Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Par konsolidācijas pasākumiem vienojas, taču pagaidām tos neatklāj

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Mēneša algu līdz 200 latiem saņem 40,3% strādājošo. Tikai lielajiem griezējiem šie fakti, acīmredzami nav zināmi.
Ministry of Truth
M
Slepeni nozīmē nodevīgi, aizmuguriski, neievērojot citu intereses.
He he...
H
Demokrātiski.... he he... Valdība par šī gada valsts budžeta papildu konsolidācijas pasākumiem vienojusies lemt slepeni, " lai neizraisītu negatīvu rezonansi sabiedrībā", liecina Finanšu ministrijas (FM) sagatavotā informatīvā ziņojuma pavadvēstule. FM izskatīšanai otrdienas Ministru kabineta (MK) sēdē iesniegusi informatīvo ziņojumu "Par papildu 2011.gada budžetā īstenojamiem fiskālās konsolidācijas pasākumiem", kuru pabeidza gatavot jau valdības sēdes laikā.
kalašņikovs
k
Toties šogad par 70 milj ir palielināts budžets Saimai+MK un prezim! Tas nekas, ka tautai jāsprāgst nost.
Lelle
L
Nu nāks dieva zīmes pār tautas kaklu...
vaiNE
v
džeki bildē spiež viens otram roku un domā: - sveiks, esmu tevi jau kaut kur redzējis, bet kur...neatceros, - nekas, es arī.....
zvirbulēns
z
Jā, tādi viņi ir! Es atceros kā šie bļāva, kad TP Kalvītis gribēja taisīt slēgtās valdības sēdes, kas pats par sevi ir vairāk nekā normāli, ārprāts, un šiem līdzi kvieca visas delnas, providus, dienas un pārējie sorosīdi! A tagad, redz, nē, tagad apjēguši, ka tomēr tā ir labāk izrunāt lietas!
haha
h
Toties tauta zin, ka kaut kur otrā pasaules malā notikusi zemestrīce, ka Biedriņš iemetis vienu bumbu Amrikas grozā, bet Znaroks taisās uz Rīgu !
nazis
n
Te nu bija atklaatiiba, caurspiidiigums! Iedziivotaaji neko vispaar nezin par to, ko vinju priekshsstavji dara. Super! Darba deveejs nedriikst zinaat, ko padotais dara!
x
x
ja jau pat stastit nevar, tad jau varbut jabaidas, kas tur sastradats?
He he...
H
Kad jenotēniem pašiem pakaļa svilst.... he he.... tad šiem dēmokrātīja pie astes.... hi hi... Šodien Valdības sēdē jenotu FM vispār esot slepenu dokumentu iesniegusi, lai ministrēnus apdullinātu kā kaķēnus .... he he... lai tie tik paceļ ķepiņas tautas turpmākai laupīšanai.... hi hi...
zvirbulēns
z
A kur tad Vienotības slavinātā atklātība, caurskatamība, caurspīdīgums, utt., kur, es jums sorosīdi, jautāju? :)
???
?
Jābūt stipri naivam, lai "gudrajiem" komentētājiem, kuri to vien pieprot kā gānīties par savu valsti, borētu kaut ko, kas nesakrīt ar viņu uzskatiem. . "Patīk" tie žurnālistiņi, tai skaitā autore - raksta un visai pasaulei stāsta par lietām, kuras nav notikušas. Tur var izvērsties! Tas neatbildēja, tas nesniedza, tas nepalaida smaku... Nu gluži kā neveiksmīgi zemnieķeļi - es nepaspēju, man neizauga, es nenovācu, man nepalīdzēja utt. "Super" stils, pareizāk sakot, bērnudārza stils.
Jukums
J
Varbūt būs beidzot vienojusies par progresīvā nodokļa ieviešanu? Otra alternatīva būtu turpināt tālāk dzīvot pēc finanšu ministra uzvārdā nosauktajiem likumiem:)...
Pārliecība
P
man gan izskatās, ka tieši Brigmanis staro. :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas