Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

papildināta - Vienotība pieņem rezolūciju par Latvijas attīstības mērķiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ja
j
draugs draugam laiku kavē - ..un tik slavē
5 gadu plāns
5
Kārtejā rezolūcija lai turpinā neko nedarīt. Vienotība ,a r šito rakstu, tikai dod illūiju ka kaut ko dar tautas labā. . Kas bijas tieši viņu rīcības 1 gadu, 2 gadu vai 5 gadu rīcibas plāns? Šaubos ka eksistē tukši vārdi bla bla bla bla bla
ironija
i
neko Jūs neizprotiet- attīstības plāni ir tik svarīgi un slepeni, ka tos arheologi nejuauši atklās pēc gadsimtiem, mēģinot noskaidrot, kā dzīvojuši tie, kuri izzuduši.
  • 0
  • 0
Brežnevs
B
Malači labi iemācījušies no manis!
Pensionārs
P
Esmu priecīgs!
Galvenais-rezolūcija!
G
Turpinot konsekventi konsolidēt sociālo budžetu,nosprausto mērķi sasniegsim!
Hu
H
Daudz vairs nevajag! Demogrāfijas lietu padome jau ir! Vēl tikai jānodibina Fiskālā padome,jāatceļ samazinātā PVN likme medikamentiem,zīdaiņu pārtikai un siltumam,vēlreiz jādubulto NĪN!
Denacionalizeetais
D
Un kad denacionalizeetajiem iirniekiem kompensees valsts atnhemto mitekli?
ieva
i
3 gadu laikā? nav svariga deklaracija bet atbildes kā to sasniegt!!! cik šādas deklarācijas jau nav tikušas pieņemtas.../ veiksmi katrā ziņā!
tpists
t
Attīstītāji atradušies, direktoriņi rīkotājiņi.
Bla
B
sākumā bija pretīgi lasīt šitādus murgojumus "Vienotības" stilā, tagad jau laikam imunitāte izstrādājusies, lasiet Jāni Kučinski!!!!
Bla
B
bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa bla bla bla blaaa
Latviets
L
Veiksmi Vienotibai, lai izdodas!
Valdis
V
Tas, kā Vienotiba ir attīstījusi Latviju, nu ir skaidrs pat muļķim. Būtu labāk Krūmanei vēl kādus tūkstots latus pielikuši pie algas.
viesis
v
"Jo mūsu valsts attīstība ir nesaraujami saistīta ar tautas attīstību, kurā svarīgs ir ikkatrs cilvēks", teikts rezolūcijā.".... dīvaini, ja līdz šim Vienotības politikā Latvijas iedzīvotāji bija pēdējā vietā, tad ar ko izskaidrojama šāda krasa politikas maiņa? Vai vienkārši rezolūcijā nejauši iemaldījies teikums...
nokonsolidētais
n
Man arī komunistu mērķi šķita brīnišķīgi, jautājums ir par līdzekļiem ar kādiem mērķi tiek sasniegti
Andrejs Bubinduss
A
Līdzekļi un mērķi ir saistīti, tāpat kā forma un saturs. Jo, ja nodala formu no satura, var sanākt bezsakars. Patlaban izglītības sistēma eksponē sabiedrības mācības kā līdzekļu variāciju kopumu, kuri pārsvarā izslēdz mērķu konsekvences, tas tieši atspoguļojas un materializējas politikā, arī Latvijā. Veidojot ekonomikas un politikas sintēzi, konsekvenču trūkums mērķu reducēšanā noveda un novedīs pie atkarības ( atkarība paliek atkarība- vai no Austrumiem, vai finasu tirgu reitingu institūcijām- tas pats vien ir), katrā sfērā ( nozarē) šī atkarība būs vairāk vai mazāk, bet būs, jo pamatā 1.nav skaidra pati varas mehānisma un varas struktūras mijiedarbība ar sabiedrību ( demokrātiskā līdzdalība ar vairāk vai mazāk praktizētiem "demokrātiskiem ' ierobežojumiem, 2. nekonkrēta (mainama) likumdošana, kura pieļauj un atbalsts nekonsekvences- tā jāpārstrādā un jāmaina, likumdošanai ir jānosaka pilsoniskās atbildības un tiesību konsekvences, kuras primāri nosaka valsts attīstības un interešu attīstības un aizsardzības kopumu, nevis privātīpasuma izpausmju dominanti. 3. Kamēr netiks veikti visaptveroši iekšejā tirgus un sektoru aizsardzības pasākumi, un būs ievainojamība vai atkarība no ārējo konjunktūru maiņām, neviena koncepcija nebūs ilgtermiņa. Un ja kādi to nesaprot, pēdējais liks tiem mācīties, domāt un analizēt, pastāvīgi- bez konsultantiem.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas