Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Premjers redz Vilnīti KNAB priekšnieka amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivars CC
A
Cik augsti vērtē jurista grādu Latvijā kas ir iegūts policijas akadēmijā? Cik augsti to vērtētu Eiropas augstskolās? Neticu ka ar tādu grādu varētu tikt iekšā kādā starptautiski vērtētā augstskolā. Tāpēc slēdziens--tikai Maskavā un tikai tamdēļ ka ir uzticības vīrs.
Nemediķis
N
Prīmā redzējums! Vilnītis - redzams, Juta Strīķe - neredzama! Vai redzei nav nekāda sakara ar smadzenēm?
Jautājums
J
Vai tiešām vairs nav cienīgu cilvēku, ko pirmajā lapā rādīt ?
Simbads
S
Rodas jautājums, kas nav kārtībā ar šo vīru, kur jau ir iepinies, ja jau der koalīcijai?? Būs jautri, procesi lēnā garā beigsies un KNABS beigs funkcionēt pavisam loģisku apsvērumu dēļ, beigsies darbs, būs jāapvieno ar DP u.tml.
aija
a
Murgs ar Godmani un pārējiem valdošiem. Solījumus nepilda, zagšanu turpina. Murgs šis cilvēks!!!!!!!!!!!!!!!!!!
patriots
p
Es redzu Godmani Domu laukuma uz karatavam...., protams, ari Skelei, Gaili, Berzinu, Kalviti, Saeimas deputatus, valdibu ministrus, kuri ir noziegusies pret Latviajs iedzivotajiem, valsti.... Vai tas ir reali?
newsru.co.il
n
Exit-polls 1 канала: "Кадима" получает 30 мандатов время публикации: 22:04 последнее обновление: 22:31 В 22:00 завершилось голосование на внеочередных парламентских выборах. Явка избирателей составила около 60%. В соответствии с результатами exit-polls (опрос избирателей, выходящих из избирательных участков) 1 канала ИТВ, партия "Кадима" получает 30 мандатов, партия "Ликуд" получает 28 мест в Кнессете 18-го созыва, партия "Наш дом Израиль" получила 14 мандатов. "Авода" сможет провести в парламент 13 депутатов, ультрарелигиозная партия ШАС получает 9 мандатов. МЕРЕЦ получает 5 мест в Кнессете, ультрарелигиозная партия "Яадут а-Тора" так же получает 5 мандатов. Правый блок "А-Баит А-Леуми" получает 4 депутатских места. Арабская партия БАЛАД проводит 3 депутатов, как и "Ихуд леуми" (так же 3 мандата). ХАДАШ получает 4 мандата в Кнессете. По данным exit-polls, проведенных Вторым каналом израильского телевидения, победительницей парламентских выборов становится партия "Кадима", получившая 29 мандатов в Кнессете, "Ликуд" на втором месте с 27 мандатами. Третьей крупнейшей партией становится НДИ с 13 мандатами, деля это место с партией "Авода", так же получающей 13 мест в парламенте. ШАС получает 10 мандатов, "Яадут а-Тора" - 5 мандатов, МЕРЕЦ - 4 мандата. "Ихуд леуми" проводит в Кнессет 3 депутатов, арабская партия ХАДАШ - 4 мандата. Опрос 10 канала ИТВ дает партии "Кадима" 30 мандатов, "Ликуд" получает 28 мандатов. Третье место занимает "Наш дом Израиль", получивший 15 депутатских мандатов.
Lelle
L
Ka tik kretīniņi neiegrābjas atkal...būs uzkāpuši uz tā paša grābekļa. Ja tam Vilnītim galvā ir smadzenes, tad viņš saprot, ka šitie varas beņķos vairs ilgi neizvilks.
Ken
K
vins kads pareģis - godMens
hmmm
h
1. Ir pieredze - neapšaubu, neesmu personīgi pazīstams nevaru pārbaudīt. Tāpēc ticu. 2. Pazīst uzņēmējdarbības vidi. Arī ticu. Un tas mani biedē visvairāk. Protams tikai vienā konkrētā aspektā..... 3. Nav politiski angažēts. Nuja, Šķēle nav oficiāli vairs politiķis, bet Lebmergs tak vada tikai vietēja mēroga partiju. Nekādas politikas. 4. Teorētiski zin KNAB likumu, tik lielā mērā cik var. Tas nozīmē, ka laikam ne uz visiem jautājumiem Vilnītis spēja sēdē atbildēt. hmmmm, domāju Juta varētu atbildēt krietni labāk - tik lielā mērā, cik ir pieredze praktiskā KNAB darbā.
Liela brēka, maza vilna
L
Un arī Loskutovs bija mācījis Maskavā, lietussargi un pingvīni!
dzeris - darkYuris
d
Un kas ir tie, kas domā kā Godmanis? Tie izcilie stratēģi un vadītāji, neaptraipītie un neangažētie, kuriem uzticas knapi 10% sabiedrības? Kuru dēļ mēs esam, kur esam?
Liela brēka, maza vilna
L
Strīķe jau arī mācījusies Maskavā, pat gadiem tur dzīvojusi, pat krievu vārdu un uzvārdu mainījusi, ja kas. Starp citu, JL fani tāpat gānījās, kad virzīja Loskutovu, ne Strīķi. Tos taču nav, ko ņemt par pilnu. Viņiem vienmēr un visur derēs tikai Strīķe un Repše - gan par prezidentu, gan KNAb vadoni, gan galveno asenizatoru - jebkurā amatā.
Voice
V
kontekstā ar pēdējā laika dramatiskajiem izteicieniem par elli, strupceļu utml., šis varētu būt bijis pēdējais svarīgais darbs, kam nepieciešams godmanis. vēsi noignorēs kautkādastur adventes vienošanās, iebalsos ar 51 balsi un tad jau arī beidzot drīkstēs demisionēt
jonopots
j
Godmaņa k-ga gaišredzības vīzijas ir tik neinteresantas! Vai tā ir kāda kārtējā prognoze, vai kas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas