Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - "Latvijas gāze" vēlas ievērojami paaugstināt dabasgāzes tarifus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
Latvijas gāzes privatizācija ir lielākais noziegums 4.maija republikas laikā! Bet šķēle taču gribēja vēl privatizēt Latvenergo! Paldies Bojāram, kurš to nepieļāva un organizēja parakstu vākšanu pret privatizāciju! It kā saucas privatizācija, bet īstenībā Latvijas gāze nav privātā kapitāla rokās, bet Krievijas un Vācijas valstu rokās!!! Te varētu kādu tiesvedību izdomāt, jo galu galā privatizācijas galvenais mērķis - uzņēmuma nodošana privātās rokās, nav īstenots!
armands
a
Latvijas Gāze kāš tautu tādā vīzē, ka iepērk gāzi pavasarī par vienu cenu, iepumpē Inčukalnā un pēc tam sezonas laikā pārdod par pieaugošu cenu, it kā pirktu to onlainā. Tāpēc jau pelņa ir tik nenormāli liela un regulators to vienā mierā akceptē. Monopolam laba dzīve, benzīna tirgotāji, piemēram, šitādus gājienus nevar atļauties.
Ivaru prezidents
I
Jaunā hokeja apvienība - Latvijas Šrēderi un Krievija - reklāmiski palīdzēs tuvināties vēl augstākām gāzes cenām.
Bobs
B
Pilnigi pareizi!,tacu saja vajprata valsti viss valdosais aparats ir iecentrets uz tautas apmulkosanu,visapkart ir tikai meli un,jo augstaka amatpersona,jo lielaki un nekaunigaki.
A
A
Nudien savādi.Mēs par gāzi (virtuvē) maksājam apm. 0,18Ls/kub.m., t.i. 180 Ls (400 USD) par 1000 kub.m. Ja pieliek 71%, sanāks ap 680 USD. Neesmu dzirdējis, ka kaut kur Eiropā līdz šim tika maksāts vairāk par 500 USD par to tūkstoti kubikmetru. Bet smadzeņu jaukšanai televizorā vēl tika parādīta diagramma, pēc kuras Latvijā esot viena no Eiropas zemākajām gāzes cenām, diez kāpēc gan izteikta kādos mega vai pita džoulos.Varbūt dzīvokļos būs jāliek gāzes skaitītāji, kuri rādīs džoulus un patēriņu koriģēs pēc mazuta cenas?
ihaha
i
Bravo gaazes elektrostacijai! Kad taada buus uzcelta, tarifus varees desmitkaarshot, un Latvijai buus jaanoliec galva un jaasaka "Yes!".
ZBL
Z
Zatlera kungs no rīta prātuļoja , ka Latvija visu laiku bijusi atkarīga no Krievijas enerģētikas un nekas traks nav noticis:) Nu totāli vienpusējs skats! Grūzijas piemērs ar elekro un gāzes blokādi, Ukrainas piemērs, slēgtais naftas vads uz Mažeiķiem, totālā cenu skrūvēšana Latvijai. TP šo prezidentu tur īsā gāzes pavadā.
ku ku
k
Pieder gan! Un otra puse vācu ruhgas, pa vidu vēl Itera ar saviem 10%! Tie, kas privatizēja Latvijas gāzi ir tautas ienaidnieki, valsts nodevēji un vienkārši noziedznieki! Par smirdīgiem sertifikātiem izdfāļāja nacionālās bagātības, tajā skaitā Inčukalna pazemes krātuves! Protams lielākie prihvatizatori ir Latvijas ceļš!
Bezdievis
B
Vai tik LG pa daļai nepieder krievu Gazpromam?
Mērglis
M
neaizmirsiisim ka Kalviitis iepina gaazes cenas mazo hessu saražotaas elektriibas iepirkuma tarifos , taatad veel lielaaka peļņa , kautgan tam visam ar gaazi tik daudz sakara kaa ar bebra pirdienu, iesleedzot vakaraa gaismiņu atcerieties muusu brašo viiru kas soliija 7 treknos ( bada) gadus...dubultaa cena ar atgaadina boļševiku laiku padariišanu , tad ar bija vairumtirdznieciibas cenas , kuras baudiija uzņeemumi un mazumtirdznieciibas cena kuras bija augstaakas un maksaaja privaatpersonas , kaapeec mums jaalobee kautkaadi privaatie zavodi??? lai maksaa vienaadi , ja ne vairaak , sanaak taapat kaa ar nodokļiem , tie kas pelna miljonus nodokļus maksaa minimaali, izskataas stulbi.
Skatītājs
S
Latvijas gāzei pagājušajā gadā peļņa bija 32,3 miljoni latu. Uzsveru -- peļņa, ne ienākumi. Atkal nākt ar tarifu paaugstināšanas prasību ir augstākā mēra bezkaunība. Ceru, ka regulatoram pietiks saprāta šiem alkatīgajiem cilvēkiem likt rimties!
karlo
k
Visi monopoli ir kretīni,jo tādas cenas nav pasaulē, latenergo un LD nevar pamatoti formulēt . Brt kur ir mūsi latvju tautas aizstāvibi, smiekli nāk
raksts
r
Ko līdz šis raksts, visu monopolu prezidenti ir tikai ievērībai, jo pasaules tirgum cenas relatīvi nepalinājas
Oskars
O
Ja līgums parakstīts līdz 2015gadam,kā drīkst mainīt CENAS,jeb TUNTAKI atkal taisa REBES.
Madris
M
Godmanis vel vakar teica, ka cenu griesti sasniegti un inflācija 2.pusgadā apstāsies. Paskaidrojiet man muļķim, kad sākās 2.pusgads. varbūt 1.decembrī. Izskatās ,ka monopolisti atklāti smejas par mūsu premjeru , bet viņš tikai atgaiņājās. Elektrības 40% procenti izraisīšot inflācijas pieaugumu par 1%, es prognozēju vismaz 10% ,jo dzīvē pārāk daudz ,kas ir saistīts ar elektroenerģiju. Gāze nav tik daudz saistītā, bet tomēr apkures sezonā, tas dos savus 20% apkurei.Kopumā gada inflācija varētu būt vismaz 30-35%.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas