Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

papildināta - Naši pārstāvis LPP/LC jauniešu ģenerālsekretāru zina «caur internetu»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
.. Ja Svētais Juris zinātu par šīm BANDĪDĒM... nu pielaistu bikses 100%...! ; )) Vai te vēl kādam jautājumi par to kā mums būtu jaizturas pret okupantiem? Pēc tiesas un taisnības uz to visu varoņu - 5kolonnas īpašnieku auto būtu ar nitro krāsu jauzkraso GROM I KREST.... Cik ilgi vēl cietisim šos ss-dobermanus?
ssd
s
...cerams,ka vidusskolas diretors jau ir izsperts no skolas un Latvijas,smirdīgā 5.kolonna.....
Vientulais vilks
V
Tev nu gan izcilas zinasanas vesture.Never muti un neplursti ja neparzini vesturi.
Šampēteris
Š
Iedomājos kā kaklasaiti uz farkopa - bet tad par īsu tā bantīte !
Dr.xy
D
Kadel Drosibas Policija nepilda savus tiesos pienakumus!?
Nu
N
Nu par tiem karogiem un krāsām zinātnieki var strīdēties gadusimtiem...........ja kas, tad ir vēsturiskas liecības ka pirmie kas lietoja sarkanbaltsarkano karogu bija Vendi
:)
:
"Našisti" un viņu līdzskrējēji Latvijā greznojas ar simboliem, kurus kā goda zīmes par sekmīgām cīņām un uzvarām pār Sarkano armiju nēsāja kolčakieši, baltgvardi, vlasovieši. 9. maijā, sevi greznojot ar Georga lentītēm, liela daļa rīdzinieku, t.sk. pie pieminekļa Uzvaras parkā līdz ar to simboliski solidarizējas ar Sarkanās armijas ienaidniekiem - 2. pasaules karā izveidotās Krievijas atbrīvošanas armijas karavīriem un vlasoviešiem. :)))
no Latvijas avīzes
n
Šīs akcijas iedvesmotāju cinismu raksturo arī tas, ka ar "Georga" ieročiem un paštaisītām zīmēm četrdesmitajos gados viens otru apbalvoja tie, kas karoja fašistu pusē – "vlasovieši" no "Krievu atbrīvošanas armijas" un "Krievu korpusa".
x
x
Krieviem ar Latviesiem nekada naida Latvija nav, ir daudz Latviesu un Krievu kas ir savstarpeji pazisatmi, ir jauktas gimenes, mani ka Latvieti Krievu kaimini sveicina Latviski, man ka Latvietim nav kompleksu runat Krieviski, sads stavoklis nekada gadijuma neapmierina MASKAVU, viniem labak ja krievvalodigo un latviesu starpa valditu NAIDS! un tapec vini iesuta seit PUTINA JAUNIESUS kas ar visadu krievu simboliku dalisanu megina naidot tautas jo vini labi zin MASKAVA ka krievu simbolika ir nepatikama seit Latvija! UN VINI TO DARA SPECIALI!!!
daunitis
d
Krievu veestnieciiba smird...
auto ar lentēm un karogiem
a
ha, panorāmā tas žurnālists ar stipro krievu akcentu bija sataisījis sižetiņu par apbižotajiem un aizskartajiem ! Intervēja vienu krievu no saraksta, kurš latviešu ziņu raidījumam krieviski gvelza, ka viņš, redz, esot sašutis, viņš vnk mīlot krieviju, cienot šo valsti, tādēļ braukā ar krievijas karogu mašīnā. "bet tas taču nenozīmē, ka es neesmu lojāls Latvijai", tā intervētais. Man jautājumi: 1. kādēļ tu nedzīvo tajā valstī, kuru sakies cienam un bez kuras karoga PUBLISKAS vicināšanas nevari ne dienu iztikt? kādēļ neturi mājās pie gultas to karogu? ar to nepietiek? 2. ko tu saproti ar šo vārdos pausto it kā lojalitāti pret savu mītnes valsti - vai to, ka nerunā latviski? vai to, ka neesi pilsonis? vai to, ka dzīvo tikai krievu informācijas telpā? 3. vai vari iedomāties kādu turku braukājam demonstratīvi pa Londonu ar savu turku karogu mašīnā, uz žurnālista angliski uzdotiem jautājumiem atbildot turciski un apgalvojot, ka viņš tā pauž savu cieņu britānijas karalistei? Vari? Viņam nākošajā dienā būtu atņemta uzrurēšanās atļauja un viņu izraidītu uz neatgriešanos. Tā, redz, šādu viltus lojālismu, bet patiesībā nekrietnas provokācijas un savas Krievijas varas demonstrēšanu necakceptē nekur pasaulē. Kādēļ lai latvieši to paciestu?
dihlofoss
d
TAGAD VISI SIE "APZAGUSIES MESLI"MEKLE POLITISKO PATVERUMU KREMLI
perlite
p
Nu tikai var saprast zida Godmana un LC banditisko politku,kuru vini piekopa pret atjaunoto Latvijas valsti un latviesu tautu. Godmanis un LC banditiskais grupejums uzsaka genocidu pret latviesu tautu un tagad Sleseris un Godmanis ir apvienojusies viena partija LC/LPP un sak Latvijas valss okupaciju, okupaciju no ieksam, kad Latvijas valsts ir ekanomiski sagrauta, iedzivotaji aplaupiti, apzagti, pazemoti un piesmieti, un viss tas notika Godmana vadiba. Kad tiks tiesats un sodits Godmanis un Skele? Labakais un vieglakais soda mers, kadu vini ir pelnijusi, ir publiska vinu pakarsana,ar kajam gaisa,ka tas tika veikts Rumanija ar ceusesku gimeni.
duce
d
kapec sie krievu nasisti-fasisti netiek tiesati un soditi Latvija? Kapec sie nacisti-fasisti, smerdeli brivi Riga pa ielam klist un meta okupantu simboliku?
Seziet vien
S
uz savam d _ _ _am un vaiminajiet komentaros! Ja, ja neejiet balsot un sudzaties, ka nav par ko. Lai notiek ta, ka RD. Tad jums bus labi!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

Šlesera jauniešu organizācijas vadītājs noliedz, ka izplatījis «Putina jauniešu» paziņojumu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas