Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Mūrniece: dienesti darīja visu, lai valsts nekristu kaunā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet
B
galvenais jau ir tas,ka tie otrie saimnieki ir ļoti apmierināti,tāpat kā pēc savām rīkotajām orģijām,pret kurām nevienam latvietim nav ļauts pat iepīkstēties,neriskējot nokļūt DP redzeslokā.
jautājums
j
Es neizvairos runāt par PSRS noziegumiem, Jo mana ģimene cieta tieši no padomju režīma represijām nevis no vāciešu . Bet es neuzskatu, ka tāpēc drīkst attaisnot nacistu izdarītos noziegumus pret cilvēci. Un par vācu okupāciju es runāju sakarā ar ļoti konkrēto 1.jūlija datumu un pasākumiem, kas bija šajā dienā . Par komunistiskā režima noziegumiem es ļoti plaši izteicos ap 9.maiju un Mielava velmi dziedāt tai saietā. Un ko ? Izjuka Jums provokācija pret Latvijas valsti ? Saimnieki nav apmierināti ? Vēl būs naudiņa jāatdod....tas gan būs sāpīgi....
Bet
B
kā varēja piemēram latviešu skolotājs vai mācītājs,dzīvodams un strādādams Latvijā līdz 1940.gada 17.jūnijam,pārkāpt Krievijas vai PSRS likumus,par ko tika sodīts bez tiesas?Jūs tikai te piesaucat vāciešu noziegumus ,bet visu laiku izvairaties runāt par sarkano noziegumiem.Es neattaisnoju to,ko darīja vācieši,bet pieprasu vienādu attieksmi pret abiem noziedzīgajiem režīmiem.To ,ka pie mums pieņemts sodīt jebkuras latviešu aktivitātes,tai pašā laikā izliekoties neredzam okupantu un viņu pēcteču izdarības,gan var saskatīt ar neapbruņotu aci.Un tad vēl visādi "russkojazičnije"apgalvo-20 gadus Latvijā bija latviešu valdība.Nav un nebija!
TanteSidra
T
skan labi - "Punduru cīņas"
Niks
N
Mūrniece - kā vienmēr, pilnīgs sviests!!!! Nevar prasīt no tautas, lai tai būtu politkorekta un izdevīga domāšana - tas ir poklitiķu uzdevums. Cilvēki tikai mēģina izpaust savas emocijas. Mūsu politiķi - PUNDURI - ir tieši tik stulbi, ka to neprot izmantot, bet nāk ar šādiem paziņojumiem! Gribu Latvijas TV 1 raidījumu "Punduru cīņas", jo milžu Latvijā tā arī nav radies....
jautājums
j
Jūsu argumenti-tā ir cenšanās pārliecināt,ka tas .ko darīja vācieši kara laika apstākļos ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----- Nū...Kā var attaisnot mierīgo civilo iedzīvotāju iznīcināšanu pēc etniskajām pazīmēm ar kara laika apstākļiem ? kā tieši ebreju un čigānu bērni un sievietes apdraudēja Vermahtu vairāk par latviešu ?
jautājums
j
Demagoģija . Es visu laiku cenšos pateikt, ka viens noziegums nevar attaisnot otru . Un lai ko darītu sovjetu okupācija, tas nav attaisnojums nacistiskās okupācijas režīma noziegumiem. Lai krievi atbild par saviem grēkiem un vācieši par saviem. Bet latviešiem nav pamata glorificēt nevienu no okupācijas režīmiem, kuri abi veica ļoti smagus noziegumus pret cilvēci ! Un Latvijā sovjetu okupācijas un Baigā gada atskaites sākums ir 17.jūnijs(1940.g) Vai tad šai datumā Latvijā notiek kādas akcijas? Un 9.maijā formālie iemesli tomēr ir citi. Un arī tur svin okupanti un okupantu pēcteči, bet latvieši , kas ir okupētie-cietusī puse, šajos pasākumos nepiedalās, ignorē tos. Tieši tāpat ir jābūt arī ar vācu okupāciju.Vai tad vakar vācieši un viņu pēcnācēji atzīmēt gribēja datumu ? Un nerunājiet tautas vārdā, nu nebija daudz to provokātoru un vienkārši apmāto vakar uz pasākumu. Un tas pat pilnmēness laikā !
Bet
B
Jūsu argumenti-tā ir cenšanās pārliecināt,ka tas .ko darīja vācieši kara laika apstākļos ,attaisno to ,ko darīja sovjeti miera laikā,okupējuši Latviju un nākošā dienā pēc savu karapūļu ievešanas,sākdami te piemērot savus cilvēkēdāju likumus,attiecinot tos uz Latvijas Republikas pilsoņiem.Nav nekādu argumentu,kas spētu pārliecināt,ka PSRS okupācija-tas bija labi un to drīkst svinēt.bet cits viss-tas ir nacisma slavināšana utt.Nedrīkst valsts varai būt atšķirīga attieksme pret abiem agresoriem un kamēr tas tā nebūs,nav nekādu cerību uz tautas atbalstu un uzticēšanos šiem sarkano fašistu pakalpiņiem-naudas vergiem.
TanteSidra
T
Murniece darija visu iespejamo lai no oda uzpustu ziloni. tagad vajadzetu no amata atkapties 2 iemeslu delj: 1) bistams valstij ir iekshlietu ministrs kas ignore tiesas varu, 2) kaitejums kas izdarits pirms veleshanam savai politiskajai partijai ir neparvertejams.
ES
E
Lasot shos komentaarus var saprast ka cilveek neorjentejas datumos un notikumos. 9 maijs ir pasaules kara beigas un to atziimee ne jau tikai Krievijaa, bet lielaakaa dalja pasaules valstis protams ne ar taadu sharmu kaa krievi to dara. Bet Latvijaa ar likumu vajadzeetu aizliegt un kriminaali sodiit ne tikai nacistu atbalstiitaajus , bet arii komunistu piekriteejus. Diemzheel Latvijaa taadu ir daudz. Un kriminaali sodiit Latvijas okupaacijas atbalstiitaajus.
jautājums
j
Viennozīmīgi . Kā arī noliek latviešus kā sabiedrotos nacistiskajai Vācijai, nevis okupētos Respektīvi zaudētājus 2.PK..Kā agresorus nevis upurus.Nostāda pret starptautisko sabiedrisko domu...Izolē no sabiedrotajiem... Krievi taču nepārtraukti grib būt mums atbrīvotāji nevis okupanti.
jautājums
j
Vācu okupācijas gados Latvijas teritorijā masveidā tika iznīcināti Latvijas pilsoņi. Jā, ebreju izcelsmes, bet Latvijas pilsoņi ! Desmitiem tūkstošu ! Principā ,tieši Latvijas teritorijā šādas civilo iedzīvotāju masveida slepkavības ir notikušas tikai vācu okupācijas laikā . Tās ir bezprecedenta, ja runājam tieši par par Latvijas teritoriju. Un tās ir Latvijas pilsoņu asinis, kas brēc pret debesīm... 4.jūlijā tiks pieminēti tie 400-500 Latvijas pilsoņu, kas dzīvi tika sadedzināti sinagogā. Sievietes, bērni, vecīši....Latvijā bija uzrīkota asins pirts . Un par to ir atbildīgs nacistiskais okupācijas režīms ! Un nevis Latvijas Republika ! Un attaisnot šīs slepkavības ar to, ka krievu okupācija slepkavoja un deportēja latviešu izcelsmes Latvijas iedzīvotājus ir nožēlojami un stulbi. Tad jau vispār visi slepkavas ir attaisnojami. Jo vienmēr jau vēl kāds ir darījis kādu citu nelietību... Arī Arāja komandā bija latviešu izcelsmes draņķi, kuru roka pacelās slepkavot sievietes un bērnus. Jo vienmēr ir kropļi, kuriem vienkārši patīk slepkavot....Viņu nebija daudz , bet viņu kauna darbi nāca pār visu latviešu tautu. Un vakar atkal bija atsevišķi indivīdi, kuri kaunu gribēja uzgāzt latviešu tautai.Bet vadīja un organizēja šo visai skandalozo akciju meistara roka...no labi apmācītiem resoriem šādās lietās....aiz robežām... Raustīja diedziņus....
onkuls
o
Krievijā svinēja Tirdzniecības darbinieku dienu, tāpēc mūrnieces apčurāšanās izbrīna! Maskavā nu neinteresēja notiekošais Latvijā 1.jūlijā, kur viņiem ir savi ielikteņi, kas informē par daudz svarīgākām lietām.
Runcis
R
Ka Jus domajat - vai sie darboni lidz ar to neattaisno Molotova - Ribentropa paktu?
brīnos
b
Mūrniece: dienesti darīja visu, lai valsts nekristu kaunā... ------------------------------------------------- -------- Šī VECENE patiesi ir tik STULBA, vai tikai izliekas? NEVIENS Eiropas un pat Maskavas medijs NEZIŅOJA par Eiropas krutākās banānvalsts mentu ārdīšanos ...1.jūlijā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas