Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

papildināta - Nodomu vēstulē ar SVF nepatīkamākie pārsteigumi lauksaimniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valērijs
V
Vienreiz jau pacēla PVN, vēlāk JL apgalvoja un visi pārējie atzinuši, ka šīs lēmums ir bijis kļūdains un nav nesīs ieplānotus minētā nodokļa iekasējumus, taču šobrīd atkal lemj par PVN celšanu...
trusis
t
Jasaka, ka tik laba vienosanas ir negaidita. Visi ir palikusi dzivi. Nevar salidzinat ar to, ko prasija SVF sakuma. Cepuri nost Dombrovskim ,kas nosargaja pensijas. Un paldies, ka beidzot mums ir sakariga vienosanas. Sitie vaimanataji komentaros ir vai nu oranzie mulki vai nu galigas neprashas.
DURAKS
D
To ka rudenī būs strauja ekonomikas izaugsme zina pat skolas puikas,jo mēs jau esam sasnieguši bedres dibenu,iejaukuši tur augšupejas mīklu,vienīgi trūkst rauga,kas paceltu šo lavai līdzīgo naudas un mantu plūsmu un izplatītu pa visu pasauli!Varbūt kāds optimists idiots zin kur tas noslēpts?Varbūt Domburs?
optimists -idiots
o
Vot, vot, es arī domāju - priekš kam subsidēt un kas tas par biznesu, kas jāatbalsta no valsts budžeta?! Vācieši un citas attīstītās valstis, lai subsidē savas lauksaimniecības par miljardiem eiro, jo viņi ir totālu stulbeņi - šitik bezjēdzīgi izšķiest budžeta naudu!!! Vot mēs kopā ar SVF būsim daudz, daudz gudrāki un nesubsidēsim nekādus biznesus no budžeta, arī atteiksimies no ES subsīdijām - priekš kam subsidēt bezjedzīgu un nekonkurētspējīgu biznesu? To, lai dara muļķi!!!! Mēs vadīsimies no konkurences teorijas - visus biznesus, kas nespēj konkurēt ar eiropas subsidētajiem biznesiem vienkārši slēgsim, jo eiropa ražo lētāk!!! Un eiropa noteikti mums neļaus bada nomirt, tā mūsu uzturēs par savu naudu dodod bezgalīgus aizņēmumus, lai mēs varam pirkt viņu lauksaimniecības preci. Tā, ka viss būs čikiniekā, sākumā, līdz laikam, kamēr mēs atradīsim vai izgudrosim inovācijas un tirgus nišas, kur būsim mīļi un laipni gaidīti un pelnīsim, Lietuvieši un Poļi ar līdzjūtīgu sapratni mums pārtiku dos par velti vai uz parāda. Es esmu optimists, un domāju, ka inovācijas un tirgus nišas mēs atradīsim faktiski "jau rīt" un jau decembrī sāksies mūsu ekonomikas izaugsme. Un tā izaugsme sāksies tāpēc, ka vienkārši sāksies, jo es tā domāju un tā domā daudzi mani izglītotie kolēģi. Nav vajadzības iedziļināties nekādos ekonomiskos apsvērumos - izaugsme būs un pie tam strauja! Būs un punkts un neviens mani nepārliecinās par pretējo, lai arī kādus argumentus viņš izmantotu.
Rīdzinieks
R
Sallija Benfelde: teātris ap 1. slimnīcu Lēmums slēgt Rīgas 1. slimnīcu, manuprāt, dod skaidru atbildi uz jautājumu, kādēļ Tautas partija veselības ministres amatā gribēja redzēt Baibu Rozentāli un kādēļ viņa piekrita, nešauboties ne mirkli. Acīmredzot bija vajadzīgs ministrs, kas būtu ar mieru bez ierunām slimnīcu slēgt, jo «skeletu skapī» ir tik daudz, ka atliek vien piekrist visam, ko partijai vajag. Publiski jau izskanējuši minējumi un pat apgalvojumi, ka slimnīcas teritoriju iekārojuši naudīgi cilvēki un ka starp Šķēli un Šleseru notikusi mutiska vienošanās, ka viņi viens otram netraucēs ar slimnīcas teritoriju saistītajos nākotnes plānos. Protams, pagaidām tie ir tikai minējumi, bet gan jau laiks visu noliks savās vietās. Rīgas dome mēra un vicemēra personā pašlaik gan apgalvo, ka nepiekritīs slimnīcas slēgšanai, un Veselības ministrija esot apsolījusi domei oficiālu informāciju par slimnīcai piešķiramajiem līdzekļiem un rīdzinieku veselības aprūpi. Tikmēr domes partijas īpašu satraukumu neizrāda, vienīgi «Pilsoniskā savienība» (PS) pieprasījusi visus oficiālos datus par slimnīcā ieguldīto naudu un sniegtajiem pakalpojumiem. Domes PS frakcijas priekšsēdētāja vietnieks ārsts Juris Viņķelis frakcijas nostāju skaidro, uzdodot jautājumu: «Kādas situācijas analīze ir lēmuma pārtraukt līgumu ar slimnīcu pamatā? Kas to pieņēmis? Veselības ministre? Varbūt tas ir koleģiāls Ministru kabineta lēmums?» Savukārt PS domes deputāte ekonomisko zinātņu doktore un Latvijas Universitātes Medicīnas fakultātes docente Antra Sakne saka: «Rīgas 1. slimnīcas uzņemšanas nodaļa ir spējīga efektīvi funkcionēt arī lielu katastrofu gadījumos, ko nav iespējams īstenot abu lielāko Rīgā esošo slimnīcu uzņemšanas nodaļās. Pie izteikta finansējuma trūkuma varētu pastāvēt iespēja sašaurināt pašreiz esošo slimnīcas profilu, visnotaļ atstājot būtisku lomu tādām jomām kā neatliekamās palīdzības nodrošināšana, akūtās kardioloģijas, ķirurģijas, neiroloģijas, oftalmoloģijas un citu svarīgu profilu nodrošināšanai Rīgas iedzīvotājiem.» Piedodiet,mani mīļie! Mana roka sāk meklēt bruģakmeni. DIEMŽĒL!
Terorists
T
Vai tiešām šinī valstī vēl kādu kaut kas izbrīna?Tad banka Baltija un Parex,tad līgumi un atdotās zemes,tad zemniekiem skolotājiem,pensionāriem nelabvēlīgie likumi un ierobežojumi .Un tā šo uzskaitījumu varētu turpināt līdz bezgalībai. Un nu atkal kādu kat kas izbrīna.NABADZIŅI.
to HA
t
Tas, vecīt, bija tad kad šie (JL un PS) nebija silē. Tagad viņiem uzspļaut, ko tie bauri domā!
HA
H
Interesanti,ka sabiedrība par to,kas rakstīts vēstulē ar SVF uzzina no masu medija,nevis no valdības!!! kur paliek JL un PS kliegšana par atklātību,caurspīdīgumu un sabiedrības tiesībām zināt svarīgus valdības lēmumus. Kad paši pie varas ,viss aizmirstas. Kauns un negods!
63
6
es balsoju par defaultu, nevis SVF naudu. Kā lai cilvēkiem paskaidro, ka SVF scenārijs visur ir viens un tas pats un vienmēr novedis pie kraha ... pēc tam būs jāprivatizē valsts uzņēmumi - nu kā parasti. tiežām žēl. :(
nīgrais kroplītis
n
Par ko tad tāds tracis? So papīri kuru vakar Segliņa kungs ar zagļu bandu nevelejās parakstīt, uztaisot nelielu itkā pozitīvo PR savai partijai, varēs aizmirst, jo tas tukšums, kas ir radies valsts izzagšanas rezultātā tik pildās un pildās ar to aizņemto naudu, bet nu tam pašlaik nav ne malas, ne gala. Es doma ka nākamaja mēnesī mūs sagaida jaunas lietas ap tiem mūsu grasiem.
sēja
s
"Mājokļa nodoklis" - tas nozīmē, ka jāmaksā valstij par "liekajiem" kvadrātmetriem, kubikmetriem vai vispār par to, ka neguli zem tilta?
zemnieks
z
Valsts ,no zemniekiem nozog dubult nodokli 4,6 santīmi no litra .Akcīze ir arī aplikta ar PVN .Akcīzi man atgriež ,bet PVN no akcīzes valsts ievelk nāsī .
anonīmais šakālis
a
Vai tie 2% "progresīvā" nodokļa vispār atpelnīs administrēšanas izdevumus?
anonīmais šakālis
a
Daudz progresīvāks nodoklis ir pašnodarbinātajiem - paceļ vienā rāvienā par 8%! Bet buržujiem kapitālistiem paliek 15% UIN!!! Jaunais laiks ir pierādijis, ka ir bagāto partija un aizstāv tikai bagāto intereses. Visus labējos pa politisko skuju taku!
anonīmais šakālis
a
No 36 lata ienākuma nodoklis 23%, bet no 501 lata 25% ! Es gribu zināt, kurš īblis ir šitā "progresīvā" nodokļa autors! Dombrovski, Repše, dariet zināmu, kas ierosināja šito stulbumu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas