Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Par AT priekšsēdētāju virza Bičkoviču

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mērglis
m
pleenumaa redzams veco boļševiku liimenis , kurš ir augstaaks un guust virsroku, veel peec 18 gadiem juutama vecaa atrauga, Brigmanis un liidziigie var buut lepni...
aicinājums
a
Aicinām biedrību "Par godīgumu tiesu varas sistēmā "Temīda"" un citas nevalstiskās organizācijas organizēt protestu piketus pie Saeimas. Nē, korumpantiem tiesās! Nē, Bičkovičam! Jā, radikālām pārmaiņam tiesu sistēmā, attīrot tās no korumpantiem!
cilvēkiem
c
Bičkovičs ir spļāviens godīgumam(atcerēsimies, kā viņš taisīja muti ciet Vairai Viķei Freibergai, kad viņa runāja par korupciju tiesās). TĀPĒC RAKSTIET PROTESTUS SAEIMAS DEPUTĀTIEM UN PARTIJU BOSIEM, SKAIDRI LIEKOT SAPRAST, KA TAUTAU NESAMIERINĀSIES AR NEGODĪGIEM TIESNEŠIEM
aicinājums
a
Cilvēki, cietušie no tiesnešu patvaļas un cinismas! Rakstiet Saeimas deputātiem, Valsts prezidentam, Ministru prezidentam, starptautiskām organizācijām. Neklusējiet! Lai zina, kādi nelieši sēž par tiesnešiem Latvijā. Cik reizes ir rakstīts par nelikumībām pie Alfa Baumaņa Latgales priekšp. tiesā, par Rīgas apgabaltiesu, par prokuratūras un tiesas nepieejamību, par atrakstīšanos. Bet nekas nav mainījies. Mainījies tikai tas, ka izskata pēc izveidota Ētikas komisija, kurā ievēlēta cilvēku acīs uzticību zaudējusī Rīgas apgabaltiesas tiesnese Senkāne. Pieprasīsim radikāli mainīt tiesu sistēmu un iecelt tur godīgus cilvēkus!
Bičkovičam
B
Rīgas apgabaltiesai nodota, bet mistiski tiek vilcināta krimināllieta, kurā par "apzināti nelikumīga lēmuma taisīšanu, ja to izdarījis tiesnesis" un dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu apsūdzēta izbijusī Latgales priekšpilsētas tiesnese Diāna Mašina. Šī lieta piesaista uzmanību ne tikai ar teju vienīgo gadījumu, kad par apzināti nelikumīga lēmuma pieņemšanu tiesā tiesnesi, bet arī ar iesaistītajām personām un to, ka šī lieta, iespējams, sniedz ieskatu, kā ar tiesu var "sarunāt", ja tiesās ir savi "gali". Ko teiksiet tagad?
es
e
Ļoti žēl, bet man Saeimas deputātiem jāpasaka, ka Bičkovičs nav tas cilvēks, kas būtiski uzlabos situāciju tiesu sistēmā kopumā un Augstākā tiesā.
policists
p
Varētu runāt par tiesu varas ētikas uzlabojumu tikai tad, ja visi tiesneši, kas ninēti grāmatā "Tiesašanās kā ķēķis" būtu pārbaudīti darbībā, viņu spriedumu(vismaz tajās lietās, par kurām sūdzības AT, Guļānam) pārbaude līdz 2008.gadam. Citādi lasi : "GORBATOGO MAGILA ISPRAVIT", korumpants bija, būs un paliks līdz nāvei.Pat ja gribētu apstāties, nevar to izdarīt, jo tā ir atkarība, "narkomānija" - gribas ņaudiņu vēl un vēl, ja neņemsi, tevi piespiedīs to darīt - tu toreiz ņēmi un spriedi man par labu(manam klientam), tagad nē?
ABC
A
Viņš gan nav pārliecināts, ka tiesu sistēmā reorganizācija būtu patiešām nepieciešama??? Prātam neaptverami!!
Andris
A
Labi, ka vecais čekists tomēr pratās un uz vēl vienu termiņu nekandidēja.
Vizma
V
Kāpēc tāds stagnāts ir jāievēl?
sl
s
Virsrakstu nelasi?
Pauls
P
Jālasa līdz beigām, lai saprastu, par ko apstiprina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas