Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Latvijā korupcijas līmeni uztver kā 2006.gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paija
P
Jā, notiesajošu spriedumu nav saistībā ar KNAB ierosinātajām lietām. Vismaz mediji tās nav atspoguļojuši. Tāds " pabiedēsanas orgāns " tas KNAB :-(
es
e
Pietiek jau lasīt NRA. Nemaz nav grāmata jāpērk pa Ls8. Ir jau daunīši un Paijas pa pilnam, kas arī tic NRA.
daunitis to Paija
d
KNAB ir institūcija, kas jau no sākta gala nav pildījusi nosaukumā ieliktās funkcijas. Drīzāk tas ir korupantu ātrās brīdināšanas iestādījums, kas skaļi izbļauj presei visu izmeklēšanas informāciju, lai vainīgie notītos vai noslēptu galus. Jau vadības izvēle ir pietiekami daiļrunīga. Strīķe-pilnīgs bezsakars, Loskutovs-ar mokām runā latviski, pēdējais KNAB vadītājs ir ar tik skaidru saistību ar Maskavu, ka tā dēļ vien jau nevar vadīt Latvijas KNAB. Visi te pauž savu seksuālo jūsmu par blondu KNAB vadītāju, bet ne reizi neesmu dzirdējis par KNAB lietvedībā esošajām lietām, kas pabeigtas ar ntiesājošu spriedumu. Vairāk uz āru redzamas ,,plinšu sievas'' aktivitātes, nekā reāla darbība. Bet mūsu dumjā tauta, ar asarām acīs, gatava skriet aplauzt lietussargus, vulgāras TV dīvas aicināta.
aaa
a
Portālā Cālis bija visumā dīvaina diskusija, kurā atklājās, ka pie ārsta neviens neiet tukšām rokām. Tie nav konkursu rīkotāji vai valdība, tie ir Latvijas iedzīvotāji.
Paija
P
Vakar Rozes grāmatnīcā redzēju nezināma autora darbu par politiskajām partijām. Pāšķistīju, cita starpā atrumā izlasīju, ka KNAB - JL veidojums un paklausīgs " orgāns". Šodien gribeju nopirkt- izpirkta, kaut kur pi 8,ls maksāja. Gribētu izlasīt, gan jau gramatā sava daļa patiesības ira.
Ieva
I
Manuprāt iedzīvoties uz slimu bērnu rēķina ir slikti, tāpēc nesaprotu, kāpēc man būtu jāzina, kad partija vēlas iedzīvoties, bet kad atkal ne....
filozofs
f
kaada velna peec es maksaaju nodokļus , ja zagļu partijas staadot budžetu jau 20 % ieprogrammee nozagšanai???... šodien klausiijos krustpunktus , arii vakar vakaraa televiizijas raidiijjumaa par to runaaja , ja tik briesmiigi zog , kaapeec neviens neseež cietumaa??? , ne korumpanti ne zagļi...
foto paraksts
f
"Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka amata pretendente, līdzšinējā biroja priekšnieka vietniece Juta Strīķe ". Tiešām?
Kinza
K
atgādini man, nacionālo bagātību sargātāj, kam Šķēle LB pārdeva? un kam pieder nacionālās bagātības Ventspilī - ka tik ne kādiem ofšoriem? Sorosam? vai tomēr latvju bāleliņiem?
xxx
x
!!!!????
Kurmītis
K
Nu bet dabīgi. Jo mazāk valstī paliek nacionālo bagātību, jo mazāk ir, ko tiem atņemt, jo mazāka visādu starptautisko blēžu un laupītāju tipa Šorošs interese. Kad būs pārdots gan Latvenergo, gan Hipotēku banka un, ko laupīt vairs nebūs, arī “korupcijas indekss” pats no sevis nokritīs “zem nulles”. Tad tādas “transparency” organizācijas savāks savas pekelītes un pārcelsies uz citām jaunattīstības valstīm, kur vēl ir, ko laupīt … Transacionāļiem “korupcija” ir vajadzīga tikai un vienīgi kā iegansts paņemt pie pakaļas un izmest no biznesa vietējos, kuriem, dabīgi, ka savā mājas tirgū ir tomēr zināmas priekšrocības salīdzinājumā ar tādu pasaules klaidoni … Tieši vietējā situācijas pārzināšana, kontakti un iepriekšejā pieredze vietējā tirgū tiek padarīti par piedauzības akmeni a bez tās “godīgā” konkurence nozīmē mūsu firmočkas ar 100 000 ls apgrozījumu gadā un 5 darbinieku štatu “godīgo sacensību” ar transnacionālajiem monstriem, kuri operē ar miljardiem un algo tūkstošiem speciālistu un juristu pus vēl pusi no savas vēstniecības darbiniekiem savu “interešu” aizstāvībai … :)))
es
e
No šodienas LETAs ziņas par KUI prezentāciju: Uzņēmēji par uzvaru iepirkumos spiesti maksāt kukuli 15%-20% no līguma summas. Sevišķi asi tas sākot parādīties, jo tuvojas vēlēšanas un partiju kasēs ir vajadzīga nauda. "Mēs negribam maksāt kukuļus, bet nodokļus. Ieiet dušā un beidzot būt tīri," Žaneta Jaunzeme-Grende.
zinātājs
z
Visos? Galvo? Pati tur esi visos klāt?
KLM
K
Tas taču ir smieklīgi ! Čigāne ir klāt visos Vienotības sagatavošanas pasākumos. Ja nav pati, sūta Delnas darbiniekus ! Kāda Delna neatkarīga?! Smieklīgi. ................................................ ............................................................ ........................................................... Smieklīgi ir tas,ka Čigāne bija klāt arī citu partiju saietos, bet ja ir klāt Vienotības pasākumos - un tas Jums liekās smieklīgi !
Liene
L
Tas taču ir smieklīgi! Čigāne ir klāt visos Vienotības sagatavošanas pasākumos. Ja nav pati, sūta Delnas darbiniekus! Kāda Delnas neatkarība?! Smieklīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Korupcijas uztveres indekss dažādās valstīs

UZZINI

Korupcijas uztveres indekss Baltijas valstīs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas