Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Vērtēs iespēju piesaistīt investoru airBaltic

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sunny
s
Fliks Latvijai samaksa 0,00000Ls par zimoliem,un tulit pieprasa tos atpirkt no vinja par 31 milijoniem Ls +mistiski ieguldijumi. Apbrinojami darijumi Latvijas biznesa kulturas gara... Manuprat Fliks,Shlesers un Kampars ir jatiesa un jaliek cietuma.
Lasiitaajs
L
man ir biljete ar airbaltic aprilii, bet ja shitaa taas lietas groza tad pie velna, ljau lai bankrotee un saak no nulles ar kaadu godiigaaku vadiitaaju. P.S. Man taa ludzinja gan labi patika. Vareetu autors to skechu paardot TV lai iespeelee ar labaakajaiem padomju laika aktieriem kas atpaziistami visaam apstulbotaakajaam chaachaam. Tautas stulbaakajai daljai ar varbuut tad pieleks kaadus kjeemus taa ir saveeleejusi. To pashu ludzinju vareetu pa Maskavas televizijas n-to nekrievijas kanaalu ar krievu dubleejumu palaist lai vieteejaa 'krievvalodiigaa tauta' arii saprastu kaadus suuda braaljus shitie pashi ik pa briidim ieveelee.
xx
x
..vai tad kārklu latvietim flikam aptrūkusies krievu netīrā nauda?
- Latviec
-
Super talantigi!
Igors
I
Lai dzīvo jokdaris Fliks , it īpaši ja viņa joki ir miljonu vērti !
Bezdievis
B
"Forši!" airBaltic zīmoli reāli pieder krievam Antonovam. Sakam "paldies" Šleseram! Un kā var nebūt skaidrs cik BAS samaksājis? Te ir kaut kādu baumu šovs?
Mad Max
M
Nu, anekdote, tas muusu Uldis... No riita kaut ko par Nokia stasta, vakaraa saak kaut ko par papildus investiicijam un kaut kaadiem ekspertiem runaat, - laikam Fliks tik taalu jau aizlidojis, ka jaasaak mekleet kaadi, kas var to visu savaakt veel pirms lielaa spraadziena.... Vai arii Uldim ie plaans - Nokia tagad ir suuds, cilveekus atlaizh, uznjeemuma veeriiba kriit..... jaapiesaista eksperti un jaarada vieteejais Apple..... Bet peec publiskaas retorikas nu jau ir pavisam skaidrs, ka bedre ir tik liela, ka bez pamatiigaam saapeem no taas araa AB un taas akcionaari (LASI - VALSTS) netiks. CIETI !
svimpis
s
Lieciet nu Repši mierā tāpat kā viņš liek Jūs, savdabi no Rotenberģes!
Imants
I
Vai tad airBaltic nepelna? Kam īsti viņiem vajag investoru? Lai atgūtu savu bendu?
Imants
I
Forši! Auditoriem darbs būs. Auditori noteikti visu labi izpētīs. Ari Latvenergo viņi visu labi izpētīja. Arī Enron. Arī lielajās nu jau bankrotējušajās bankās. Vispār auditi ir ļoti noderīgi.
Oskars
O
Investors REPŠE !!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas