Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Latvijas policija izsludinājusi meklēšanā Spānijā pazudušo meiteni un viņas māti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cerība
C
Ja jau dāmas auto ATRADIES, tad cerams drīz sievieti ar meitēnu atradīs ... Ja jau Spānijā pansijas saimniece BAIDĀS teikt ko zina par SVEŠAS valsts sievieti ar bērnu atrašanās vietu...tad JOKI mazi...
.
.
vajadzēja lasīt pirms pīpēšanas, būtu sapratis, bet tagad...
kāsis
k
aiz ne***ja delaķ aizbrauca uz Spaaniju , vcim aizdomas , ka lietotas narkotikas , vajadzeeja maajaas ļaut , tad nekur nebuutu braukusi ,kad buus kaartiigi nozaaļojusies tad arii atgrieziisies (pietruuks naudiņas) ... bagaatie arii raud.
JAUTAAjUMS
J
Kurš radījums pirmajā bildē ir Santa Daubure? Nepilnīgs paraksts zem foto...
Slota.
S
Kad naudas diezgan, tad nezin ko ar to iesākt un gals klāt. Tad nu gan laba atpūta 3 gadīgam bērnam - mašīnā , kad ar lidmašīnu ,viens divi, esi galā! Kur un kad tāds bērns jau ir jau paguvis"saķert"bailes no lidoanas.
Vai!
V
Manprāt viss pavisam nelāgi, ja jau apartamentu saimniece baidās policijai teikt taisnību, baidās par savu dzīvību. Gan jau kāds nofiksēja, ka ceļo vienas pašas.
Berta
B
Es nesaprotu vienu: ja grib patiešām atpūsties, tad Latvijā ir fantastiskas pludmales, jūra un ezeri, ir bērnam daudz, ko parādīt. Neizskatās, ka tā mamma domāja par bērna labsajūtu, bet drīzāk meklēja piedzīvojumus. Un, ja jau pietika naudas ceļojumam, tad kāpēc tur Spānijā izvēlējās apšaubāmas kvalitātes apmešanās vietu? To "viesnīcas" saimnieci ir jāpratina, kamēr atzīstas! Tomēr pieļauju, ka vietējiem policistiem viņa ir jau zināma un maksā "nodevas".
Antons
A
Viena elementāra patiesība, ko ļaudis mūsdienās ļoti cenšas aizmirst: par savu drošību atbildīgs pirmām kārtām esi tu pats. Un no tā, cik racionālus un loģiskus lēmumus tu pieņemsi un kā rīkosies, būs atkarīgs tavs liktenis un tava drošība. Šajā konkrētajā gadījumā neizskatās, kad sieviete būtu rīkojusies pareizi un pieņemusi loģisku un pareizu lēmumu par to, kur un kā atpūsties un kā ceļot.
.
.
viduslaiki. realitāte jau nu gan ir pavisam cita. lielākā daļa latviešu vīriešu reālās briesmu situācijās slēptos "savām dāmām" aiz muguras. tad jau tūkstošiem latviešu un spāņu sieviešu ik dienas pakļauj briesmām sevi un savus bērnus uzdrošinādamās doties ceļā vienas un bez "tēviņa".
anonīmais šakālis
a
Nu gan muļķibas sarakstiji!
Īstenībā
Ī
Sievietei ar mazu bērnu ceļot 1 pašai pa Latviju jau ir bīstami, kur nu vēl drāzties cauri visai Eiropai ar auto. Tomēr, redz, līdz Spānijai un apmešanās vietai veiksmīgi bija aizrullējusi ... Es personīgi savu dāmu ar mazu bērnu 1 pašus nebūtu laidis šajā tālajā ceļā!
Prātiņ nāc mājās
P
Vienai ar mazu bērnu braukt pāri visai Eiropai. Ar galvu nedraudzējas. Šīs drošās dzer arī uz nebēdu. Lai nu atrastos. Un Liepiņš arī nav pratis apprecēties. Kas tie par vīriešiem, kas neprot savas ģimenes lietas nokārtot. Sieviete apvainojās. Atradīs citu-karstasinīgu spāni kas apprecēs.
Tas ir joks?
T
Latvijas policija izsludinājusi meklēšanā Spānijā pazudušo 3 gadīgo meitenīti un viņas māti ----------------------------------------------------- ------------------ Vai tas ir joks? Latvijā vismaz 500 bērnu ir pazuduši pēdējo 10 + gadu laikā un Latvijas policijai kaut kā neveicas ar atrašanu, bet vēl Latvijas policija cer atrast mazo bērnu ar māti ...Spānijā!
Vakar "Čas" lasīju
V
Vakar par šo negadījumu Spānijā lasīju avīzē "Čas", kur foto ar pazudušajām bija ielikts 1.lapā!
a
a
oi, johaidī tik smuka mazulīte

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas