Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - TP jauniešus aizskar žurnālista Streipa politiskie komentāri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mārtiņš
M
Nožēlojami ir TPJOliņi. Kādas idejas viņi apvieno? Kādi ir viņu ideāli? Pārshēmojušies kretīni, kuriem tikai tad liekas, kad kaut kas nav kārtībā ar Valsti, kad blakus piebrauc divas blondines porsche cayenne mašīnās. Citādi jau viss rullē.
vilcēns
v
Vajag atdot TP to atkritumu savākšanu un TPjo varēs tur būt pastāvīgie klienti.
Andris
A
Nesaprotu ,kādēļ -TPJO- piedeva .,par valsts karodziņu mešanu mizkastē un kājam mīdīšanu.Cik var noprast ,POJOLIŅI ,tai mizkast partijai ir vēl daudz.Cik tas ir nožēlojami.
Vuarzazi
V
Saeimas vēlēšanas 2006 : Diena 25.10.2007 : Likumigs priekšvēlēšanu izdevumu apmērs Ls.279'631.20 Tautas Partija Ls.529'980.54 pārsniedz 189.53% Nelikumīgi saņemti ziedojumi Tautas Partija Ls.555'430.-
KLM
K
Vai Latvijā vēl ir palicis kāds normāls pilsonis kuru šī morāli, intelektuāli un politiski perversā persona nav aizskārusi ? .......................................................... ............................................................ ..... Protams, ja Steips būtu gānījis, piemēram, Dombrovski vai citus Jums nevēlamus, tad, iespējams, atkristu automātiski Jūs piesauktie Streipa ''nelabumi''....
cony
c
Reāli man jūs ļoti žēl,jo cilvēks jau citus mēģina līdzināt ar sevi.Kārlis visāda zinā stāv tālu un pāri jums piemietošajām,piesauktajām īpašībām.
reālists
r
Vai Latvijā vēl ir palicis kāds normāls pilsonis kuru šī morāli,intelektuāli un politiski izvirtusī perversīvā persona nav aizskārusi ?
cony
c
Vismaz no manām sajūtām,domāšanas varu izteikt viedokļi,ka uz šodienu jūtu,ka vislielākā sirds un prāta rūpe par Latviju ir Repšem,Zatleram,Streipam un Dombrovskim.Protams ir tādu cilvēku daudz,bet šie ir pirmie,kuru patiesu sāpi par valsti jūtu arī es.
cony
c
Tas visdrūmākais,ka TP ir likusi šķēršļus Brīvam Tirgum.Visi VALSTS IEPIRKUMI tika pakartoti savējiem,un nevienā nozarē nevarēja izvirzīties vislabākās kvalitātes piedāvājums,un tā rezultātā mūsu atpalicība attīstībā un labklājībā.
KLM
K
ar savu absalūto ekonomikas tuvredzību ''treknajos'' gados. ..................................................... ......................................................... un ar ieteikumu vēlētos amatos izvēlēties no diviem kretīniem lielāko (lai netraucētu ''darboties'')
yi
y
mazie kretiininji apvainojushies:(Bubuciishi:(Andriits panjems kleepiiti un saucinaas:)))
maija
m
Turies, Kārli, Tu esi viens no retajiem īsti profesionālajiem un drosmīgajiem žurnālistiem Latvijā!
cony
c
Netikai ar savu absolūto ekonomisko,bet arī ar politisko un morālo tuvredzību.Un šī trifokālā tuvredzība nomelno ļoti gan pašus gan visus mūs.
dzimmijs13
d
Neviens žurnālists gribēdams nevar Tautas partiju nomelnot vairāk kā viņi paši to jau izdarījuši - ar savu absolūto ekonomisko tuvredzību "treknajos" gados.
tis
t
Štreipa raidījumu skatījos no pirmās dienas ,kad mainīja dienas tagad neredzu un nožēloju to ,raidījums patika un vārdi varza uun banda nav nekādi lamu vārdi ,es ari publiski uzstājos un samērā bieži TP veltu līdzīgus epitetus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas