Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

papildināta - Premjers: visticamāk, būs vēl jāmazina budžeta izdevumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
'
&
Ja man pietika prāta neņemt kredītus, kurus nevaru atdot, kāpēc man jācieš to alkatīgo dēļ, kuriem prāta nepietika? Viisem šiem samazināšanas pasākumiem jāattiecas tikai uz vainīgajiem - kuri aizrāvās ar kredītu ņemšanu un tiem, kuri to pieļāva, lai gan bija jāredz pie kā tas novedīs. Ne jau pensionāri un budžetnieki bija galvenie kredītu ņēmēji.
ciniķis
c
es kaut kur lasīju, ka Eunārs esot komandējumā kaut kur ārvalstīs:)))
ops
o
a kur ta nabaga Einārs?!
hosa
h
Tātad,cienījamie komentētāji,atliek tikai viens vienīgs jautājums,kurš par 500 miljonu latu vai tuvu tam samazinājumu summu pateiks tautai-Big Valdis,Little Valdis vai vārdu atkal ņems runātnīgais Mareks.Oi,kā šoreiz nevienam negribas vērt vaļā muti.
urrā!!!
u
vai, piemirsu - un mīļo Dienu arī!
urrā!!!
u
Beidzot godprātīga JL valdīšana! Sen gaidītā. Uz priekšu, uz jaunu laimību! Pie viena apsveicu ar uzvaru ilggadējos uzticamos JL stutētājus betas, lno un visādas lelles tāpat!
zvirbulēns
z
A manējos nav vērts lasīt, kā Tev tā mēle nenokalst tik netaisni runāt?
:):):)
:
varbūt,uzreiz sāc ar plānu "Ī"
paldies
p
Paldies ciniķim! Viņa komentāri ir vienīgie, kurus ir vērts lasīt!
ciniķis
c
Visas šīs runas par budžeta deficīta procentiem, samazinājumiem utt. ir pļāpas, blēņas un pasakas. Uz doto brīdi nav zināmi ne 3 ne 4 ceturkšņa IKP krituma rezultāti. Droši vien 3 ceturkšņa kritums ir pārāk liels, ka tas netiek publicēts, kaut gan jau ir 7 oktobris. Pagaidām Dienā es neatrodu, bet TVnetā jau ir raksts par to, ka valdība vienojās par jaunu nodokļu politiku un izmaiņām nodokļu sistēmā. Nu ļoti interesanta programmiņa, lieki teikts, ka visur ir paredzēti nodokļu palielinājumi un atvieglojumu samazinājumi vai atcelšanas. Visinteresantākie punkti bija par to, ka turpmāk ar nodokli tiks aplikti valsts atbalsta maksājumi lauksaimniekiem kā arī ES atbalsta programmu maksājumi. Tas ir apliekam ar nodokli ES naudu! Diezgan rēcīgi, bet fakts ir fakts. Vēl ļoti interesants ir jaunievedums, ka, ja cilvēciņš zāģē savu mežu un to realizē, tad viņa ienākumi tiek aplikti ar 10% nodokli. 90 tajos gados mežu zāģēšana un gateri bija praktiski vienīgais iztikas avots Latvijas lauku rajonos, sanāk, ka valdība prognozē, ka tūlīt notiks atkal tas pats, tikai šoreiz domā nokāst savu "doļu" no tiem, kas zāģēs mežus, lai varētu bērnus skolot un paēst. Faktiski, stratēģija ir vienkārša - samazināt valsts izdevumus jeb pieprasījumu t.sk. sociālajā sfērā un palielināt ienākumus, bet palielināt nevis caur ekonomikas attīstīšanu, bet caur nodokļu politiku. Tā ir bankrota un haosa stratēģija!!! Bet tikmēr vairākumam tiek gvelztas tādas muļķības, ka mati ceļas stāvus. Piemēram, par Valsts izdevumu samazināšanu krīzes laikā. Ja atceramies vēsturi, tad ASV no depresijas izgāja pateicoties valsts pieprasījuma jeb tēriņu palielināšanai iesaistot iedzīvotājus dažādos infrakstruktūras projektos un radot darba vietas, attīstot rūpniecību. Ja ASV būtu toreiz samazinājusi izdevumus, tad no bada nomirtu nevis 6 miljoni amerikāņu, bet visi 20 miljoni. Un tas ir pats pretīgākais, kad visas eiropas valstis, lai kompensētu patērētāju pieprasījuma kritumu palielina valsts pieprasījumu un vēl atļaujās bez maksas dāvināt svaigi nodrukātu naudu patērētājiem ( auto pirkšanas stimulēšanas programmās), bet mēs to nedrīkstam, mums starptautiskie "aizdevēji" ir paredzējuši lēnu bada nāvi un sociālo haosu.
BRINUMS
B
NEBAIDIES SAC NO BALTAS LAPAS BEZ TAUTPARTEJIESIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nav pretrunu
n
Jā,paņemt un uzmest,to jau mēs mākam.
ATZIŅ A
A
JĀNĀK TLAKĀ OLIGARHIEM ---TUR IR ARĪ MŪSU NAUDIŅA --ARMĒNIJĀ VIŅI PALĪDZ VALSTIJ--GODĪGI CILVĒKI---KUR MUMS TĀDUS ATRAST?????????????????????????
Lelle
L
penšiem nav ne tuvu 360,-Ls, bet tos pirmos aplaupīja un, skat, taisās vēlreiz laupīt, bet progresīvo un mājokli ni un ni...
c
c
“Viens pasākums, kas starptautiskos aizdevējus nokaitinājis, kur gan nav tik liela fiskālā efekta, ir šis nekustamā īpašuma nodoklis, bet, acīmredzot, tas ir paņemts kā simbols – . Interesanti, nezināju, ka bužetu veido ar simbolu palīdzību un ka fiskālais efeksts ir dabonams arī no simboliem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas