Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Veldre uzdod padziļināti pārbaudīt NBS munīcijas uzskaiti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lūriķis
l
Varu gandrīz saderēt,ka papīros viss ir kārtībā ,un tas arsenāls ir norakstīts un skaitās iznīcināts.Bet,ja papīri ir kārtībā tad viss ir kārtībā un tas,kas redzams vienkārši ir halucinācijas.
cinītis
c
Ja ir nozagtas tikai "karabīnes, bises un pistoles, 3500 patronas, vairāk nekā 100 detonatori, 19 granātas un četri kilogrami izstrādājuma, kas satur sprāgstvielas", bet neviens zirgs nav pārvērties par Pagazu, tad Veldre nav vainīgs! :-)) Bet, ja nopietni, tad vismaz NBS komandierim nāktos apseglot tādu spārnotu zirdziņu un - aidā! - prom no iesildītā krēsla. P.s. - mazam smiekliņam: kad šo toleranto komentu uzrakstīju LAvīzei, tā nelaida cauri un secināja: "Kāds no laukiem satur neatļautu(-s) vārdu(-s)!" Gudrie, daudz pieredzējušie komentu autori, norādiet, lūdzu, kaut vienu vienīgu cenzējamu vārdu vai viedokli! Patiesā izmisumā par savu tupumu - cinītis.
ZBL
Z
Kā G.Bērziņš , kas ir liels ieroču un nelikumību pārzinātājs, nezināja, ka NBS nav kārtības ar munīcijas uzskaiti?:)
ZBL
Z
Ja jau Kalvītim pienācās brīvbiļetes uz Olimpiādi, varbūt viņam arī pienākās ar'ī pistungas priekš svintusiem par velti Veldres kantorī, tikai pagaidām nevienā likumā tas nav kārtīgi aprunāts.
:)
:
Uzraksti uz tām kārbiņām atgādina šeit pat komentāros redzētus simbolus.
Zix
Z
Veldrem jāatkāpjas, jo šitais pārkāpums līdzīgs tam, dēl kura viņš teica jāiet prom Loskutovam. Lūdzu, gaidām politiskās atbildības labu piemēru, paldies
Jox
J
Un kur vēl pa lēto atdotas 46 kaujas aitas!
sirtaki
s
Tagadējais AM ministrs= galīgais sviests; izrāda aktivitātes pēc presē publicētā. Vinet, ja esi īsts vecis, tad turpini radīt/veidot zirgu stratēģiju tālāk! Nepiemirsti pabalstīt Rozi, lai gādā sienu/auzas. Visiem būs prieks par zirgiem, bet par V.Veldri it īpaši!
mans
m
"oxotnicije potroni" labs piesegums, patronu pirkšnai pārdošanai - importam un eksportam :) Veldre šiet koriģē ieroču kontrobandu !!! vai nav ar Vaškēviču - jāierosina komisija
Juris
J
Vai Veldrem nav gadījusies tāda pati šmuce kā Loskutovam? Vai kāds neatcerās ko toreiz Veldre teica, kas bija steidzami jādara ar Loskutovu?
janka naproviteļ
j
vajadzētu izanalizēt ar ko dotais biedrs ir odarbojies 2007 gada 21 maija apkaimē - vai nav iespēja ka spridzinājis kopā ar SAB sarbinieku - balto pūkaino Vaškēviču
obats
o
MANU PRĀT - TĀDS MINISTRS KURA PAKĻAUTIE BSK - ZOG IEROŠUS MUNĪCIJU UN PĀRDOT TIRGŪ LAI AR TIE TIKTU IZDARĪTI NOZIEGUMI PRET TAUTU UN PILSOŅIEM - TĀDAM MINISTRAM NAV VIETAS SAVĀ AMATĀ - un pārbaude uzdodama jaunieliktajam ministram !!!
Andrew
A
a kaadaa sakaraa bildee cinki ar 7.62 mm vecaa 1947. gada krievu kalashnjikova patronaam??..mees ko,..no krieviem joprojaam muniiciju peerkam? jeb vienkaarshi pirmaa bilde kas gadijaas pieliimeeta?
besaraaps
b
Nu kas ir, Veldre, ko? Padotie apzagījās mazuliet, ko? Proties atkāpties.
janka
j
Veldrem gan tagad ir japrotas un jaatkapjas no ministra amata.... (labak, lai tirgo aitas- tas vinjam labi padodas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas