Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Kučinskis vairs nevadīs TP Saeimas frakciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skuķis
s
Vēl J.Lagzdiņš izteica nožēlu, ka ir veikts vēl viens gājiens, lai Tautas partiju iznīcinātu....tad vēl - To esot arī stimulējusi Jaunā laika rīcība, nepildot iepriekšējās norunas, kuras viņš neatklāja._________________ Kāpēc kādam vēl būtu jāiznīcina kas tāds, kurš pats jau sen mokās agonijā, aiz savas neizmērojamās lepnības, uzpūtības un intrigu vērpšanas...jā, šajā jomā TP neviens un nekad nespēs ''pārsist''. Kaitina visi šie ''noslēpumi,, ''B plāniņi'' u.tml.lietas, kuras regulāri tiek pārmestas citiem,sevi nemaz neredzot. Lai iet Kučinskis, kur acis rāda un vēl labāk būs, ja viņa piemēram sekos visa pārējā banda..
Aste
A
TP+SC+LPP/LC+Bites Saiemā=54 balsis Vai man vienai šī aritmētika liekas biedējoša?
Pikselis
P
Ierindas biedrs pārkārto karaspēku uzbrukumam visā frontē, jo uz spēles ir jautājums - būt vai nebūt. Ja viņš panāks lata devalvāciju TāPiņi būs vinnētāji un vienīgā "demokrātiskākā" un vispār viskākākā partija Latvijā.
žoržs
ž
es gan kaut kā neticu, ka TP būs tā, kas nosprāgs. varbūt kādā brīdī apvienosies ar Šleseru, bet nu - diezi vai vienkārši pazudīs.
un
u
Kučinskim tagad nav laika vadīt sekciju, viņš vadīs citu projektu: kanāla Daugava-Dņepra celtniecību!
anniņa
a
par vienu dzērāju mazāk
klusais
k
Nevis TP runā stingru valodu , bet gan bārsta populismu pa labi un pa kreisi , jo acīmredzot neatrod izeju no situācijas , kuru pati ir izveidojusi. Ja par Rozentāli - tad novēlu Jums tādu ģimenes ārsti . Es gan labāk sev izvēlētos citu.
riņķī apkārt
r
Kāds ir iemesls tavam naidam pret latviskām partijām? ++++ TP ir latviska partija? :))) TP ir tieši atbildīga par to, kad latvieši var kļūt par minoritāti Latvijā, ka latvieši pārstās ticēt paši sev un turpmāk sāks balsot par krieviem un ēbrējiem, kā tas notika RD. TP ir tieši atbildīga par tik dziļo saimniecisko krīzi. Kurš, ja ne Kalvītis pirms dažiem gadiem vīzdegunīgi norāidīja SVF un Rimševica brīdinājumus un padomus?
neitro
n
Netiek vairs pie naudas dalīšanas savējiem. Un nav vairs tādas teikšanas visās varas struktūrās, nebūs, kas piesedz. TP tuvojas savam finišam.
NPPIP Viesturs
N
Pie tam šādi komentāri bez nekādas inteliģences piegaršas vairāk līdzinās tvnet komentāriem, tāpēc varbūt labāk tur meklē domubiedrus?
NPPIP Viesturs
N
Kāds ir iemesls tavam naidam pret latviskām partijām?
koka
k
lai izput TP un tai līdzīgie!
vai jums liekas, ka
v
JL ir labāks???
NPPIP Viesturs
N
Manuprāt pārmaiņas TP ir pozitīvas. To jau sen dažiem labiem bija jāzin, kas tad īsti notiek Latvijā un zinot, ka pastāvēs kas mainīsies, TP dara ļoti pareizus soļus, lai pierādīt, ka vairs nepakļausies šiem sorosītiskajiem iznācieniem, bet turēsies, lai Latvijas valsts Godmaņveidīgo, lāčveidīgu un marsiānveidīgo dēļ neiekultos vēl lielākās ziepēs...
Terorists
T
Un ja jau Kučinskis aiziet un vēl iezīmējās TP šķelšanās tad TP zaudē arī savu lielāko atbalsta centru Vidzemē.Agresīva jau tā mākoņa politika bija,bet vēsture visu noliek vietā.Un ar sūdiem pili jau uzcelt nevar. Jā kā redzams tad nākošās Saeimas sastāvs būs raibu raibais un Latviju gaida vēl lielāks bardaks kā bija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Tautas partija, vērtējot kļūdas, atzīst pakļaušanos JL

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas