Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta- Liepājā ziņo par balsu pirkšanas mēģinājumiem

Liepājas pilsētas vēlēšanu komisijā sestdienas rītā vērsušies trīs cilvēki, kuri ziņojuši par balsu pirkšanas mēģinājumiem, aģentūrai BNS pavēstīja vietējās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Ildze Lagzdiņa.

Šiem cilvēkiem pilsētā iedotas lapiņas, kuras vēlāk uzrādot varēšot saņemt naudu. Iespējamie balsu pircēji minējuši 10 līdz 20 latu atlīdzību. Taču konkrēta partija neesot nosaukta, par kuru esot jābalso. Lagzdiņa pieļāva, ka minētie cilvēki gluži vienkārši nav atklājuši, par kuru partiju lūgts balsot.

Minētās zīmītes, kā arī ziņas par balsu pirkšanu nodotas Drošības policijai. Ziņas par iespējamo balsu pirkšanu saņemtas arī Valsts un pašvaldības policijā.

Pašvaldības policijas priekšnieks Normunds Dīķis aģentūrai BNS pastāstīja, ka policijas rīcībā ir iespējamā balsu uzpircēja apraksts un šis cilvēks šobrīd tiek meklēts. Pēc viņa stāstītā, uz minētajām lapiņām vienā pusē uzdrukāta Padomju laika naudas vienība, un šis cilvēks apgalvojis, ka šo lapu bankā varot apmainīt pret reālu naudu. Dīvainākais esot tas, ka uz šīs lapiņas neesot uzrakstu, kas apliecina piederību kādai partijai.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas