Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - TP popularitāte nokrīt rekordzemu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jaanis
J
URAA!!!
Without Comments
W
Tagad vēl LPP/LC lai nokrīt uz pusi un dzīve, kaut arī nabadzībā, liksies daudz jaukāka !!!!
Without Comments
W
Malači! Malači! Malači! Malači! Malači! VĒL ZEMĀK !!!! IR TAČU VĒL VIETA LĪDZ ELLEI !!!!
kapu zvans
k
TP prieksaa zalais skuju cels! ja tas taa nenotiks naakamajaas veeleesanas,tad tauta ir totaali tupa!
Oskars
O
TP zagļukomunisti tagad visu vadību nodos "NAŠI",jo tā tas bija KREMLĪ sarunāts.
meitene
m
He-he. Basta karapuziki, tanci okoņčiļis.
nja
n
Šorīt sanāca "ieskatīties" svētdienas De facto atkārtojuma fragmentu. Mani nošokēja tas, ka sižetā par partiju reitingiem TV ekrānā šajā pašā Latvijas Faktu partiju reitinga tabulā ekrānā bija izņemts JL. Jūs izdarītu labu darbu, ja pārbaudītu - kādēļ LTV tiek rādīti tik atklāti meli!
100%
1
Saprotam jau saprotam, ka TP atbalstītājos palikuši tikai paši aprobežotakie. Ko iesaki Freimanim, viltot reitingus?
ganss
g
Ko pricājies par zemajiem reitingiem? Satraukties tā kā vajadzētu par SC 12,8%? Neapšaubāmi, pie pie Freimaņa reitingiem, nākamo valdību komplektēs Ušakovs ar Urbanoviču. Nu neticu, ka latvieši sapņo (kā to tautai borē Freimanis) par SC, PCTVL valdību? Latviešus tākā aģitē iestāties par JL? Nu muldēt jau viņi prot. Bet, kur ir darbi? Kā gāja referendumā par grozījumiem Satversmē? Kaut arī krietnu naudu izgrūda, vairāk par "čiks" izkalt neprata! Tāda blondīniska politiskā domāšana vien sanāca! Nu jā. Daudzi, jau no referenduma, Freimani pie Dienas ruporiem pieskaita.
pamela
p
Zvirbulīt,nu kā tad tu tik greizi pareizrakstībā "gangsteris - no angļu val./ Pilnībā piekrītu "vaņkam,Lellei,vientiešiem".KURŠ tad stutē Koalīciju ar TP,LPP/LC Saeimā ja ne ZZS,SC,reizēm PCTVL.Bez viņiem "koalīcija "SEN jau būtu opozīcijā SC ,PCTVL ir TIKPAT atbildīgi par valstī notiekošo kā Godmanis un Ko.UN KAS UN KURŠ tad izzog RĪGAS budžetu ja ne "kreisie",kuri ir labos amatos savukārt lai balstītu TB/LNNK Birku?Ne kreisās,bet KRIEVU partijas /nu nesauksim Urbanoviču,Tutinu par letiņiem !/ zog kā visi pie apcirkņiem esošie,TIKAI PA KLUSO.Vai SC,PCTVL ir vērsušies pie tautas car atmaskojušiem materiāliem par nelikumībām valstī ,politikāņu izdarībām??Bet to viņi labāk zina par KNAB,jo ,kā redzējām TV /tukai !!/ viņi cieši sadarbojas ar HAPILOVIEM.Jāmeklē savas kursītes,jāmaina vēlēšanu likums,jo ar SC mēs mirklī kļūsim par BIJUŠO LPSR ar vienu!!krievu val.TĀ NAV BAIDĪŠANA,BET NĀTNĀ DZĪVES ĪSTENĪBA!!!
pmlks
p
No tā izriet sekojošais: 1) premjeru nominē no SC 2) koalīciju veido saskaņieši (27) + šleserieši (9) + zaļzemnieki (13) + šlesera kā parasti piepirktie no PCTVL vai kādas citas struktūras. KOPĀ 49 + 1 vai 2 3) Svarīgākajos balsojumos šo koalīciju atbalsta PCTVL (9), TP (6), LSDSP (6). Svarīgākie balsojumi ir budžets, oligarhiem izdevīgi likumi utm. 4) Vārdos ZZS iestājas par latviskumu un veido iekšējo opozīciju valdībā, bet praktiski turpina iesākto latviešu skolu likvidāciju laukos. Par balvu Krievija apsola lidz'galam neaizgriezt naftas produktu cauruļvadu uz Ventspili un turpināt sūtīt naftu uz ostu pa dzelzceļu. 5) Kā vienmēr zaudētājos sēž nabaga reņģēdājs un cīnītāji par taisnīgumu un godīgumu!
Bezmaksas padoms
B
Izmetiet tikai 1 ierindas biedru, dabūsiet reitingā 1 procentu.
lno
l
Godmanis ir labākais krīzes menedžeris... ___________________________ Jo labāks Gdmanis, jo dziļāka krīze?:)
Teritoriālis
T
47.6% nepiedalītos vēlēšanās vai nav izlēmuši, par ko balsot. Ja skaita tikai tos 52.4%, kas izdarījuši izvēli, 5% barjeru pārvar 10 partijas. Vietu sadalījums Saeimā sanāk: SC 27 ZZS 13 JL 11 LPP\LC 9 PCTVL 9 PS 7 TB\LNNK 6 SCP 6 TP 6 LSDSP 6 Tiesa, ja būtu iespējams izdarīt aprēķinu pa apgabaliem, rezultāts varētu atšķirties. Spriežot pēc lielā SC un PCTVL atbalstītāju skaita, īpaši daudz neizlēmušo varētu būt latviskākajos apgabalos Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē.
hmm
h
gangsteri ir ar g - tas nav latvieshu vaards, anglju vaards (gangsters) ar cilmi no vaarda gang (banda) :P

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Partiju reitingu tabulas

VĒRTĒ EKSPERTI

Jānis Ikstens, politologs

Es pieņemu, ka tā ir sava veida zīme, kurai es vēl nesteigtos piekrist, jo mēs runājam par vienu mērījumu un nezinām, vai tā ir ilgstoša tendence. Kritums Tautas partijai divu mēnešu laikā ir par 1,1 procenta punktu. Šī svārstība ir statistiskās kļūdas ietvaros. Drīzāk jāskatās uz tendenci gada un pusgada laikā. Tautas partijai gada sākumā bija 6%-7% atbalsta, kas tagad kritusi zemāk. Mums tas šķiet briesmīgi, bet, ja vienai no lielākajām koalīcijas partijām vispār ir tikai 6%, tas pat nav smieklīgi, tas ir traģiski. Bet vispopulārākajai partijai – 12%. Mēs runājam par mazpopulāru partiju savstarpēju rēķinu kārtošanu. Mēs nerunājam, ka vienai ir 43%, bet otrai 39%. Drīzāk būtu jāvaicā, kāpēc daudzi nepiedalītos Saeimas vēlēšanās.

Tas ir absolūti mazsvarīgs jautājums, kas jārisina Tautas partijas iekšienē.


Ilga Kreituse, politoloģe

Tas ir brīdinājuma signāls laicīgi sākt darboties, jo, ja šobrīd nokavēs startu, lai mainītu reitingus, tad var nepiepildīties vairāki partiju biznesa projekti pašvaldībās. Jo pašvaldības nav politiskā cīņa, tie ir biznesa projekti, kur Eiropas Savienības fondu nauda ir apgūstama elementārāk, vienkāršāk.
Tautas partijas lejupslīde apbsolūti nepārsteidz, jo kopš viņi nestrādā kopā ar Jurģi Liepnieku, viņiem ir ļoti neveiksmīgs PR tēla veidotājs, jo tādas izdarības kā kāpšana Everestā u.tml.  ir cilvēkiem tuvākas  nekā pragmatiskie darbi. Otra lieta, budžeta veidošanas gaita. Lielā mērā TP likteni noteiks tas, kas veidos partijas tēlu. Ja turpināsies ierēkšana kā Zalānam, mistiska kalnā kāpšana, pārguršana budžeta veidošanas laikā un uzturēšanās ārzemēs kopā ar savām sekretārēm u.tml, ja turpināsies šāds vizuālais tēls un iespaida radīšana, ka nekas nenotiek, kamēr bargais tēvs no Mākoņiem nav pirkstu pakratījis, TP celties būs ļoti grūti.

Faktiski izskatās, ka viņi šobrīd iet partijas Latvijas ceļš ceļu.

Saskaņas centrs ir sasniedzis savu apogeju, taču viņu griestus nosaka viens rādītājs – Alfrēds Rubiks. Ja Saskaņas centrs nebūtu paņēmis Alfrēdu Rubiku kā numur viens eiroparlamenta vēlēšanās, kas notiks vienlaicīgi ar pašvaldību vēlēšanām, līdz ar to tās saies kopā, tad šai partijai reitingi varētu vēl kāpt.

Kārlis Streips, žurnālists

Pāragri spriest, kā Tautas partijai veiksies pašvaldību vēlēšanās, jo aptaujā izteikušies tikai puse vēlētāju, otra puse vēl neko nezina. Otra lieta, pašvaldību vēlēšanās cilvēki balso atšķirīgi nekā Saeimas vēlēšanās. Tur cilvēki vairāk domā par saimnieciskām lietām, kā arī par vietējām partijām pagastos. Tautas partijas katastrofālā nepopulāritāte var atsaukties Rīgas domes vēlēšanās, taču arī ne tad, ja Tautas partija atradīs populārus rīdziniekus, kas sevi ir pierādījuši.
Reitingi labākajā gadījumā ir horoskopiski, īpaši, ja ir tik liels neatbildētāju skaits. Man šķiet, kad pienāks laiks domāt par valsts nākotni, tad diez vai Saskaņas centra popularitāte turpināsies. Bet tas vairāk attiecas uz Saeimu, ne pašvaldībām.
Ir interesanti paskatīties, par cik popularitātā noslīdējušas partijas, bet nāks vēlēšanas un sāksies milzīgā reklāma, un reitingiem nebūs nekādas nozīmes.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas