Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Smagajā autoavārijā cietušās sievietes roku mediķiem neizdevās glābt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Runcis
R
Izlasiet visus rakstus par so temu - policija nemetas vajat stulbeni. Vinu aiztureja TV darbinieki. Internets nav ateja, kur savu dveseles caureju izgazt.
Runcis
R
Tikai uz Aleksandra augstumiem, tur bezmaksas palidziba tadiem jefiniem, kas ignore noteikumus.
Ieva
I
Billīt, ja autovadītāju tiesība būtu kāda garantija pret to, ka cilvēks turpmāk būs vesels mūžīgi mūžos, tad vajadzētu visus kaut piespiedu kārtā dzīt apgūt automašīnas vadīšanu....Drīzāk problēma ir tā, ka šādiem rallistiem, ja viņi nav izraisījuši tādu kārtīgu avāriju, nekas īpašs nedraud....Varbūt derētu padomāt, piemēram, par piespiedu konsultācijām ar psihologu (protams, par agresīvā naudiņu), paturot tiesības vajadzības gadījumā piespriest ko bargāku. Jo teorētiski, protams, psihologu var apmuļķot, taču diez vai gresīvajiem braucējiem pietiks prātiņa....
Bille
B
Pašausmināsimies un aizmirsīsim. Kāds varēja uzrakstīt, vai ir cerība sagaidīt, lai ārstu komisija veselības stāvokli izmeklētu nopietni un tādiem kosmosa klaisītājiem vai dzērājiem tiesības vienkārši nebūtu. Tas pats droši vien ar ieroču nēsāšanas atļaujām.
stulbums-Pārcēlājs
s
Tā saprātīguma uzvedības analīze protams izklausās loģiska. Es arī skatījos to sižetu un tā tas protams izskatās. Tanī pat laikā saprast kas tajā ķobī tur notiek, kad viņā ir balsis no kosmosa un kad tur, iespējam šoks, atver kaut kādu citu saprātam līdzīgu failu, to mēs un šķiet arī ārsti var tikai minēt. Tāpēc jau arī pastāv visas tās uzskaites un galu galā arī periodiskās medicīniskās pārbaudes. Brīžam jau redzam arī pie stūres ļoti vecus cilvēkus, kuri lāgā vairs neorientējas satiksmes situācijās un ir reāli bīstami.
stulbums
s
Mani personīgi mulsina tas, ka policistam ievadot savā kompī aizturētās personas datus, neiedegas sarkanā lampiņa. Jo kam tad nafig vajadzīgi visi tie psihenes un narkologu reģistri, ja viņi nav pieejami tiem kam tie reāli ir vajadzīgi?
stulbums-Nesapratu
s
Nu ne gluži tā. Viņam pirms jāņiem atņēma mašīnu, sastādija protokolu, bet tiesības jau var atņemt tikai tiesa, kura protams varēja notikt tikai pēc jāņiem. Iespējams, ka tad varbūt beidzot kāds arī būtu pamanījis, ka viņš nav vesels.
Nesapratu
N
Policija SASTĀDĪJA PROTOKOLU PAR BRAUKŠANU DZĒRUMĀ UN PALAIDA, LAI BRAUC TĀLĀK? nesapratu..
Pārcēlājs
P
Man patīk visu kā tagad visi atmazgājas, nevienam nav drosmes pateikt es, jeb mēs esam vainīgi. Izskatās ka cietusī ģimene paliek viena-kur ir kāds advokāts kas varētu palīdzēt pasekot visam procesam. Loskutovam laikam tagad nav laika? Ko saka vainīgā ģimenes locekļi? Ja tu atrodies autiņā blakus iedzērušam vadītājam tad no tevis prasa atbildību, šeit ģimenes locekļi klusē. Vai tad viņi nav līdzvainīgi, ka pieļāva slima cilvēka braucienus. CP arī raportēja mēs dzināmies, ķērām, bet tiko sāk parādīties kādas tiesiskās sekas, tā uzreiz neķērām, ziņojām nākamai ekipāžai. Ja neķēra kapēc Opelim bija jāpalielina ātrums? Atrumu palielina lai aizbēgtu.Vai to var pierādīt ar ziņojuma ierakstu nākamai ekipāžai kur fiksēts ziņojuma laiks? Pēc tam jau var daudzko teikt un sagrozīt, galvenais ir atmazgāties. Arī ārstiem būtu jānes atbildība, jo to kad šādiem cilvēkiem uznāk lēkmes zina tikai dievs. Šis cilvēks ir slims, bet ne nepieskaitāms. Visa viņa rīcība norādīja ka viņš apzinās izdarīto un novērtēja sekas, tapēc jau arī tika veikta apzināta bēgšana paspējot izdomāt ka jāpaņem līdzi personīgās mantas. Ja bēgšana būtu stihiska, tad cilvēks atvērtu durvis un skrietu kur acis rāda, bet šeit paņem no salona savas mantiņas(lai nevarētu identificēt personību), bēgšanas virziens zem viadukta (lai vieglāk būtu nozust no redzes loka), pēc aizturēšanas lai apliecinātu savu savu slimību novelk bikses(redziet es taču slims, ko jūs varat gribēt) .
REALISTS
R
nu ko Zivtiņ, iedzini stresā cilvēku ar savām 0,5 promiļu apkarošanu.Vismaz viena roka uz tavas sirdsapziņas.Cik var atkārtot ka visa vaina ir galvā nevis promilēs,cik augstāko izglītību vajag lai to saprastu?
eddy
e
Ir Latvijā papilnam pimpju, kuriem vispār vajadzētu atņemt tiesības uz mūžu...es normāli ripinu uz 100 km/h, pēkšņi viens izkastrētais nostājas aizmugurē un sāk midžināt, tad, kad radās izdevība viņam mani apdzīt, nostājās priekšā un strauji nometa ātrumu uz 30km/h ārpus pilsētas....un ko vēl šitādām vairāk pateiksi? Sapārojušies vienas ģimenes locekļi uz nebēdu un pēc tā arī rodas tādi kropļi.
eddy
e
Dažs labs valdībā arī, šķiet, no kosmosa šo to ir dzirdējis! Jūtu līdzi cietušajiem! :(
Ieva
I
Cilvēkiem ar garīgās attīstības traucējumiem, es ceru, auto vadīt nedod, taču šis gadījums, ja vien runa nav par vienkāršu maitu, drīzāk izskatās pēc psihiskas slimības, kas cilvēkus var piemeklēt un piemeklē jau pēc tiesību saņemšanas....
stulbums-who cares
s
=Šoreiz runa ir par vienu lietu - ir cilvji, no kuriem atbildību prasīt nevar. Viss. VNK nevajag šiem dot auto vai AK 47.= Vot liekas, ka ar šiem vārdiem ārī varētu mest mieru un iet gulēt:)
who cares
w
"Vai tevi kāds šeit sauca būt par šī kunga advokātu?" === Tu nodarbojies ar Linča tiesu, es varētu būt "Linča tiesas advokāts" :) Mani interesē jebkuras lietas objektīvāka apskatīšana (taisnīgums nederēs, jo pārlieku atkarīgs no morāles, kas ir individuāla lieta). == Šoreiz runa ir par vienu lietu - ir cilvji, no kuriem atbildību prasīt nevar. Viss. VNK nevajag šiem dot auto vai AK 47.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VIDEO

 

LTV Panorāmas video skaties šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas