Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Trīs partijas 24.augustā paziņos par konsolidāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ko,kā
K
Kā akmens no sirds, būs par ko balsot !
Nātre
N
~ Protams, ka Latvijā ir nenormāli daudz partiju. Būtu labi 3 - 4, divas par maz. ~ Pārsteidz, ka liela daļa komentēju konsolidāciju, liekas, neatbalsta tikai kā ideju, bet apsveic šo 3 partiju konsolidāciju, kas ir vecumveco "vēžu"kompānija, kas ir pierādījušas sevi kā nespējīgas strādāt un vadīt valsti, bet šķelties, lai paliktu pie "siles". ~ Ja šīs 3 partijas vadošajās grupās izvirzītu pavisam citus cilvēkus, tiešām nesavtīgi domājot par valsti, tad varbūt varētu nedaudz šim procesam ticēt. Taču skaidrāks par skaidru ir tas, ka tiek meklēts ceļš, lai paliktu pie varas. ~ Ak, Dievs! Tikai tālāk no S. Elertes. Viņas darbības ceļš ( tiem, kuri tam sekoja) ir ļoti labi zināms. ~ Vai tad latvietis ir spējīgs būt nesavtīgs, valsts patriots, spējīgs vienoties ...????/
Vērotāja-Ino
V
Nesaprotu,kāpēc Jaunups tik daudziem nepatīk.Man liekas,ka viņš šorīt "900 sekundēs" tīri labi nolika pie vietas Ušakovu.Neesmu lasījusi nevienu argumentukāpēc viņš būtu slikts.
Vērotāja-Mr.X
V
Ne jau JL nozaga pensijas ,bet gan tie,kas izzaga valsti,kas par sviestmaizēm visu "prihvatizēja",kas vēl tagad brēc pēc lata devalvācijas,lai vēl paspētu pagrābt pēdējo par lētu naudu.Tie,kas teicās būt darītāji,bet visu darīja tikai savās interesēs,kas iegrūda Latviju šajā bedrē un nu visādi liek sprunguļus ceļā tiem,kas izmisīgi cenšas,lai mēs no tās bedres izrāptos.Jā,tie ir ļoti sāpīgi un nepopulāri pasākumi,arī mans vīrs zaudēja lielāko daļu savas pensijas,bet es nenosodu šo valdību.Kāpēc ir tā,ka lamā un soda tos,kas mēģina kaut ko glābt,bet pilnībā attaisno tos,kas šo postu ir pieļāvuši un veicinājuši?Es tam nepiekrītu.
Lelle
L
Kapēc Lellbērziņa? Man ar bērziem nav nekāda sakara, ja nu vienīgi manos laukos ir smuka bērzu birztala. Kā beigsies, kā beigsies?????? Vai nu īsi zvirbulēns, bet viens otrs rudenī(sept., okt.)var tikt uzdurts uz sekumiem...bet tos sazagtos miljardus šie pazaudēs un drīz būs tikpat pliki kā mēs visi...visa šļura sāksies rudenī...
FREBERGA
F
Pēc fotogrāfijas var secināt, ka viņi ir geji :D :D
pravietis
p
Konsolidaciju bez JL!
Jukums
J
Deviņdesmito gadu sākumā arī valdīja līdzīgs posts kā tagad, bet nebija parādu un vēl bija ko privatizēt - tajā laikā pie varas nāca bēdīgi slavenais Latvijas ceļš. Arī ar, it kā, pazīstamiem cilvēkiem, arī labēji noskaņots. Kas no tā sanāca mēs visi zinām. Vai vēsture atkārtosies? Jā, vēl jau līdz vēlēšanām ir laiks un visas partijas vēl var parādīt uz ko tad varam cerēt ievēlēšanas gadījumā.
protamas
p
tā taču ir viena partijja pēc būtības tikai TB un TP kontrabandistus nevajag, normālie kadri lai nāk un strādā. un tomēr, Diena raksts, ka cilvēks kontrabandists-spirķiku tirgonis , bet viņš neapstrīd šo lietu, ir deputāts, sieva bufetniece bija un paliek...tā ir TB!!!!!!!!!!!!!!!!!
re
r
kad latviešiem nav ko zagt, var arī vienoties
starp citu
s
Tas nav "z", un par citiem nespriež pēc smaida.
z
z
kas tas par bērnu-ar pamuļķa smaidu aiz kristovska?
inga
i
Katrā no šīm partijām ir personas, kuras es gribētu un kuras es arī negribētu redzēt. Apvienojoties vienotā sarakstā man beidzot būs radusies brīvība atbalstīt/svītrot kandidātus no plašāka personu loka. PALDIES!
Kriss
K
ļoti laba ziņa !
eriks
e
SO partiju konsolidacija ir vieniga ceriba Latvijai, jo ipasi tadel, ka sis partijas nevada atseviski psihiski slimi un ar naudas kaarioligarhi ,ka Skele un Slesers. Tadel, janovel jaunajam veidojumam izturibu, kopigu darbu un izcilu kampanu, lai savaktu tos apmatos veletajus, kas balso tikai pec reklamam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas