Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

papildināta - Ušakovs skeptisks par iespējām izveidot varavīksnes valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pelēkais Vilks
P
Paskatījos šīvakara LTV1 diskusiju. Zatlerīts-dakterīts "nokāva" savu Kirchenšteina Reformu Partiju. Man pat Išaku kļuva tā kā žēl... Visu laiku likās, ka pat viņam ir "ārprāta kauns" par Valda izdarībām... Valdis tiešām "izcēlās" ! Vissakarīgākais patiesībā bij Rēders un NA pārstāvis.
Vārds
V
Čornijs Karļis tā neko bija, Filu , jā žēl sametās brīžiem, bet....
  • 0
  • 0
Pelēkais Vilks
P
Pat ja man būtu bijis tas negods iestāties Sondores-Kukules Kirchenšteina Reformu Partijā, pēc Valda, Augusta dēla šīvakara uzstāšanās LTV1 diskusijā es skrietu jau šovakar ieņemt rindu pie KRP biroja, lai iesniegtu dokumentu par izstāšanos no organizācijas, ko vada šāds Valdis.
  • 2
  • 0
fortress kurland
f
Kāda tur varavīksne , ja viņiem un Mielavam -KATLS, bet man CIETOKSNIS!!!!/!!!!!
Ilmārs
I
Es arī uzskatu, ka netradicionāli orientēta Varavīksnes koalīcija diez vai ir iespējama. Vienkārši, tas ir viltīgs Zatlera gājiens. Viņam taču vairs nevar pārmest, ka viņš nav aicinājis Nacionālo Apvienību koalīcijā. Aicināja taču! Bet šie paši negāja... Tikai, ko lai saka tas vēlētājs (tādus pat pazīstu), kas balsoja par Zatleru, lai SC būtu mazāk balsu, jo Vienotībai bija zemāki reitingi. Kārtējo reizi apjātā tauta!
torņakalns
t
Ušakovam strādāt negribas, domā kā tēvzemiešus vagonos salādēt.
Domubiedrs
D
Ušakova kungam gan vajadzētu apdomāt, kas ir viņa vidējais vēlētājs. Man nekas nav nedz pret cilvēkiem, kas runā krievu valodā, nedz pret cittautiešiem, jo visā visumā arī viņi ir laikmeta upuri. Skumji vienīgi tas, ka nākamos 3 gadus (ja, protams, nenotiksārpuskārtas ekcess) valsti vadīs tādu cillvēku atbalstīts farss, kurš nav spējīgs iemācīties pat savu dzimto (krievu) valodu, nemaz nerunājot jau par kādu citu valodu, tostarp latviešu....
fauns
f
Tepat jau bija laba doma - visus salikt kopā un ZZS atstāt aiz strīpas, lai miljoni atpūšas pēc smaga darba. Tur būs redzams, kas ko izvirza, kā aizstāv un kas notiek. Skaidrs, ka izvirzīt var gaisa pilis, bet ar loģisku un aritmētisku aizstāvību var arī smagi izgāzties. Tas būs nākamās varavīksnes valdības smagais punkts, bet tā netiks pieņemti idiotiski lēmumi, kas ir daudzkārt novērots.
  • 1
  • 0
SVARU KAUSI!!!!!!!!!!!!
S
LATVIETI,NEPADODIES,,,,,,,,VISI NORMĀLIE MŪZIĶI,KAS BIJA PRET OLIGARHIEM,VIENA DAĻA BŪS ARĪ PRET KRIEVIEM,,,NU IR ĪSTAIS LAIKS IZVEST TAUTU IELĀS,,,KAS TE LATVIJĀ NOTIEK,TAGAD AKURĀTERE LAI SASAUC TAUTU MĀJĀS UN DZIMTĀ VALODA LAI SKAN,,,,,TAS JĀDARA ĀTRI,,,,,KĀ TAUTĀ SKA,NEATEJOT NO KASES,,,,,,,!!!! SKATIES UN DOMĀ LĪDZ!!!!!!!!!
slida
s
Nu nav latvieši pelnījuši savu valsti! Viņu ir maz, viņiem ir zems izglītības līmenis, viņi nodzeras, viņi ir nabagi (tie, kuri nav miljonāri), viņi draudzējas ar savtīgiem lieldraugiem ES un ASV . Tāpēc grūstīšanās pie Siles ir īpaši krāšņa. Savukārt krievijieši Rīgas domē un Daugavpilī uzaudzējuši treknus muskulīšus, un Silē grib ielēkt beidzot ar visām četrām. Kurš būs galvenais Ruksis? Kuram piestāvētu visvairāk?
Pelēkais Vilks
P
Nu nav latvieši pelnījuši savu valsti! Viņu ir maz, viņiem ir zems izglītības līmenis, viņi nodzeras, viņi ir nabagi =============== Slida par sevi un saviem radiniekiem....
  • 1
  • 0
Pelēkais Vilks
P
Ušakovs skeptisks par iespējām izveidot varavīksnes valdību ================ Es ar' būtu skeptisks. It īpaši, ja mana smadzeņu darbība būtu traumēta caur ilgstoši komatozu situāciju. Bet Kirchenšteina "Zetlera" Reformu Partijas sievietes vislabāk zina, kas šobrīd nepieciešams Latvijai.
Janka
J
Ko jūs te runājat par to programmu atšķirībām - nekādu atšķirību nav, jo programmas ir vienādas - tikt pie siles... Problēma ir tikai "vienotībai", jo tur to siles gribētāju ir ļoti daudz un visiem vietas nepietiek, tāpēc arī tāda kviekšana...
Atbalstu1
A
Vienreiz laba doma!
man domāt
m
SC jādod labklājības ministriju un stingri jākontrolē viņu darbība
onkulis
o
Man patīk tā varavīksnes valdība- es vienmēr esmu teicis, ka viņi visi ir vienādi, tikai izliekas savādāki. A nu izlikšanās var beigties!
bille
b
Vispār pareizs ierosinājums! Lai visi strādā un parāda sevi, citādi vieni strādā, otri - traucē!
Alex
A
Mu re,te arri paradisies un jau sak paradities ka partijas tur solijumus veletaju prieksa. Spilgts Aboltinas piiemers. Ai jai jai. Vai tiesam sak piemirsties kapec so saimu atlaida. Nekas,velesanas vel bus pec 3ga
Terorists
T
Pareizi ir,nav ko līst valdīdībā kas stāv zem varavīksnes karoga.Kad tik nenākas pagriezt pakaļgalu,jo kam varavīksne karogā visiem zināms.
Dagnis
D
Galīgi garām, ja lielākie kopā, tad lielākie kopā (ZZS var atstāt aiz borta, jo ir mazākie un kādus opozīcijā vajag). Neredzu iemeslu tādai valdībai būt nerīcībspējīgai, jo satrakojušos valdības iekšējos opozicionārus var jebkurā laikā izlikt ārā. Ja SC domā, ka valdība lēkās tikai pēc viņu stabules, tad šādi domu graudi komentārus neprasa, jo tad ir skaidrs, ka kolektīvā, kas iet uz Latvijas situācijas uzlabošanu viņi negrib darboties.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas