Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - NDP par KNAB spriež aptuveni piecas stundas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Clash
C
Knābā par šefu bija jāliek Vilku un punkts.
hhhh
h
visas ieveribas cienigas lietas uz robezhas tiek vadita no Rigas.
Andris
A
Pēc vēlēšanām JUTA ,iespējams tiks izdzīta ,jo pie varas būs vēl lielāka zagļu banda --SC+ZZS+TP+LPLCC.SC nav nekāda dieva dāvana ,paskatieties ,kā zog krievi ar žīdiem tur krievzemē .Nākotne pesimistiska--krievijas guberņa ar visām no tās izrietošām sekām ,sākot jau ar divvalodību ,un beidzot ar korupciju +vēl visa kriminalogēnās situācijas pasliktināšanās ,kā jau krievijā..Vai tādēļ tauta gāja manifestācijā krastmalā un brauca ar smago tehniku uz RĪGU.Kaut kāds ABSURDS .Krimināli sodamo Lembergu par premjeru ,tad ko vēl vairāk var gribēt no nodzērušos laucinieku.75%laukos dzīvojošās ģimenes dzer Ja nedzer tēvs vai māte ,dzer dēls vai meita un otrrādi,tas viss viņiem liekās normāli.Ar kontrabandas spirtu un cigaretem ir pārpludināti visi lauku rajoni.Tas tikai var notikt ar politiķu atbalstu .Nesaprotu ,cik tālu vēl tā iesim.
hei
h
Juta, tauta ar Jums!
KLM
K
Vai Vilnīša uzdevums ir to sagraut? ................................................... ................................... Mūsu valstī kā pa viļņiem - te augšā, te lejā - vai sagraut - neviens vilnītis to neteiks Jums sejā...
Santīms
S
Pēdējās kratīšanas Latvenergo parāda, ka iepriekš izveidotā struktūrvienības sistēma darbojās perfekti. Vai Vilnīša uzdevums ir to sagraut?
eee
e
cieņu Zatleram, pagaidām briesmaz ir novērstas
Viss ir ļoti vienkārši
V
Kāpēc tik atbildīgā amatā tika pieņemts cilvēks ar lieliem parādiem, kurus cedējot, parādnieku var padarīt par pilnīgi atkarīgu ??? Ko jaundžeikar??? Kā ir ar tavu narko puišeli, atsēdēja??? Kaut kā nav dzirdēts .
Raimonds
R
Pareizi bez komisijas jau neiztiks!
Terorists
T
Un tagad Kučinskis uzraudzīs pīļknābi,jā kandidatūra lieliska.Nepietiek kad LIELĀ UN VARENĀ UZRAUDZĪBĀ ,,PĀRRAUDZĪJA'' VALMIERAS POLIČUS UN NU ŠITĀDA UZRAUDZĪBA.Tad jau tagad lielākais pārraugs ir atrasts.
eses
e
Turieties, godīgie cilvēki KNAB-ā!!! Uz jums visa cerība!!!!
Vērotās
V
Plintes liekas īstas ,bet bez municijas noteikti,aptveres tukšas.Ja čeloveks uzbruks postenim būs jāatgiņājas ar durkli un tikai tad ,ja prezidents atļaus.
manny
m
dauns no dauņiem saklausās un paliek vēl stulbāks kā varētu būt, bet domā, ka baigi zinošs.
aitina
a
K UR SIERA MEISTARS/ Aizskreja pec noraktas naudas ,lai samaksatu zemniekiem par nodoto pienu kuru savlaik pisavinajas, laifinansetu vienas konkretas politiskas partijas prieksvelesanas terinus.
KLM
K
krietns cilvēks, kurš pats sevi sauc par tautu, ir dakterim psihiatram vismaz vienu vizīti parādā. .................................................. ............................................................ ................ vēl pastāv cits variants - cilvēks (lauķe) apstaigā tautu, lai uzzinātu tautas domas, pie Jums viņa arī bija - Jūs nesastapa, iespējams, bijāt vizītē pie psihiatra, kas nepārprotami norāda - reforma būs, un, iespējams, Kalvītis par jauno KNAB priekšnieku kļūs....jo krietns cilvēks, atšķirībā no nelieša Dombrovska, kurš dzērumā piesolīja tautai 7 treknus gadus....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas