Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Kots sola aizliegt LTV darbiniekiem vadīt mediju treniņus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vērtēt komentāru: Vērtēju
V
Vērtēt komentāru: Vērtējums: 0 Balsu skaits:0 x Vērotājs 11.06.2008 23:45 Kritērijiem jābūt objektīviem. Domburs, Kolāts un Elksne ir profesionāli raidījumu vadītāji, kuri raidījumu VADA, nevis cenšas skatītājiem uzspiest SAVU viedokli, kā to dara raidījumā "Skats no malas" K. Streips. Tā ir apzināta skatītāju ietekmēšana savu subjektīvo uzskatu virzienā, pie kam tas tiek darīts, bieži izmantojot cilvēka cieņu un godu aizskarošu leksiku. Kas atļauts Jupiteram, nav atļauts vērsim, vai tā? Bet vērša lomā ir cilvēks aiz ekrāna, kuram nav dotas pat mazākās iespējas sevi aizstāvēt. Lūk, situācija, kura prasās pēc žurnālista ētikas izvēr
flyingcat
f
Nu šie būs tā savstarpēji uztrenējušies, ka viņu muldēšana arī būs interesanta tikai viņiem pašiem. Jau tagad lielāko daļu interviju nav jēgas lasīt un klausīties, neko jaunu un pārsteidzošu neviens nepasaka. Vajag jaunu formātu politiskajos raidījumos, ar šoka elementiem - piemēram, politiķim, uz vienas kājas lēkājot jāpārvar šķēršļu josla, un vienlaicīgi jāatbild uz jautājumiem:)
Dille
D
Kāpēc nerunā par Domburu un Kolātu? Un kāpēc viņi paši uz to nekādi nereaģē? Labi, Domburs laikam nav tieši algots LTV darbinieks, bet Kolāts taču vada sabiedriskā radio ziņas. Vai patiesi veci profi kaunu maizē noēduši? Un ko Žurnālistu savienība? Vai varbūt tās vadība arī raujas divās frontēs, tāpēc negrib galvu bāzt ārā?
feja
f
"Dombura faktors" - tas ir jauks termins :))). ala "Bailju faktors"??!! Bet zurnālistiem jau jaaveido shovs un vajadziigi skaisti, izgriezjami gabali vai lietojami citaati- taapeec vinju pasu interesees ir, lai runataajs speej ko sakariigu pateikt tajaas 20 sekundees. Nu tik taa, lai pavisam "sliipeets" nepaliek.
sēlis
s
visu cieņu elksnei, bet tādā gadījumā arī domburam un kolātam jāaiziet
treneris
t
d i ena arvien dzeltenāka, arpus sava darbalika katrs dzikst darit jebko, darba deveejam nav par to nekas jazin.... elksne malacis - pelna beerniem maizi..
zinu
z
jau strādājot LNT ivetiņa bija divās frontes pusēs.Darba dienās ziņu dienestā stāst'ja vienu,bet Nedēļas nogalēs pie Edvīna runāja citu.Toreiz jau konflikts izcēlās...
Sīlis
S
Vai Tu esi Elksne vai Domburs? Tā jau visi tikai gaida, bet nesagaidīsit! Diena rullē!
melns
m
Nomelnot, turklāt vēl nelietīgi var tikkai tādu, kurš ir tīrs. Un Elksne tāda noteikti nav! Gadiem ilgi nelietīgi saņēmusi algu pretējās frontes pusēs, liekuļojusi LTV ēterā izlikdamās, ka strādā skatītāju labā, bet pie viena devusi padomus amatpersonām! Par kādu nelietīgu nomelnošanu te var būt runa?! Un nevajag šaut uz ziņnesi - ,,Dienu,,. kas šo nelietību ir izcēlusi gaismā.
lauva
l
No drošiem avotiem - Dienai beigas tāpat tūlīt būs klāt nu tad saraujiet pēdējos simt metrus nelietīgā nomelnošanā, ko jūs dārāt jau gadiem ilgi..
mirdzai
m
trakums jau tajā visā tāds, ka ne jau tas ir Dreijeres lēmums, bet gan nāk no augšas un pavisam neētiski no Dreijeres puses ir rakstīt principā par vienu un piesaukt pārējos nu jau pēc skaita otrajā rakstā. rodas jautājums par Dreijeres (dienas) mērķi.
Mirdza
M
Beidziet uzbrukt Dreijerei! Ja šajā valstī nav spēcīgas žurnālistu pašregulācijas, tad kādam ir jāraksta par profesionālajiem pārkāpumiem žurnālistikā. Dreijere nav neētiska. Neētiski ir tie žurnālisti, kas vienlaikus sēž uz diviem krēsliem - ir žurnālisti un ir PR cilvēki. Tādi ir pelnījuši vislielāko nosodījumu. Kauns!
zuzanna peldeetaaja
z
sasmeejos ieteikumos par "Dombura faktoru" :)) vai tas noziimee - ka visiem bail no vinja ???? :)))
Grads
G
Nu lai takš konsultē... vai tad kādu politiķi tagad pēc vārdiem var vērtēt... tāpat skaidrs, ka tikai melos ausis nekustinādams... to jau paši iemācas.
es
e
njā, tikai pakonsultējuši par 2000 ls par 2 dienu darbu. Tie nav 20 ls ārpus darba. Un šādu naudu nemaksā vienkārši žurnālistam, tādu māksā tāpēc, ka ir vārds. Bet vārds ir tāpēc, ka vada ziņu dienestu un 100.pantu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

APSKATI REKOMENDĀCIJAS AMATPERSONĀM

Ar mediju treniņa atskaiti varat iepazīties šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas