Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

papildināta - Laikraksts: Valdība ir Šķēles un SC rokās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janka
J
Ar vārdiem , kruti esam ar darbiem aizgaldē.Kur tad visa tauta sēz`un nīd katrs pats pie sevis(viņi tādi un šitādi)Kur bijām kad bija piketi(sēdējām pie televizora, rijām,fanojām un bendējām sev nervus klausoties gudrajos vīros)Butu mēs kā franči sen butu normala saiema,tur tauta ir vienota nevis,ja norunātu darba vietā protestu,daļa no mums gaiditu un klusībā cerētu,lai jau iet viņu samazinas amatā es tikšu augstāk(Latvietis katrs pats pa sevi)visos laikos tā ir bijis
ziņa
z
JAUNAIS LAIKS ESAT PACIETĪGI, UN NEATDODIET VARU TAUTAS IZZADZĒJIEM!!!!!
tautietis
t
NEKAD NEBALSOŠU PAR MĀKOŅPAPA KOMANDU! TAUTA NEAIZMIRSĪS, KAS SARAŽOJA MILJONĀRUS UN KAS IZTUKŠOJA LATVIJU!DOMBROVSKIM VĒLU IZTURĪBU, IZTURĪBU!!!!
pamela
p
Vai Andri esi izaudzējis jaunu indīgu bišu šķirni?Jau jūsu četru bazūmēšana,.ka esat "SAIMNIEKI"nākat sakārtot valsti utt.,norāda uz jūsu mazspēju,jo kārtīgs saimnieks nebauro pirms iet pie arkla vai zirgu apkalt./Bet tukšas mucas,tās gan tālu skan,bet satura nav nekāda un labuma arī.PIelej pilnu un apklust,BET pieliet var arī ar vircu,no saimnieka ,kurš strādā bez afišas.Jūs esat četras plēsīgas PIRAIJAS,kuras domā tikai par savu ietilpīgo patukšoto kuņģi.Nav izslēgts,ka dīķis tukšs un paliekat vien jūs četri un krastā sēž četri makšķernieki no Austrumiem ar elektrisko,gāzes vai naftas darbināmu žebērkli.,bet bez piebarošanas,jo viņu uzdevums ir ar makšķeri rokā izmest jūs sausā krastā.Viena iespēja ir ,piekrist SC barības devai.Tādi lūk jūs diži Dieva apdalīti "saimnieki"un tā jūsu manis aprakstītā nākotne.Vēlu veiksmi un apetīti!
Čiko
Č
Šķēle-vecais kleperis,varēja jau nu pastāvēt pie ratiem.Savā valdīšanas laikā sazagās,salaida Valsti dēlī un tagad atkal klepo?Būtu jau nu gājis (ne)pelnītā atpūta un beidzis bojāt gaisu.Tas rugājiem klātais purns,jau pamatīgi pieriebies.
KAMPĒJRUKSIS
K
NEPALIEC PAR CŪKU , NEKAD NEBALSO PAR NETAUTAS PARTIJU KAMPĒJRUKŠU - ĒZEĻAUŠU GANGSTERU BANDU !
tādi esam
t
Cik daudz ļaunuma Šķēle mūsu Latvijai ir nodarījis! Tagad atkal nāk tautu mocīt...
es
e
kas vispār ir Škēle,tas nav nekas
KLM
K
Piedodiet, piemirsu - es neesmu kundze. Kaut gan, iespējams, tas maz ko maina..
KLM
K
Iespējams, Jums tas liksies dīvaini, bet arī mans Kungs nomira pie krusta Golgātā, un arī es, gluži kā pamatoti Jūs, citu par Kungu nenosaukšu, bet, atšķirībā no Jums, nevarētu apgalvot, ka tas mani dara brīvu, piemēram, noteikti naivi, nemākulīgi, bet tomēr censties nepieļaut, iespēju robežās, ka tiek klaji, netaisni apmeloti cilvēki,kuriem pieraksta grēkus, kurus tie nav pastrādājuši. Vai tiešām Jums, piesaucot krusā Sisto,šķiet, ka vislielākais ļaunums šodien ir Dombrovskis, lai Jūs, mazgājot rokas nevainībā, ne ar vārdu nepieminēt tos, kuri (daudzu iemeslu dēļ) noveda valsti līdz bedrei. Un situācija ar katru dienu sliktāka ne jau Dombrovska dēļ, un,piedodiet,diez kādēļ man tā liekas, Jūs to labi saprotat, jo sevišķi, cik nopratu, atšķirat politekonomiju no politikas...
jautājums
j
Kundzes ! Man droši vien savā ziņā ir vieglāk,jo man nav vajadzības radīt sev elkus. Mans Kungs nomira pie krusta Golgātā, un citu es par Kungu nenosaukšu.Un tas mani dara brīvu ! Arī Poncijs Pilāts mazgāja rokas nevainībā. lai gan krustā sita citi. Bet tas viņam tika ieskaitīts par grēku... Un lai ko būtu darījuši iepriekšējie ļaunie, tas nenoņem tagad no Dombrovska atbildību par bezdarbību un.....gļēvulību . Situācija ir slikta, un ar katru dienu kļūst sliktāka... .Bet Dombrovskis lok šampānieti...Svin !
KLM
K
Jautājuma kungs, atzīstu, ka politekonomija bija tikai PSRS, vēl vairāk, man vēl līdz šim nav pilnīgi skaidra termina ''politekonomija'' definīcija, iespējams, tas tādēļ, ka, manuprāt, mazliet labāk (ceru!) zinu, ka sajaucot melno ar dzelteno, var iegūt patīkami sūnu zaļo toni, tikpat iespējams, pieļauju, ka mazliet zinu mākslas vēsturi.Kas attiecās uz cienījama vecuma kundzīšu, Un, kā arī manu komentāru naivumu - neesmu apgalvojis pretējo.Divu iemeslu dēļ - pirmkārt, jau teicu, politekonomija, jo sevišķi zinātniskais komunisms - patumši priekš manis.Un,apzinoties to, neielaižos politekonomisku jautājumu padziļinātā apspriešanā. Tomēr, manuprāt, tas netraucē atšķirt klajus melus, populismu, brīžiem pat stulbumu daudzu partiju darboņu teiktajā. Un vēl - neesmu ne vienas partijas biedrs, bet naivos komentāros mēģinu aizstāvēt, piemēram, Dombrovski, kurš, manuprāt, nu nemaz nav vainīgs pie dziļās bedres, kurā valsti iegrūda pilnīgi citi, pietam to darīja ar pedāli grīdā (ceru, ka tas nav politekonomiski pareizi, kaut gan nesaprotu). Un vēl - reiz viens cienījams gleznotājs uz studentu jautājumu, vai var likt tādu toni blakus citam, manuprāt, atbildēja ģeniāli - liec blakus kaut sūdu (tā arī teica), ka tik labi sēž ( ja prasti - sapas). Vēlreiz atvainojos Jums par naivajiem komentāriem, atzīstos, ka politekonomija ne bum bum, izmantoju vēl līdz šim skolotāja teikto - liec blakus kaut vai sūdus, ka ti sapas....
vdz - jautājums
v
Es pat nezinu, kam ticēt, bet Dombrovski šajā situācijā gan nevainoju nemaz! Viņš vienkārši ir spiests cik necik savākt valsti, lai tā pilnībā nebankrotētu. Tie, kas viņu vaino, ir patērētāji, kas nesaprātīigi un priecīgi tērēja aizņemto naudu, nu pēkšņi attapušies pie skarbās īstenības, vaino tos, kas tuvāk pa rokai! Kas izzaga un izsaimniekoja valsti,kas mūs noveda līdz ubaga tarbai, kas šobrīd aktīvi jauc gaisu un duļķo ūdeņus, lai izbēgtu no soda?! Neesi pamanījis? Škiet, pats tici pasakām!
Šampēteris
Š
Pirms fotogrāfēšanās kopā ar premjerministru puisis nav vīžojis mazliet sakopties.
jautājums
j
Kurā vietā es runāju tautas vārdā ? Bet ņemot vērā pēc protestētāju daudzumu ielās budžeta pieņemšanas dienā , nebūt ne visiem šķiet, ka ir iemesls dzert šampanieti Kundze es saprotu, ka Jūs no sirds ticat Dombrovskim. Un Jūsu vecumā tas droši vien ir dabiski... Pasakām tic bērni un sirmgalvji . Tiem visvieglāk ir radīt elkus un dēmonus. Un visvieglāk arī pievilt .... Jūsu cienijamā vecuma kundzīšu kā Jūsējie, KLM, Un komentāri ir aizkustinoši savā naivumā. Un politekonomija bija tikai PSRS, tāpat kā zinātniskais komunisms. Demokrātiskajā pasaulē par tādu brīnumu nav dzirdējuši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Rakstu par valdības stabilitāti lasi laikrakstā "Diena"!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas