Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - "Tēvzemietis" Jakrins draudējis LTV Ziņu dienesta šefam Gailītim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
Nu no tiem fragmentiem Defacto galigi nekas tāds neizskatījas - taustīšanas un noskaņojuma pētisana - vai Gailitis pūš Šlesera stabulē vai ne un kur ir pilnais ieraksts, ko solija pieejamu Nagla? Vēlētaju pamatmasai gatavi komentii, pārsimt ineteresentu - pinais ieraksts - skaidrs PLL pasūtījums.
Rūgtā
R
Nu kaut kā ļoti LAIKĀ Gailītim šie "draudi" atnākuši... Turklāt, tik gludi, ka var pat uzņemt video! Vai tik tas nav iestudējums "ziedojam nebūtisku ierēdnīti(Jakrinu) , lai savējais(Gailītis, nu jau ar uzpucētām spalviņām) vismaz līdz vēlēšanām varētu turpināt darīt savu netīro darbiņu..."?
ejiet nu
e
par jakrina norādēm uz "saistību ar dripēm" pat kaķim jāsmejas! jakrins ar gerhardu paši tieši un cieši saistīti ar "šleserismiem" un "driperismiem"! gerhards no šlesera cilvēkiem SM un iestādēs atbrīvojās tik negribīgi, ka likās, ka "no sirds un paša miesas atrauj"! atcerēsimies, ka gerhardam "slavenais" freivalds no šlesera komandas bija "labi izglītots un ļoti kompetents", tikai "kompetentais" Latvijas Pastu nolaida pa burbuli un "pielauza tik daudz koku", ka pēcteči vēl desmit gadus varēs tīrīt! bez saskaņošanas ar tēvzemiešiem gailīša sieva nevarēja tikt iekārtota lvrtc gerhards cerēja uz sava un SM tēla pozitīvu atspoguļojumu LTV un gerhardam jau nu noteikti nav iebilžu par to, ka arī šlesers un šķēle labi izskatās LTV - kā nekā viena komanda (noskaidrojiet, kas ir SM valsts sekretāra vietnieki un kādas politiskās intereses pārstāv, un painteresējieties, kurš kuru nozari "kūrē"! > varbūt taps skaidrāks "nozaru sadalījums starp oligarhiem)) kad izrādījās, ka gailītim nav nekādas lielas ietekmes uz naglu un de facto, gerhards un co. nolēma "pievilkt skrūves" gailītim un ne jau jakrins ar truša smadzenēm izdomāja "pabiedēt" gailīti gerhardam nelīdzēja valodas trumpja kārts un mamikina teātris, jo uz to uzķērās tikai "pilnie muļķi un valodas fanātiķi" skaidrs, ka gerhards saimniekojot SM ir pamatīgi "apsmērējies", bet vēlēšanas strauji tuvojas un de facto ar saviem sižetiem ļoti bojā cēlo tevzemiešu tēlu > "duris jobelis aka gerhards - cīnītāji par latviešu valodu un nacionālam interesēm!" pajautājiet, kāpēc šlesera drauga kozjola tenku lapā šodien tik pozitīva ziņa par Latvijas Pastu? nejauši? savas intereses šlesofliki īsteno tieši un netieši, izmantojot lēti pērkamos tb/lnnk vēl arvien paliek atklāts jautājums - kur ir zīmols un jau samaksātā nauda flikam! valsts nauda! atbildes nav un nebūs, būs teātris, par kuru mums visiem jāmaksā!
pamela
p
Es brīnos par TB/LNNK,jo Jakrins NAV!!!šīs partijas īstens ideju balstītājs.Gailītis NAV !!!sabiedriskās TV cienīgs ziņu dienesta balsts!!Viņi abi ir garām ieņemamajiem amatiem!Un par to Gailīša sievas SILTU vietiņas iestumšanu NU IR TAISNĪBA!Izanalizējiet Gailīša uzvedību TV diskusijās!VISI Lesčinska monologi!"Panorāma"ĻOOTI zemā līmenī!!LTV-1 nav skatāma!!Profesionālais līmenis,progrāma NULLES vērtē!! 2) pēc Gerharda konflikta ar TV-5 lielkrievu šovinistu Mamikinu esmu pārliecināta,ka Gerharda k-gam uztaisīs vēl ne vienu vien cūcību,jo paskataties ko krievi riebj Lukašenko.TĀDA ir viņu BŪTĪBA.Nebrīnīšos ,ja atklās ,ka Gerhards ir pārdevis lidenes un ieročus bin Ladenam! Bet riebeklis un tāds viņš manās acīs IR Jaudžeikars,noteikti ne par velti,gādā krievu bandītiem no melnā saraksta,iekļūšanu Latvijā! IZANALIZEJIET Dieva dēļ OBJAKTĪVI valstī notiekošo!Gailīti jāpatriec kā ļooti nepiemērotu sab.TV ziņu dienesta vad.!!
rita
r
Tā nu ir iznācis, ka personīgi pazīstu to darbinieci, kas strādāja amatā, ko iekāroja Gailīša sieva. Tas arī ir patiesais konflikta iemesls. Gailīša sievai vajadzīgs darbs.
Kaimiņš
K
Piebilde iepr. komentam. neaprūpētais grausts, kas Kota nopirkšanas brīdī tāds nebija atrodas ekskluzīvajā zonā - Mežaparkā.kur zeme ir attiecīgi dārga. Tad nu , atstajot bez jebkadiem pamatpakalpojumiem, jānomērdē sirmgalvji un īpašums par sviestmaizi - rokā gan! Kot, Dievs visu redz !
XXX
X
lauķe 22:31 Tas, ka Petušoks dzied AŠistiem slavas dziesmas, nav nevienam noslēpums..... ===== AŠistu gailītis :)))
Kaimiņš
K
Šovakar par Kotu raidīja Bez tabu raidījums, kā E.Kots atstājis bezpalīdzības situācijā 2 sirmgalvjus, liedzot pamatpakalpojumus daudzu gadu garumā - ziemas spelgonī bez elektrības, bez apkures, bez ūdens, bez ar ūdeni apgādāta sanitārā mezgla. Sirmgalvjiem ir beztermiņa īres līgums kopš 1968. gada. Kots īpašumu pārpircis un nīdē ārā sirmgalvjus , kuri par īri maksājuši, bet vienalga viņi ar ļaunu nolūku atstāti bez pamatpakalpojumiem, liegta tīšuprāt elektrības pieslēgšana u.tml. Lieta iesniegta tiesā, bet līdz tai ir jādzīvo. Kopš 2001. gada Kots nav ne pirksta pielicis lai salabotu sava īpašuma cauro jumtu, kā rezultātā līdz šim brīdim laba māja pārvērsta par graustu, kurā jādzīvo 2 sirmgalvjiem cienījamā vecumā. 2001. gadā Rīgas Domes Komunālais departaments brīdināja Kotu ( ir akts), ka viņš apzināti un ļauni pārkāpj apsaimniekošanas vairākus likumus, bet Kots nereaģē. Uzlikts Kotam adm.sods par jumta nelabošanu. 2009.gadā Rīgas būvvalde Kotam lika uzlikt griestu balstus, lai jumts neuzgāžas sirmgalvjiem - bez reakcijas, bez darbības no Kota puses. Laikam jau Kots visu var sarunāt, jo uz viņu Latvijas likumi neattiecas. Tā miljonārs Kots 9 gadus "cīnās" pret diviem neaizsargātiem sirmgalvjiem, pat nedomājot atlīdzināt viņiem nodarītos zaudējumus un liekot dzīvot zem brūkošiem griestiem bez jebkādiem pamatpakalpojumiem, no notekūdeņiem izpuvušām sienām un griestiem. Ieviesušās žurkas . Pirms Kots pārpirka īpašumu, pieņemšanas un nodošanas aktā minēts, ka māja ir normalā tehniskā stāvoklī, bet sagruvusi, jo Kots par to nerūpējas nu jau 9 gadus.Nenodrošina atkritumu izvešanu. Fiziski un morāli pazemo sirmgalvjus ar ļaunu nolūku un nepilda valsts institūciju lēmumus.
lauķe
l
Tas, ka Petušoks dzied AŠistiem slavas dziesmas, nav nevienam noslēpums.....
Anna
A
Ko tas Jakrins muld! Lauris Dripe nav LRTC vadītājs jau kopš 2009.gada 1.maija. Kad ta viņš to Gailīša sievu varēj iekārtot darbā? Ja pirms pusotra gada, vai tad Jakrins par šo faktu uzzinājis tikai vakar? Gaidīsim veco ēzeļu TB un jauno zirgu VL reakciju attiecībā uz sava valdes locekļa rīcību.
čipolino
č
nabaga cietējs Gailītis tiešām varētu publikai pie viena pastāstīt, kādā ceļā viņa kundze pāris mēnešus atpakaļ tika darbā radio un TV centrā.labi sievai, ka vīram tāds darbiņš- var pakalpot šleseristiem un tie savukārt sievai vietu izbrīvēt savas ietekmes uzņēmumā. nozēlojama zeme
purveklis
p
Gerhards, lai arī garš lempis no apgāztas mašīnas(siles)* var izrāpties, vai to arī prot bučmūlītis? *(pa Tēvē rādija, kā Gerhards kārpijās)
lellei
l
"Jakrins paskaidro, ka iespējamās vienošanās viena no sastāvdaļām esot... iekārtot LVRTC Gailīša dzīvesbiedri ..." ___________________________________ Nez kas par daļu ir Jakrinam gar LVRTC personālu? Visur jāsaliek savējie, lai arī muļķi, kā jau TB ierasts ...
K-K
K
... SLESERISMS = NEPOTISMS, KRONIISMS iemuzinats no OLIGARHIEM un pastav visur BEZABRENE !!!! ... Parocies kur gribi - tiri latviski jalamajas 'sudi vien visur smird' ! ... Tacu vienreiz jaiztira !!!!
Terorists
T
Nekreņķējies tik ļoti, beigsies vēlēšanas šamējie sabučāsies, un būs atkal keras ko ar ūdensstrūklu neizšķirt. Un kas ir sievietes šinī valstī un kas ir vīrieši šinī valstī ja ne nodokļu kamieļi priekš promenādēm. Tā kā arī šo teiāteri vari uztvert ar smaidu,jo kā sacīt jāsaka vai tad vārna vārnai acīs knābs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas