Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Opozīcija vēlreiz mēģinās gāzt Kamparu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
andža
a
Vai tad tiešām mūsu 100 gudrīšiem nav ko darīt, kā rādīt mums šādu sviestainu cirku? Vai tad ar septiņām balsošanas reizēm nepietiek? Atcerieties par kuriem nedrīkst balsot rudenī:(
Andris
A
Ir jābūt ūdensgalvai .lai nesaprastu ,kas notiek saiemā Latvijai tik smagos ekanomiskos apstākļos.Normālam prātam tas ir neaptverami ,cilvēkjam jābūt slimam ,lai to visu laistu gar ausīm.Esmu diezgan pārliecināts ,ka pēc nākošās saeimas vēlēšanām , .varēsim turpināt nodokļus nemaksāt ,zagt ,korumpēties untt.Protams arī man tas ir kaut kur izdevīgi ,bet kad tas viss reiz beigsies ,kad tauta nāks pie prāta,kad beidzot pārstās atbalstīt lembergus ,šķēles ,šleserus ,nemaz nerunājot par SC ,krievija to tik gaida ,lai mums būtu lielāks bardaks.SVF ,paldies viņiem ,vismaz viņi mazliet -līdz nākošās saeimas vēlēšanām ,palīdzēja nolikt pie vietas iepriekš minētos censoņus.Ko gan var sagaidīt no tautas ,kas par šiem 50 okupācijas gadiem ir drausmīgi degradēta , pavērojiet ,kas notiek laukos un jums viss būs skaidrs.
Andris
A
Ir jābūt ūdensgalvai .lai nesaprastu ,kas notiek saiemā Latvijai tik smagos ekanomiskos apstākļos.Normālam prātam tas ir neaptverami ,cilvēkjam jābūt psihiski slimam ,lai to visu laistu gar ausīm.Esmu diezgan pārliecināts ,ka pēc nākošās saeimas vēlēšanām , .varēsim turpināt nodokļus nemaksāt ,zagt ,korumpēties untt.Protams arī man tas ir kaut kur izdevīgi ,bet kad tas viss reiz beigsies ,kad tauta nāks pie prāta,kad beidzot pārstās atbalstīt lembergus ,šķēles ,šleserus ,nemaz nerunājot par SC ,krievija to tik gaida ,lai mums būtu lielāks bardaks.SVF ,paldies viņiem ,vismaz viņi mazliet -līdz nākošās saeimas vēlēšanām ,palīdzēja nolikt pie vietas iepriekš minētos censoņus.Ko gan var sagaidīt no tautas ,kas par šiem 50 okupācijas gadiem ir drausmīgi degradēta , pavērojiet ,kas notiek laukos un jums viss būs skaidrs.
Andris
A
Ir jābūt ūdensgalvai .lai nesaprastu ,kas notiek saiemā Latvijai tik smagos ekanomiskos apstākļos.Normālam prātam tas ir neaptverami ,cilvēkjam jābūt psihiski slimam ,lai to visu laistu gar ausīm.Esmu diezgan pārliecināts ,ka pēc nākošās saeimas vēlēšanām , .varēsim turpināt nodokļus nemaksāt ,zagt ,korumpēties untt.Protams arī man tas ir kaut kur izdevīgi ,bet kad tas viss reiz beigsies ,kad tauta nāks pie prāta,kad beidzot pārstās atbalstīt lembergus ,šķēles ,šleserus ,nemaz nerunājot par SC ,krievija to tik gaida ,lai mums būtu lielāks bardaks.SVF ,paldies viņiem ,vismaz viņi mazliet -līdz nākošās saeimas vēlēšanām ,palīdzēja nolikt pie vietas iepriekš minētos idiotus.Ko gan var sagaidīt no tautas ,kas par šiem 50 okupācijas gadiem ir drausmīgi degradēta , pavērojiet ,kas notiek laukos un jums viss būs skaidrs.
Andris
A
Ja reiz visiem l
copy paste
c
Pirmkārt, Latvijas Republikas Saeima ir paudusi savu gribu leģitīmā balsojumā. Kādā masveidīgā aptumšota prāta stāvoklī jābūt, lai aicinātu demokrātiskas valsts parlamentu par kādu jautājumu balsot atkal un atkal, līdz tiks panākts dažiem pieņemams rezultāts? Ainārs Šlesers, 19.aprīlis.
ss
s
Tev smadzenes galvā ir?
e1
e
Nu un ko pēc tam, kad Kamparam būs jāatkāpjas? Ieliksim kādu šarlatānu par ekonomikas ministuru, lai pāris mēnešos izlabo valsts ekonomiku?!? Vai arī šo amatu būs spiests apvienot kāds no esošajiem ministriem, piemēram, Repše vai pats Dombrovskis un Saeimas opozīcija varēs ar starojošām sejām atkal filozofēt, ka arī viņi nespēj atveseļot ekonomiku?! Bet opozicijai viss pie vienas vietas, jo sliktāk valstij, jo labāk tai.
Letiņš
L
Balsos tik ilgi, kamēr rezultāts būs tāds, kādu vajaga. Kāda jēga vasaras vidū, kad Saeimas pilnvaras iet uz beigām un vēlēšanas jau ap stūra, gāzt ministru ? Jaunais ministrs, pat ja tāds būtu, pirms vēlēšanām tā vai tā neko vairs nespētu paveikt. Vienīgais iemesls šai SC/TP/LPP/LC jezgai: gremdēt & postīt valsti un darīt visu, lai glābtu Kargina & Krasovicka PAREX naudu.
Jukums
J
Cirks. Bet no otras puses, notikumi liecina, ka kvadrātgalvas ļoti nopietni ķērusies pie lietas, ka viņiem ir kāds rīcības plāns, kas tiek realizēts. Un šodienas notikumi ir neliela, bet būtiska šī plāna daļa.
ssd
s
..kastens izgājis meitas čamdīt,opozīcijai nav erekcijas.....grib,bet nevar....
Lelle
L
zini tu neesi sapīpējies...
Lelle
L
nelēkā, ka nav jākrīt...
Lelle
L
un pareizi darīs
Kuiļu Žanis
K
Ne tikai Bērziņam izstaštītu, bet pie reizes arī varbūt šo to parādītu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas