Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Kursīte-Pakule un Druviete pametīs Vienotību, ja valdībā ņems arī SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
astra
a
Kau ko nesaprotu. SC tak ievēlēja LV pilsoņi'. Visus šos 20 gadus visas tā saucamās labējās partijas, kurā nebija ne SC ne PCTVL skandināja, ka visiem nepilsoņiem ir jānaturalizējas, jāiegūst LV pilsonība, jārunā latviski. Pieņemu , ka daudzi to arī izdarīja. Loģiski, ka viņi pēc tam balso par SC. Pa trijiem gadiem naturalizēsies vēl vairāk, būs arī vairāk balsstiesīgo no jauktajām ģimenēm, kas atkal balsos par SC. Tad jau sanāk, ka varbūt nevajadzēja aģitēt visus naturalizēties, citādi tā jocīgi sanāk. Paši ievēlējām SC, tagad negribam ņemt valdībā.Bet viņi tak ir likumīgi ievļe'ti.
to monitors
t
Kā redzi, loģika nav profesores Kursītes stiprā puse. ----------------------------------------------------------------------------------- Bet nu pēc vidusskolas loģikas mācību grāmatām sanāk, ka vismazāk atbilstoši loģiskai cēloņsakarībai ir SC politiķi.
monitors
m
Kaut kā stipri nekonkrēti. Vai vidusskolas loģikas grāmatās ir kaut kādi loģisku spriedumu piemēri, kas ilustrēti ar konkrētu SC politiķu izteikumiem? Mēs jau te apspriežam rakstu par prof. Kursītes izteikto motivāciju, kāpēc viņa stātos ārā no Vienotības, ja tā čupotos ar SC. Tas, ko viņa apgalvo ir tik pretrunīgi, ka rada aizdomas, ka patiesais iemesls ir cits. Ieganstu mēs zinām, iemesls tiek noklusēts.
  • 1
  • 1
monitors
m
Pārsmējos par Kursītes nostāju. Sak, tas nekas, ka mēs joprojām esam koalīcijā ar oligarhisko ZZS, tās ir pupu mizas, un Lemberga dēļ es no koalīcijas ārā nestāšos, bet, lūk, koalīcijā ar SC saiet nevar, jo tas atbalstīja ZZS, ar kuru joprojām Vienotība ir koalīcijā un kuru es joprojām atbalstu, sastāvot Vienotības frakcijā. Kā zinātnes cilvēks Kursīte varēja tomēr kādu gudrāku mantru izdomāt, ko sabiedrībai blamierēt.
monitors - drauģelim monotoram
m
Pavisam vienkāršs siloģisms: Kursīte nevar sastāvēt partijā, kas ir koalīcijā ar oligarhu partiju. (kritērijs piemērots SC) Vienotība ir koalīcijā ar oligarhu partiju. (kritērijs piemērots ZZS) Kursīte nevar sastāvēt Vienotībā. Kā redzi, loģika nav profesores Kursītes stiprā puse.
  • 0
  • 0
drauģeli monotors
d
Kad būsi sasniedzis profesores Kursītes līmeni ar viņas zināšanām pa Latvijas realitāti, tad jau varēsi spridžīt. Arī tavs komentārs ir no Lembja demagoģiskajām tradīcijām.
  • 1
  • 1
Verka serdzečka
V
Vai cik labi! Rajecka laidīs uz Austrāliju. Latvieši uz Īriju un Angliju. Vai cik labi. Arābiem, indusiem, kitaiskomu narodu te vietas būs kur dz\ivot un palikušajām latviešu sievietēm taisīt pa 10 - 12 melnos un sprogainos.
Veiksmi
V
Kursītei un Druvietei, divas spēcīgas dāmas, par kurām bija vērts vēlētāja balsi atdot.
эд
э
ОДНОЗНАЧНО-КРАСАВИЦУ В в европарламент-гордость ЛАТЫШСКОГО НАРОДА
vecozēn ED
v
pajautā saviem bērniem, kā pareizi rakstīt latviski.
  • 0
  • 0
archivārs
a
Pirmkārt,Vienotība ar Lembergu sadarbojusies daudz vairāk nekā SC. Otrkārt,ja arī turpmāk atbrīvosim Urbanoviču no jebkuras atbildības par,piemēram,tautas veselības aprūpi,tad panāksim,ka nākošās vēlēšanās par SC nobalsos puse vēlētāju. Tad ko īsti gribam ?
Kārlis
K
Pavērtējot šīs abas dāmas droši varu teikt,ka nekāds zaudējums jau nebūs,ja abas pasēdēs pensionāra statusā ,nu ar algu apm.160 ls, labāk izpratīs šo cilvēku iespējas un gribēšanas,vai negribēšanas iespējas, es to viņām no sirds gribu novēlēt.
Kārli, draugs,
K
izskatās, ka tu esi no TP "līderības skolas". Tur iemāca bramanīgas manieres, ar kurām var tālāk dzīvē veiksmīgi aplauzties. Bet izskatās, ka ne jau tavas minētās "dāmas pasēdēs pensionāra statusā ar 160 ls". Izskatās, ka tu palicis bez daža laba šķēles un lemberga jumta, arī pats paliksi uz sēkļa ar pensiju nākotnē 49 ls.
  • 1
  • 0
outlet
o
kursite un druviete outlet
lauķe
l
Uz priekšu, meitenes! Visu cieņu jums!
Jēpītis
J
Tajās pakulās kodes sametušās, sen laiks to izvēdināt ārā no Saeimas.Druvietes gan žēl, jo viņai ļoti laba latviešu valoda, kas pietrūkst Saeimas vairākumam. Kautgan Saeima neko nezaudē, jo tas ir viss, ko māte Druvietei iemācījusi, citādi viņa ir apaļa nulle.
Jēpīti
J
kad būsi pabeidzis vidusskolu, varēsi spriedelēt par profesoru nozīmi politikā.
  • 0
  • 0
S
S
lai tās vecmāmiņas iet adīt zeķes, labuma noteikti būs vairāk
Sandra
S
Protams, labāk tantes, kuras vismaz māk adīt, nekā jampapiņi, kas augu dienu pie TV dzer alu un bļauj - Dinamo, Dinamo!
  • 0
  • 0
jautrais
j
domāju, ka partija ar šo dāmu izstāšanos neko nezudēs...
Zaudēs gan
Z
zaudēs - var zaudēt - stingru stāju, kādas nav alusvēderiem, kuriem dzīve sākas un beidzas ar hokeju.
  • 0
  • 0
Dzintra
D
Nevienam taču viņas nav vajadzīgas, un nav mums vajadzīga arī korumpantu «Vienotība»!
Jā, Dzintra,
J
Mums ir vajadzīgi nekorumpētie Lembergs un Šķēle.
  • 0
  • 0
Loronzo
L
"šāds lēmums nekādā gadījumā nav saistāms ar nacionālajiem jautājumiem." Prof. Kursīte, bet ar ko gan citu? Nestāstiet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas