Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Ministrija: Jelgavas novada vadītājs pārkāpis ētikas normas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Vējonis nosodot t.i.faktiski atzīstot kriminālu malumedību faktu,runā tikai par ZZS vasaļa ētiku ...
TAISNīBA
T
Caunem viss jau viņa mūlī ierakstīts! Lieki piebilst, ka viņš melo, slepkavo un nelietderīgi tērē valsts līdzekļus. Jelgavnieki, vai Jūs neesat pelnījuši labāku pašvaldības vadītāju? Viss Jūsu "rokās"!
buks
b
1. Kur kriminālprocess par malu medībām? kāpēc nav atsavināti ieroči un sniega motocikli? To prasa likums, atliek tik izpildīt. 2. Dombrovskim: Remonta laikā Ministru kabinetā beidzot aizkrāsot izlēcošo uzrakstu, ja nav taču kā tur raksta par to vienu taisnību, vienu likumu.
bbb
b
varbūt šitais caune bada dzīts skraida ar plinti pa mežu
hehe
h
Ja caune būtu kaut viena paša nogalinātā dzīvnieka vērts, būtu labi. Bet viņš ir daudz SLIKTĀKS par JEBKURU. Ja tāds ZVĒRS var būt domes priekšgalā, ar ko tad mēs esam labāki par nacistiem un fašistiem?
Latvblatlikumi -LBL
L
Caune ārpus darba var slepkavot cik tik viņam ienāk prātā, jo atlaist no darba var tikai par DARBĀ izdarītu slepkavību, bet slepkavība ārpus darba laika nav vairs kvalificējama kā slepkavība.
grieta
g
a krimināllikums malu medniecību tā kā neskar? a.
Bo
B
Kā jūs, Jelgāvas cilvēki, vispār varat balsot par sadistu, kuram labākais veids, kā izklaidēties, ir nogalināt dzīvniekus? Vai jūs tiešām domājat, ka deputāts ar psihes novirzēm spēs uzlabot jūsu dzīvi?
ZZS zaļie ir cūkas.
Z
Un to saka "zaļais".Nu to ka Latvijas "zaļie" ir dīvainākie Eiropa pierāda fakts, ka viņi sadarbojas ar zemniekiem, kas ir vieni no lielākiem badas piesār ņotājiem.
Suse
S
Un Vējonis jau bez lembja ziņas ne pirkstu nekustinās, kas gan to nezin. Bet ne jau visi vēlēja par kriminālnoziegumos apsūdzēto lembergu. Es nebiju tāda verga dvēsele , lai par oligarhu balsotu. Tāpēc pavisam noteikti varu gaidīt Caunes atkāpšanos. ZZS - rijīgi cūkas , nevis zaļie zemnieki. Roze neiznicināja vairākas nozares ?
phe
p
caune ir no zzs un vējonis ir no zzs, kas tur ko nesaprast...
Suse
S
Ļoti slikti, ka ministrs neaicinās atkāpties Cauni. Tas nozīmē , ka Vējonis atbalsta caunes rī9cību vai iespējams, pats tā ir rīkojies - neglīti. Tad ir sabiedrībai beidzot ir jāprasa paša ministra atkāpšanās. Kā tad galu galā var cīnīties ar korupciju un visādām nelikumībām . Vai nav jāsāk ar pūstošo galvgalu - augstāko sabiedrību. Ja nē - jāliek Caune sarakstā , ar kuru revolucionārais kara tribunāls izrēķināsies bez tiesas. Tauta piespriedīs ātru un taisnīgu tiesu nošaujot.
gāzi ostījis
g
ir sliki šaut stirniņas 2x slikti ir šaut stirniņas bez licenzes 3x slikti ir šaut stirniņas bez licenzes lieguma laikā 4x slikti ir šaut stirniņas bez licenzes lieguma laikā ar neatļautiem paņēmieniem 5x slikti ir šaut stirniņas bez licenzes lieguma laikā ar neatļautiem paņēmieniem un ja to dara amatpersona
tankistu pulkvedis
t
Nē, nu ko jūs! Ļaujiet tak resnītim vēl pašaudīt! Vai labāk atvediet tam cūciņu uz kabinetu, lai labās dzīves tulzna nav jāstaipa apkārt pa mežiem..:)
Oskars
O
VISS KĀ KOMUNISMA LAIKOS !!!!! Bez KARA nekas NESANĀKS !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas