! Citādi mums te skumji bez tevis būtu... ................................................... ............................................................ ...................... bez kurmīša vasjkas latvija skums bet kurmītis vasjka oranžā stropā oranžu medu oranžos vaigos stums
patiesiba
p
Sen jau zinams, ka Vaskevics ir negodigs ierednis. Cietumaaa ar mantas konfiskaciju!
Buba
B
Nabaga Sportists .. Cik var kraut virsū vīrelim ar jau tik kritiski līkām kājām?
Lelle
L
Man prieks, ka tu neesi Vasjka! Citādi mums te skumji bez tevis būtu...
zemietis
z
Intersantu dara fakts, ka sliekēdājs nebija manāms komentāros faktiski no parlamenta vēlēšanām. Parasti sarkandaugavā klientus apārstē pāris nedēļās. Šis gadījums ir bijis smagāks. Bet jāsaka kā ir jauns ienaidnieka tēls pēc Repšes ir atrasts-Juta! Savādāk jau sāku baidīties , ka nojuks pavisam, jo nebūs ar ko karot. Tagad viss čikeniekā!!! P.S. Šodien uzzināju no sliekēdāja pārsteidzošu ziņu-hūte esot arestēts tad, kad gājis pieteikties par saeimas deputātu!!!!!!:))) Ko tik tās sakarsētās smadzenes neizdomā!!!! Kā tur kurmīt bija ar to Latvenergo varonīgo cīņu pret Lietuvas Energija(pārējie iespējams nesapratīs, bet man te viens parādiņš sliekēdājam)?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas