Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Valsts policija prasa piecus miljonus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecis
v
"Ja taa turpinaasies, tad pasaulee driiz iestaasies absoluuts "sajukums"" ---- A vot te tu kļūdies. Pasaule pašregulējas. Un zini, jau n-tos miljonus gadu katram procesam ir pretsvars, kas neļauj tam palikt par Pasauli iznīcinošu "sajukumu". Viens no tādiem bija eiforijas beigas ar 9/11. Nešaubos, ka arī šī vispasaules krīze beigsies ar negaidītu globālu notikumu.
vecis
v
Nu dajoš! Vot gulēt, menti gan neguļ. Apskaties kautvai Siguldas Stepiņu - gulēja? Nē, močīja aizturēto, kāmēr tam smadzenes pa grīdu... A tas no Balviem? Vai gulēja? Ka tik ne tā - autiņā iekšā un pēc nākošā polša, un lai līķi šķīst pa labi un pa kreisi...
Es
E
Ir jāapvieno aizsardzības un iekšlietu ministrijas un visus karavīriņus var sūtīt apsargāt gan saeimu , gan pensionārus.
RRR
R
Pasaulee kopsh "dzelzs priekshkara" krisanas reaali darbojas 2 sisteemas - TIESISKO ATTIECIIBU SISTEEMA un ORGANIZEETAAS NOZIEDZIIBAS SISTEEMA. Tikai aklais vai redzeet negriboshais to neredz! Cik var speeleeties ar cilveeku dziiviibaam un nenodroshinaat pietiekami efektiivu aizsardziibu? Ja taa turpinaasies, tad pasaulee driiz iestaasies absoluuts "sajukums", no kura izkluut buus loti gruuti, jo pilniibaa dominees ORGANIZEETAAS NOZIEDZIIBAS SISTEEMA! - Taadeel ANO, NATO un tiesiibu principus ieveerot griboshaam tautaam steidzami ir jaasper stingri soli daudzkaart efektiivaaku instrumentu un to izmantoshanas kaartiibas noteikshanai TIESISKO ATTIECIIBU SISTEEMAS aizsardziibas nodroshinaashanai visaa pasaulee! Citaadi buus par veelu!!! Laika nav daudz! Viss pasaulee notiekoshais liecina, ka probleemas ar esoshajiem instrumentiem ir kluvushas nerisinaamas! Saak domineet ORGANIZEETAS NOZIEDZIIBAS SISTEEMA... Diemzheel...
vecis
v
Nuja, bez pieciem miljoniem nekādi nevar cilvēkam izšaut abas acis... Lūkam tāda līdz galam nepadarīta darba sajūta...
Edge
E
Ar maziem burtiņiem - Tava kolēgas - Autors: Lita Krone, LETA Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks, ģenerālis Dailis Lūks
Juris Kaža
J
Tas vīrs fotogrāfijā taču nav Lieljuksis :)
A13
A
Ja paskatām uz tiem miličiem, kas klīst pa centru smēķēdami un par savām ģēlām pļāpājot, točna, rezervju tur netrūkst. Un miliči policijas autiņos ar neformā skuķiem, reizēm ar maziem bērniem? Es varu dienā 10 tādus safočēt.
Oskars
O
Vēl neredzu , kad būtu POLICISTI aizturējuši un apcietinājuši kaut par 18gadiem vienu ZAGĻAMILJONĀRU - DEPUTĀTU , PARKO VIŅI PRASA SAMAKSU ( varbūt par GULĒSANU DARBĀ ).
Toms Upe
T
Cik IeM izmaksāja dzērāju a/m uzgalabāšana ??? 4,5 mil Ls !!! Varbūt ir pēdējais laiks apturēt to zagšanu, kas notiek iekš šīs ministrijas !
Malda
M
Baiba:) Vai tad Lieljuksim ir ūsas????
baiba
b
...ja es būtu Lieljuksa sieva, tad : 1> nocirptu tās infantīlās ūsas; 2> mēģinātu paskaidrot, ka arī viņa piezemēšanas vieta ir tikai un vienīgi - Latvija.
ululiņš
u
Tipisks policijas gājiens. Sūnaini nostrādā Vecrīgā, nepaņem uzreiz ciet grautiņa iniciatorus, bet pēc tam prasa piemaksu par virsstundām.
urka
u
heijā heijā menti
Foto-grāfs
F
Te nu viņš nemaz nav sev līdzīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

2008.gada policijas darbības rezultāti (prezentācija)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas