Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - SVF piekritis 7%, spēkā skarbākais scenārijs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VALDIS
V
Diena (Rulle) atkal savā elementā - melo, ka ausis vien kust. Nu jau pat Repše spiests atzīt, ka "tā ir atsevišķa žurnālista neprofesionāla un kļūdaina interpretācija". Kad Diena beidzot beigs DEZINFORMĒT cilvēkus?
AIVARS
A
Vai kaut ko sapratāt? Atļāva vai neatļāva? Nav par ko brīnīties - tas ir tipisks haoss jēlo izpildījumā. Tā tas ir bijis līdz šim un tā tas būs arī turpmāk. Tur nekas cits nav sagaidāms - turpinājums sekos...
izbijis valsts patriots
i
Pircēji humpalas nepērk. Nav jau īsti arī ko pārdot.
Karlis
K
Bet galvenais, ka visi sie rijigie tipi, ja butu izdeviba, pardotu Latviju pirmajam naudigajam pircejam! Nav vairs te ne valsts patriotisma, ne godiguma. Ja, atkartotos 39.gads augsas noslegtu klusu ligumu ar iebruceju, tas ieskaititu skanoso vinu kabatas un otra rita Latvija jau butu citas valsts ipasums.
izbijis valsts patriots
i
IKP kritums ir tik liels ka SVF nauda nepietiks. To viņ labi saprot,tāpēc arī 7% deficīts nav par kapeiku labāks par 4%. Tikai neiazmirstiet ka noteikumi par reformām paliek spēkā. Vēl pastāv iespēja ka SVF ir atmetis visam ar roku ,un ļaus valstij nomirt,lai pēc tam sāktu no nulles. Tikai atklāti to nedrīkst pateit. Šovakar ir arī ļoti laba izdevība devalvēt Latu,nekad nesakiet nekad.
ance.
a
Ja jau tik ļoti jātaupa nauda,un visiem jāsamazina,jānogriež,tad kāpēc tie, bossi,kas brīvprātīgi atstāj savus amatus,vēl saņem tūkstošiem kompensācijas par aiziešanu. Ja var lauzt visādus citus līgumus un likumus,tad kas tad viņi ir par izredzēto kastu,ka viņu līgumus valsts nelauž,un maksā tūkstošus un tērē uz viņiem tik ļoti valstij vajadzīgo naudu. No nabadzīgajien sociālajiem slāņiem var nogriezt cik grib,bet tiem kuriem nerūp valsts liktenis,bet gan viņu piebāztās kabatas ar naudu,jūs viņiem prom ejot vēl viņiem pakaļ metiet tūkstošus. Kur ir taisnība,taisnības nav. Jo Latvijā nav nekādas taisnības,jo taupa uz to rēķina,kas jau tā pelna maz,un uz to rēķina, kas tāpat jau dzīvo nabadzībā un grūtībās.
spd
s
Es tikai nesaprotu - ja jau žurnālisti kļūdījušies, tad vajag jau pirmajā rindkopā norādīt, ka virsraksts neatbilst patiesībai!
Ērglis
Ē
Nav panākta vienošanās, bet SVF ir piekritis izskatīt 7% variantu. Nu i liela muiža atšķirībā. SVF piekritīs kur ta liksies.
Человек
Ч
И чего париться? Завтра будет хуже, чем сегодня, а послезавтра мы умрем.
fiksais
f
muļķis? Protams!
lili
l
Repše noliedz, ka panākta vienošanās ar SVF par budžeta deficītu 7% apmērā Publicēta: 11:24 30.04.2009. Rīga, 30.apr., LETA. Finanšu ministrs Einars Repše (JL) šodien noliedza izskanējušo informāciju, ka Latvija ir panākusi vienošanos ar Starptautisko Valūtas fondu (SVF) par valsts budžeta grozījumiem ar deficītu 7% apmērā. Pēc Repšes teiktā, "tā ir atsevišķa žurnālista neprofesionāla un kļūdaina interpretācija".
goge
g
TVNET: Repše noliedz. Pēc Repšes teiktā, "tā ir atsevišķa žurnālista neprofesionāla un kļūdaina interpretācija".
Pitejs
P
Visa nauda aizies banku sistemas stutesana un starptautiskos maxajumos, kas attiecas uz vietejo pingvinu koloniju, ta sanems mazak ka nopelnis....nu ka lidz sim;)
analītiķis
a
1) dabā nepastāv labs vai slikts 2) viss notiek haotiski vai haotiski loģiski 3) dievs nav un nekad nebūs
fiksais
f
SVF ir instruments, caur kuru tiks realizētas ASV intereses Latvijā. ASV nu nekādi negrib pieļaut mūsu atgriešanos Krievijas ietekmes sfērā. Tāpēc naudu neatkarīgi no budžeta deficīta iedos. Lai būtu "pareizs" rezultāts vēlēšanās un lai būtu "pareiza" valdība pie varas. Bet šeit nekad nebūs konkurētspējīga ekonomika, jo marionešu valdībai tādu nevajag. Diemžēl ilgtermiņā domājošiem cilvēkiem nevajadzētu sacerēties uz kaut kādu Latvijas attīstību, jo tādas šajā plānā vienkārši nav paredzēta, ja nu vienīgi kāds redz sevi šajā marionešu pulciņā. Spilgts piemērs ir jaunais premjers, kurš tikai domā kā aizņemties naudu un ne mazākā mērā kā pelnīt pašiem! Bet tie kas domā reāli, to paši saprot un izdara secinājumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas