Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Latvijā otrais saslimšanas gadījums ar gripas AH1N1 vīrusu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dvielis
d
ja juus zinatu, kaa pasaules sauktie "peleekie kardinali" pelna ar sho gripu, taapat kaa manipulejot ar kriizi pasaulee- regulejot vien cenu par barelu naftas. Shii gripa ir ta pati parastaa gripa. parastajai gripai arii meedz but uzliesmojuma viljnji. tikai tagad radies jauns nosaukums ar vardu "cuuku". Atcerieties putnu gripu? kur ir ka nav? pazuda. muljkjibas, shis ir cilveku (ljoti bagatu) palaists parasts gripas uzliesmojums un nodevets citadak, jo liip cuukam :D ieteikums- izsargajieties taapat kaa juus izsargatos no parastas gripas uzliesmojuma.
morgenstern
m
Patlaban grūti teikt, vai labāk dabūt epidēmiju tagad, jeb ja tā sāks plosīties Latvijā rudenī. Ja atceramies spāņu gripu, tad tās pirmajā vilnī (pavasarī) bija relatīvi maigi simptomi, bet īstā nāves pļauja sākās rudenī. Bez tam līdz rudenim var plaši izplatīties tamiflu rezistentās formas. Kādas sekas tas var izraisīt? Ja neskaita Relenza, tad tas, pagaidām, ir vienīgais efektīvais preparāts, sekojoši, profilaksei paliks ķiploki, bet smagu komplikāciju gadījumos būs savlaicīgi jāaicina mācītājs :( P.S. Negribas pat domāt, kas notiks, ja H1N1 kombinēsies ar putnu gripu, kuras mirstība ir ap 50%.
Dr. to
D
Beidzi savu nevaldamo histeriju. Palasi kaut ko par so temu. Ja neproti anglisli lasit tad diemzel esi spiests but daudz vairak neinformets neka citi saija pasaule par 'triple reassortment" virusu
zex
z
tas jau vē i maz,...zinātnieki nonākuši pie secinājuma,ka TAGAD, CILVĒKI CŪKAS, APLIPINĀS,...AR GRIPU,nevis,kā kļūdaini sauc,par CŪKU GRIPPI !?
Dr.xy
D
Eiropa ir registreti 11000 tukstosi saslimsanas gadijumi,bet visa pasaule 10000 !? Saziedosim naudu Rigas Domes vadibai,un aizsutisim vinus ekskursija uz Meksiku.Tad ,kad vini brauks atpakal uz Latviju,ievietot vinus ilgstosa karantena.Ta butu izeja likvidet meri Latvija.
Jēpis
J
Nu i čto, šodie Latvijā divi nomira no HIV, a bet kuru tas intresē?
Rex
R
Līdz šim bija H1N1 vīruss, jeb "cūku gripa". Mums "Ah 1, Nē 1", laikam "Kuiļu gripa"
Dīzels
D
Liekas kad Kalvītis būs inficējis visu pasauli.
ZBL
Z
A.Kamī - Mēris.
x-man
x
Varbūt vajadzētu atšaut,kā putnus, kas slimoja ar putnu gripu,tad sāktu domāt uz kurieni braukt atpūsties,vai nepietiek ar mūsu Jūrmalu?
Kuras tad ir tās neskartās vietas? Uz Rīgu arī tagad nevar?
Nabaga līdzcilvēks
N
Vai tiešām nav citu vietu kurp doties kā tikai šīs gripas skartie rajoni? Bet ja jau tik ļoti gribas, tad palieciet tur pavisam nevis vediet Latvijas ļaudīm savas bagāto ceļotāju dāvaniņas. Mēs te reizēm pat līdz rajona centram netiekam /nav naudas, nav sabiedriskā transporta/, bet redz - dāvana no Meksikas klāt.
edgars
e
GLĀBJAS, KAS VAR!!!!!! AH1N1!!! Visiem būs vāks! Visiem!
111
1
"Profesors atgādināja, ka vasaras atvaļinājumu laikā iedzīvotāji dodas arī uz vīrusa skartajām teritorijām, tādēļ aicina visus pievērst uzmanību pat vissīkākajām pazīmēm, kas varētu norādīt uz saslimšanu ar gripu." Es pievērsu uzmanību atgriežoties no USA, jo no internetā pieejamieās informācijas par simptomiem kādi ir šim gripas paveidiem (atradu 6) man bija 5. Griezos LIS kur mani uzņēma kā pamuļķi, pus stundu lika gaidīt, paskatījās acīs un nievājoši pateica, ka man ir caureja (uz ko es nodomāju, ka caureja noteikti ir izraisījusi kakla un galvas sāpes, klepu un temperatūru). Beigās visam pielika punktu, tas, ka noņemto analižu rezultāti pazuda un tos uzzināju pēc četrām dienām. Nebija labākā sajūta apmeklēt šo iestādi un paldies D., ka man nav AH1N1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas