Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Lembergam pirms kārtējās tiesas sēdes atbalstītāji dāvina ziedus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Jā, bet tas vēl nebijis triks... ................................................... ..................... Nu ko Jūs, ne tas vien būs - ieradīsies ar ziediem, bet pliks
Paija
P
Jā, bet tas vēl nebijis triks, ka apsūdzētājam sanes ziedus kā atbalsta formu. It kā..
borcinsh
b
...vai nu tiesham tas ir Tiesas Zalee ??? Tiesnieshu abgerbu var ari nomaa panemt..... bet kur ta pazudis Latvijas Gerbonis ? vai ta vispar Tiesas Zalee nav, vai to fotografet stingri aizliegts ? var gadities ka rit vai parriit kads no atbalstitaiem atnesis kadus audio ( milakas lembja muziku ) ierakstus.... un apsuudzetajam griibesies tos Prokurora runas starpa noklausities.... ( Paldies Dievam, ka neviens nav atsutijs puteju orkestri !!! ) var tikai iedomaties kada Gala-Balle bus pec Processa beigam ?! ( Tauta ! Ta "ziedu izstade" Tiesas Zalee ir iespejama tikai Jusu Dzimtene - Latvijaa !!! Bet it nekur citur - Pasaulee ! )
KLM
K
Kad poļitruku beidzot iespundēs - varēs ziedu pušķus žāvēt tējai - saka, ka uzlabojot veselību
Šampēteris
Š
Ventspils sieviņas vienmēr skaisti atvadas no pilsētas galvas. Bet neiet lietas tik ātri, kā gribētos ...
lol
l
nu tas jau būs tālākais scenārijs, ja spējat vilkt paralēles ar vēsturiskām un ļoti apjūsmotām personībām ;)
KLM
K
Lemberga kungs - uz priekšdienām saorganizējiet ziedu pasniegšanai bērnus, pionierus sarkanos kaklautos,atceroties laikus, kad ar ziediem pionieri sveica kompartija bonzas oktobra svētkos,kā ''nepārprotamu'' pierādijumu, ka ''mīl'' savus poļitrukus.
Ventspils Muļļa
V
va vellos , gribeeju atziimeet Lembja daasnumu ziedus sev pasuutot , te baac, viens tio pašu komentaa pasviež pašaas beigaas,,,
Dodo
D
:facepalm:
Lelle
L
Piekritīsiet, taču, ka Lembergam tomēr ir labas organizatora spējas, ka spēj noorganizēt tik daudz lakstu sev, vai nu šis vienkārši tām durām nopērk tos lakstus un vēl piemaksā pa piecītim, lai šīs stiepj un dāvina, ar vienu vārdu sakot, nopērk sev tautas mīlestību...no gluži kā prostitūta uz ielas...
Lelle
L
No tas fabulas(anekdotes) var mācīties 4 lietas: 1.Nemaisies pa kājām lielajiem; 2.Ja esi mēslos, tad nečiepsti; 3.Ne katrs, kas tevi izvelk no sū..iem ir draugs; 4.Ne katrs, kas tev uzd...rš ir tavs ienaidnieks.
mirtante
m
Kādi skaisti ziedi, kā Mirtantes bērēs, vai fotogrāfs kāju nesalauza?
dudū
d
"Jā, tauta Lembergu ciena, neraugoties ne uz ko, un labi, ka tā!" Un tautai ir Tautas partija, kuru arī visa tauta ciena! Izrādās - mums tāda dīvaina tauta! Lēnāk pār tiltu, zvirbulēn! Varbūt nesapratu Tavu sarkasmu?
dudū
d
Ja manā kabatā no katra bruģakmeņa ieripotu latiņš, es ne tikai Ventspili, bet Rīgu, Daugavpili, Liepāju .... utt. nobruģētu!!!! Vai tiešām neapjēdz, ka to skaisto bruģīti klāja ar Lembergu saistīta firma - pats sev pasūta un naudiņu nopelna!?! Gan darbs, gan slava, gan personīgais kontiņš pildās!
...
.
Biju Ventspilī un tagad dziļi cienu Lembergu. Rīgai vajadzētu mācīties no Lemberga Ventspils, tik tīra, tik sakopta, tik skaista pilsēta! Tieši Rīga ir visnepievilcīgākā, netīrākā un padomiskākā. Nezinu ko tas Lembergs izdarījis vairāk kā citi oligarhi, ka viņu vienīgo tiesā, bet Ventspils ir mani pārsteigusi, lai nesaka ka Rīgai naudas trūkst, trūkst saimnieka un atieksmes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas