Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Praida gājiens piesaista gan kuplu dalībnieku, gan protestētāju skaitu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aculiecinieks
A
Var jau rakstīt tādu plakātu par -Atdodiet 80000 -, bet šāda plakāta īpašnieku dēļ tieši bija vajadzīga tā apsardze. Gājiena dalībnieki bija ļoti miermīlīgi un labvēlīgi, pretstatā agresīvam, nepamatotam naidam no viņu pretinieku puses, kuri ir acīmredzami dezinformēti par notiekošo ne tikai nezinot pastāvošās cilvēktiesības, bet papildus, to izmantojot, ir sakūdīti no kādu organizāciju puses.
cinikim
c
Nu bet protams, ka tie 10 % ir meli! Tas lai sabiedribas acis aizmaletu. Jo ja dzimst geji, tad tie dzimst desmit uz 1 miljonu iedzivotaju! Tad Latvijaa sanak ne vairak kaa 20 gabali! Tapec jau arzemnieki sabrauc, lai maksligi to masu padaritu lielaku. Un tas ir meligi!
Mozaikai
M
Kaapec tik perversi notiek homo gajieni??? Ar izradisanos, gorisanos, atkailinasanos. Verojot arezmju praida gajienus nelabums uznak. Ka vini uzvedas, kaa absoluti perversas butnes! Ja, jus gribat vienadas tiesibas, tad vispirms izmetat ara sos transseksualus, kas ar savu uzvedibu blamee jus!Un kas tie par " draugiem"? Analais seks ir kaitigs veselibai. Vai jus to zinat? Jums bus fekaliju nesaturesana nakotne. Vai jus to patiesi gribat?
bite>>cinikjim
b
Kaada tam noziime cik. Cik Latvijaa ir cilveeku, kas kraaj markas? Vai taapeec filateelistu zhurnaali buutu jaaizliedz?
bite
b
Lai tie pashtaisnie protesteetaaji savus speekus iegulda lietderiigaak - lai protestee pret viiriem, kuri dzer un sit sievas, pret tiem, kas sveetajaa lauliibaa laizh pa kreisi, pret totaaliem mudakiem, kuriem nestaav un tamdeelj vinji emocionaali tiranizee savas 'laimiigaas' sievas. Lauliiba ir sveeta, gjimene veel sveetaaka un tikai homoseksuaalji ir tie, kas muusu miiljo valsti ved pagrimumaa nodarbojoties ar seksu, kas sniedz baudu: tas ir tas miits, kuru aizstaaveet dodas visaadi kliedzeeji un bljaustiiklji. Izvilinaat vienu no taa puulja un paanalizeet vinja/s laimiigaas gjimenes dziives patieso staavokli.
jautājums
j
Kāpēc tie PRAIDINIEKI šodien maratonā nepiedalās ar savu komandu, spēka nav pēc seksošanas?
ciniķis
c
man jautājums. Drīkst? Homoseksuālistu organizācijas ļoti bieži apgalvo, ka katrā sabiedrībā vismaz 10% cilvēku esot homoseksuāli. Pēc maniem aprēķiniem man sanāk, ka, ja Latvijā ir 2,5 miljoni iedzīvotāju, tad homoseksuālistu skaitam ir jābūt vismaz 250 000. Nu, tad man jautājums - a kur viņi visi ir palikuši, ja praidu nācās apvienot, lai būtu lielāks dalībnieku skaits? Labi, pieņemsim, ka 100 000 brīvdienās strādā ( nez ko viņi strādā pie šī bezdarba?) un nevarēja ierasties, vēl kādi 100 000 vienkārši sakautrējās un neatbrauca ( noslēpās skapī). Paliek vēl 50 000, kam teorētiski vajadzēja būs Rīgā un "draudzēties" ar visiem parādot, ka viņi tik tiešām ir tik daudz. Man vēl ir jautājums - a cik reāli dalībnieku piedalījās praidā? Masu medijos es pat aptuvenu statistiku nevaru atrast, droši viens kauns teikt to statistiku, jo ja būtu kaut vai 5000 mediji un organizācijas ar to lepotos un nekavējoties paziņotu - ka "tauta atbalsta" ( kā tas bija lietussargu revolūcijas tusiņā doma laukumā). Bet nav tās statistikas, vien pieminēts, ka piedalījās geji un lesbietes no 20 valstīm. Acīmredzot, vietējos varēja uz diviem roku pirkstiem saskaitīt. Tātad, ja praidu nācās optimizēt dalībnieku trūkuma dēļ, tad cik patiess ir apgalvojums, ka homoseksuālisti katrā sabiedrībā ir vismaz 10%?!!!!!!! Es piedāvāju apsvērt vēl vienu lietu - ja mums ir 250 000 homoseksuālistu, tad tas ir ļoti nopietns politiskais spēks, kāpēc tas līdz šim vēl nav izpaudies?! Un nākamais jautājums - vai bizness tik tiešām atbilst šo cilvēku vajadzībām? Vai tiešām ir tāds pieprasījums pēc speciālajiem geju klubiem, žurnāliem par dzīveseidu, interneta portāliem vai tiešām ir adekvāta biznesa industrija šiem cilvēkiem ar īpašām vajadzībām? Katrs gejs uz to var atbildēt - vai viņš ir novērojis speciālajās geju izklaides vietā ļautiņu pieplūdumu, kaut vai pāris tūkstošus? Rīgā, 2 geju klubi vai tiešām tie 2 klubi spēj apmierināt 250 000 homoseksuālu cilvēku vajadzības? Labi, ok., ne visi šie 250 000 ir tajā vecumā, lai ietu izklaidēties, bet vismaz 100 000 tak būs!!!! Kaut kā man tās visas pazīmes liek domāt, ka tas 10% cipars ( HS no visas sabiedrības) ir kā minimums melīga propoganda. Ja kāds var atbildēt uz šiem jautājumiem, labprāt uzklausīšu.
Anarhists
A
Cien. L. Freimanes kundze, Ja jums reāli interesē viņu tiesību aizstāvība, tad tas ir jādara citur. Uz ielas, ar plikiem dupšiem staigājot to nepanāksiet, viennozīmīgi . Arī man patīk seksuāla tuvība ar cūkām (dzīvniekiem vispār), bet tāpēc jau es neeju uz ielas.......................... Lai jauka jums diena!
Anarhists
A
Cien. Freimanes kundze, Ja jums reāli interesē viņu tiesību aizstāvība, tad tas ir jādara citur. Uz ielas, ar plikiem dupšiem staigājot to nepanāksiet, viennozīmīgi. Arī man patīk seksuāla tuvība ar cūkām (dzīvniekiem vispār), bet tāpēc jau es neeju uz ielas.......................... Lai jauka jums diena!
tādi esam
t
ĀRPRĀTĪGĀ VECENE ar savu fanātismu ir bīstamāka nekā tie visi geji un lezbietes kopā.
Nu re
N
kaut kā netika manīts arī masveida atbalsts no tautas puses praidistiem.Interesanti kāpēc viņi šito vazāšanos policijas apsardzībā sauc par draudzības dienām?.
nelīga
n
Te nu jums bija - Līgai tikai vāja atblāzma no histēriskā tiltina. Diezgan bezspēcīgi izskatās, un atbalsta šādam viņas protestam arī nekāda. Slimums.
Šampēteris
Š
10% no Latvijas iedzīvotājiem būtu 226100. Ar visiem draugiem un atbalstītājiem no "aptuveni 20 Eiropas valstīm" šodienas praida 300 dalībnieki veido 0,000013% no viņiem. Nu jāmē'gina nākamgad Viļņā...
nu nu nu
n
nu man liekas ka tai liigai ar kaada seksuaala novirze-buus ekshibicioniste,vai kaavinj tur tos sauc,nu tie ,kas izraadaas.......
Zilais lakatins
Z
vispar to Vija 13:59 " ... 10 % visos lauzos un iekartas ... " Skiet , ka 10 - 12 % visos lauzos un iekartas , bet sajos % ir ietilpinatas ari citas " vesmas " .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Policija jau plkst.7 no rīta pie Vērmanes dārza sāka uzstādīt nožogojumu

Mozaīka gājienu izcīna tiesā


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas