Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

papildināta - "Vienotības" sarakstā nebūs nedz TB/LNNK, nedz arī "Visu Latvijai!"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daunitis
d
Skatos, ka Latvijā jēdziens ,,brīva, neangažēta prese'' ir tikai tukša skaņa. Partejiska prese var novest cilvēkus līdz tādam stulbumam, kāds te nereti parādās komentāros.( Es nedomāju salašņu ,,čeloveku'' un citas Kremļa lakstīgalas). Vai kādam vēl ir ilūzijas, kas tā tāda ,, Vienotība'' ir?
Līva
L
manu balsi arī Vienotiba ir zaudejusi, ja TB viņiem slikti
ugga
u
Balsošu par VL ar vai bez TB/LNNK.
uz labu
u
Tēvzemes laipotāji var likvidēties.
laimes luteklis
l
Ko īsti pārstāv SArmīte Ēlerte? Vai tiešām Vienotība grib izjukt, pieņemot tik dīvainus cilvēkus, kas paši sevi deleģē! Protams, Zīle ir daudz spējīgāks par Kristovski, bet ja vienotība nespēja vienoties ar Zīli, tad tā ir ļoti slikta zīme. Iespējams, laba zīme Saskaņai. Viss, tā diezgan stulbi izskatās...
Dzeguze
D
Te daži provokatori saka, ja Visu Latvijai ies apvienībā ar TB/LNNK tad tie par Visu Latvijai nebalsos var uzreiz noprast, ka patiesībā tie par Visu Latvijai nemaz nebalsotu tie vienkārši musina un māna sabiedrību lai mazinātu Visu Latvijai izredzes vēlēšanās man arī nepatīk caurkritušie TB/LNNK, kas pieraduši pie savas augstprātības un oligarhu veidotās varas ūdens mutē smeļas, bet tie no savas ambiciozās augstprātības nespēj atteikties,man vēlēšanās neviens neliedz TB/LNNK biedrus, kas sasmērējušies un piedalīsies velēšanās izsvītrot, ja VL startēs apvienībā ar TB/LNNK, neskatoties uz visu iepriekš rakstīto piekrītu R.Dzintaram, ka jāveido VL apvienība ar TB/LNNK uz vēlēšanām un šīs apvienības kongresam jābūt, to arī pierādīja vakardienas balsojums, lai TB/LNNK nemaz necer uz atsevišku VL biedru piesaistīšanas, lai izvairītos no noslīgšanas. Vienotība ir latviešu purvs, ne latviskās sabiedrības Vienotība un pasniegs roku jebkuram, jo ir globālisti ne latvieši. par latvisku Latviju par Visu Latvijai.
BoBo
B
PilnIgi piekrītu ka vaig vēlēt VL. Žēlka PS Kristovska kungs nesaredz labumu pieņemt Junus spēkus kas cīnītos par patiesu Latviju
BoBo
B
Piekritu vēlešu Visu Latvijai
BoBo
B
Piekrit VL
Lāčplēš
L
Ļoti labi gribu noskalot pēc jums ūdeni"Vienotība".
:)
:
No sākta gala bija skaidrs, ka Štokijs ir šķeltnieks un TP klusais projekts...
liga
l
Palasiet VL programmu ( tiesa gan ir tikai 9.Saeimas vēlēšanām) garlaicīgi nebūs:) Kā 21.gs par kaut ko tādu var balsot?
lauķe
l
Vienotība šoreiz izrīkojās kā ļaunā pamāte neņemot līdzi VL uz balli ( Saeimu). Taču gan jau pelnrušķīte (VL ) tiks iekšā šajā ballē pašas spēkiem!
KATOLIS
K
Super, ka KDS būs Vienotībā! Vismaz kristīgiem cilvēkiem būs par ko balsot.
jānis
j
Ja Tu, krievs, esi Latvijas pilsonis, tad par Latvijas pilsoni sevi arī sauc!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas