Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Premjers prasa pierādījumus par spiedienu uz ierēdņiem Šlesera priežu lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
imis888
i
tai briidi kad vinsh zagees taaS priedes, tai pat laikaa es savaaa aizliegumaa: arii zageeshU! VIENS LIKUMS VIENA TAISNĪBA VISIEM.
daarta
d
Baiga valsts!!!
malenija viss pa vecam
m
VEMIENS seja tautai, jurmala kur pat zaru nedrikst nolauzt dazs labs var atlauties izcirst nelielu mezu. 76 priedes! No Romas imperijas laikiem nekas nav mainijies tie kas ir varas olimpa drikst IEVEMT TAUTAI SEJA, un visdivainakais ir tas ka tauta so vemeju atkal nakosas velesanas ieveles saeima vai rigas dome. divaini.
Populists
P
Ne jau tautai ir kaut kas jāpaskaidro premjeram .....BET GAN PREMJERAM IR JĀPASKAIDRO TAUTAI, KĀPĒC TANTUKI KAS DZIMUŠAS UN VISU MŪŽU DZĪVOJUŠAS JŪRAS KRASTA KĀPU ZONĀ NEDRĪKST NOCIRST KĀPĀS PRIEDES, BET KAUT KĀDS ŠLESERS TO DRĪKST DARĪT ! ! ! Kāpēc valdība uzskata, ka ŠLESERA GADĪJUMĀ VISS IR LIKUMĪGI ? ? ? Tagad redzams, ka valdībā tiešām sēž idioti .....
Lops
L
Nevar zinat kadas shemas tika pielietotas lai panaktu sho koku izcirshanu. Liekas ka bija taa ka Inese Ainaram duca tik ilgi ka vinam bija japienem valstiski svarigs lemums un jarausta visas sviras kas vien bija vina riciibaa. Kaada vella pec savadak vinsh butu sacis visu sho jezgu? Protams ka shajaa gadijuma vinsh domaja tikai par sevi un savu gabalu. Ne par precedentu vai savas partijas prestizhu vinsh vispar nedomaja. Vinam par to ir vienkarshi nosplauties, galvenais lai vinam viss ir ok.
es
e
Man patīk Dombrovskis ar katru dienu vairāk! Cerams, ka sadusmosies pa īstam un visu atcels. Lai Ainariņš turpina dzīvot Ausekļa ielā, tuvāk savai ostai
Tev taisnība
T
Pie šitā raksta vislabāk būtu iedrējusies viena korumpēta ierēdņa Pieminekļu "sarga"( lasi postītāja) Jura Dambja bilde. Būtu šis ievērojis likumu un nebūtu iedevis atļauju koku izciršanai, lēmums vispār nebūtu nonācis līdz MK. Es jau zinu kā viņš taisnosies: ka viņa izveidotā komisija šādu lēmumu pieņem, viņš jau tīrs un balts kā jērs, bet būtībā tai kantorī viss notiek caur tikai caur viņu pašu.Tur pat parastu izziņu marinēs mēnešiem, kamēr nesamaksāsi.Uzņēmēji, kas ir saskārušies ar šo kantori, vipār šokēti. Man viens paziņa(liela nama īpašnieks Rīgas centrā) stāstīja kā viņu visu laiku spaidīja par jebkuru remontu, naturāli spieda kukuļus ārā.Garantiju dodu, ka Šlesers samaksāja pa šo lēmumu.
TV3 2008.gads
T
Šobrīd bijušajā pionieru nometnes teritorijā satiksmes ministram Ainaram Šleseram piederošā zeme Pumpuros ir uzkopta un ir pabeigts celt pārvaldnieka māju. Paša Šlesera māja vēl nav sākta būvēt, bet projekts jau ir. Tā autors – arhitekts Andis Sīlis, arhitekts, kurš projektējis arī koncertzāli uz AB dambja, Latvijas Balzama līdzīpašnieka Šeflera ēku blakus Valsts prezidenta rezidencei Jūrmalā un Andra Šķēles apdzīvotos „Mākoņus”. 1996.gadā šobrīd Šleseram piederošo teritoriju no Jūrmalas domes iznomāja un vēlāk privatizēja Pēteris Pauls Andrejs Igenbergs. Pēc trim gadiem par 450 000 latu šo zemi un iegādājas Ainars Šlesers. Taču pēc dažiem mēnešiem viņš simto daļu no šī zemes gabala par 375 000 latu pārdeva tādai Ludmilai Monahovai, lai no viņas pēc 4 gadiem to atkal atpirktu, bet nu jau par daudz mazāku summu – nepilniem 10 000 latu. Daudzus gadus šis īpašums stāvēja tukšs un nolaists, taču šovasar Šlesers šeit uzsācis nopietnus būvdarbus. Turklāt aptuveni pirms mēneša pašvaldība ielai, kas noved Šlesera īpašumā nomainīja segumu un tagad ir uzklāts jauns asfalts. Pats Šlesers neslēpj, ka būvē šo ēku un aicina visus interesentus to aplūkot: „Es negribētu sīkāk komentēt šīs lietas, jo ikviens var apskatīties šo māju no malas, ja kādam ir interese, lai brauc un apskatās.”
Elizabete
E
Nez kāpēc pie šīs tēmas visos rakstos tiek pievienotas politiķu seju fotogrāfijas. Mēs taču visi zinām, kādi viņi izskatās. Vai tiešām Dienas fotogrāfi nevarētu ievietot strīdīgā zemes gabala foto, topogrāfiju, būvlaukuma plānu, lai lasītāji redz, vai tur vispār ir koki vai ceļš vai jūra vai smiltis. Lai redzam, par ko diskusija un cepšanās. Tagad izskatās, ka nevienam tie koki nav svarīgi, bet katram no runātājiem gribas sevi parādīt.
Lelle
L
Nu kā var valsts institūcija-Pieminekļu inspekcija dot diametrāli pretējus atzinumus vienā un tai pašā jautājumā?! Likums taču viens! Kā var to diametrāli pretēji traktēt??? Smagi smird pēc kukuļiem...
vējšs
v
NE LIEKTIES TĀS SPĒJA, NE MUGURAS LIEKT...
?
?
Liva » domādams neizdomāsi! 19:27 --- no dzimšanas esi durochka jeb .. sekas negadījumam? mācīties vajag! un šlesers nevienam neko nepietiesās, jo ir tups kā zābaks! un visi viņa juristi ir tādi paši - tupi zābaki! viņam būs jālūdz šķēlem, lai aizdod advokātus -:) k/procesu saskaņā ar KL 369., 370.p. uzsāk, ja pastāv reāla iespēja, ka noticis noziedzīgs nodarījums vai, ja ziņas satur informāciju par iespējamu notikušu noziedzīgu nodarījumu K/procesa uzsākšanas iemesls ir tādu ziņu iesniegšana .., kuras norāda uz iespējama noziedzīga nodarījuma izdarīšanu minētās ziņas var iesniegt: 1) noziedzīga nodarījuma rezultātā cietusī persona — kā iesniegumu; 2) kontrolējošās un uzraugošās iestādes 5) jebkura fiziskā vai juridiskā persona — kā informāciju par iespējamiem noziedzīgiem nodarījumiem, no kuriem pati tieši nav cietusi; tātad, pietiek iesniegt ziņas, ka iespējams ir noticis n/n, bet nevienam biedrībā nekas nav jāpierāda, tu, cukur-galva! 3) veicot kriminālprocesu par citu noziedzīgu nodarījumu; 4) veicot citas likumos noteiktās funkcijas — pārbaudes, operatīvo darbību utt.
architekts
a
"Viņš klāstīja, ka Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcija sākotnēji devusi negatīvu atzinumu par minēto lēmumprojektu, taču pēc Zemkopības ministrijas iebildēm savu lēmumu mainījusi." Ha, ha, ha...atkal trīszvaigžņotais Dambis uzdarbojas! Saules akmens, Centra galerija, tagad zemes transpormācija Jūrmalas priedēs. Kāds tur vēl spiediens? Spiediens ar naudu. tas korupcijas perēklis sen bija jālikvidē.
!!
!
zemkopības ministriju - likvidēt! ar visu dūklavu un viņa sarūgušo apiņu smadzenēm!
Liva
L
Īpaša inteliģence tev nav novērojama. Prokuratūra var ierosināt lietu tikai tad, ja ir pamats domāt, ka tam ir iemesls - i.e., pierādījumi, netieši pierādījumi, liecības, etc. Ja tu aiziesi uz policiju un pateiksi, ka tavs kaimiņš ir terorists, tad viņi tev prasīs, kas tev liek tā domāt. Un ja tu varēsi tikai plātīt rokas tad prokuratūra tevi labākajā gadījumā aizsūtīs izgulēt dzērumu un sliktākajā kaimiņš ierosinās pret tevi lietu par goda aizskaršanu. Ja biedrība saka, ka tā ir bijis, tad viņiem acīmredzot ir pierādījumi - un ja nav, tad man viņu žēl, jo Šlesers droši vien pietiesās viņiem pēdējo zeķi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas